Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBIH"

Post Reply
reis1

#176 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by reis1 »

hizo ramidovic wrote:ne znam koji ste ku**c na hafisa navalili.
covjek iz mostara (domicilni mostarac) ovdje dojde sa ozbiljnim i iskrenim namjerama a vi s njim zajebanciju i sprdacinu
nekad je ovom forumu bilo i ozbiljnije raje, sad svi gledaju kako da ga kome suknu...

Pa i hafiz dodje odjeka da se zeza... ti mislis ovdje raja nesto ozbiljno? Ne budi smjesan...

Nego ovi njegovi sunarodnjaci zakazali, razbjezali se po Minken bojnoj, ili ne smiju doc vodjeka da se druzimo.
animals

#177 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by animals »

E da je pameti...a ne, jedni navalili na dzamije , jedni na krsteve, a treci , hoce treci..
i sta ostaje..nista..mrznja..
It_is_a_Leclerc

#178 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by It_is_a_Leclerc »

Hafis ide u Banja Luku samo u januaru, na jednu specifičnu slavu gdje se evociraju uspomene na uspjehe "herojskog naroda u borbi sa pomahnitalim ustaško-mudžahedinskim armijama u Kostajnici, Šamcu, Brodu..."
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#179 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by pici »

hgyhutin wrote:
pici wrote:
http://--- NO LINKS ---/wp/?p=63219 :mrgreen:
HERCEGBOSANKA DANA Sonja Zekić proglašena najljepšom prirodnom ženom na svijetu
Image
Gdje izlazi? :D

uhhhhhhhh volio bi i ja znat...doooobraaaa SonjiCa ko dobar dan :izet: ...lijepa cura što yes jest :thumbup:
hizo ramidovic

#180 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by hizo ramidovic »

pici wrote: uhhhhhhhh volio bi i ja znat...doooobraaaa SonjiCa ko dobar dan :izet: ...lijepa cura što yes jest :thumbup:
na barcite u sonjicu.
to je hafisova roba.
Danguba

#181 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Danguba »

hizo ramidovic wrote:ne znam koji ste ku**c na hafisa navalili.
covjek iz mostara (domicilni mostarac) ovdje dojde sa ozbiljnim i iskrenim namjerama a vi s njim zajebanciju i sprdacinu
nekad je ovom forumu bilo i ozbiljnije raje, sad svi gledaju kako da ga kome suknu...
:shock: :shock:

vidi ti ovoga. brani hafiza a covjek nas majorizira od kako je dosao.

mi se samo branimo. :D

p.s. hafiz je raja za pozeliti... :-) kad mu nestane kredita uvijek moze sa mog poslati.
hizo ramidovic

#182 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by hizo ramidovic »

hgyhutin wrote::hajmooo: :hajmooo: :hajmooo:

Jedan komentar sa kamenjarluka; cisto radi impresije iluzije u kojoj se mnogi kamenjarci nalaze:

Ja sam sa 18 godina otisao u rat.Majka mi je posle umrla od karcinoma ,najverovatnije od stresa i strepnje za clanove porodice koji su bili u ratu.Hocu da kazem da je sigurno mnogo gore bilo onim majkama,zenama,sestrama,djeci koje su ispracali svoju djecu,bracu,muzeve,oceve u rat,stalno iskcekivanje ,strepnja,strah od pogibije voljenih itd
Sto kaze moj mladji brat ,kad su se ko djeca igrali po ulici tokom rata i kad se prolome krici i lelek ulicom ,kad jave da je neko poginuo na frontu trcis kuci molis boga da to nije iz tvoje kuce
Zato zastupam tezu da se u BIH trebamo mirno razici.Svako nek se bavi o sebi.I mirna Bosna.Ne treba dozvoliti da buduca pokoljenja prolaze ono kroz sta smo mi prolazili.Zar je bitno kolika je drzava ,nek je ko Luksenburg ali nek je isto tako bogata i uredjena gde cemo imati visok standard zivota

Mirna disolucija BIH je najbolje rijesenje za sve

ako hoces svoj luksemburg, pusku u ruke i glavu u torbu pa ozezi.
SaraFina

#183 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by SaraFina »

Ovdje niko lafo ne prati druge forume, a besplatno se reklamira HB.

Koliko li ima " asimiliranih" duplih nickova tek? Svi se preselili na klix? - glumataju multikulturu. Uglavnom reklama se valjda plaća na kliksu i treba postove prijavljivati koji nemaju veze s temom a propagiraju druge forume :D

Na pozitivan ili negativan način .. Nevazno.
Alfons Kauders

#184 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Alfons Kauders »

pici wrote:

Image
Sonja Zekić :izet:

Sonja Zekić iz Žepča, koju smo svojedobno na Poskoku kandidirali za najljepšu djevojku godine, proglašena je za najljepšu prirodnu ženu na svijetu 2013. godine u izboru američkog portala ‘Beautiful Women Pedia’ u izboru američkog portala ‘Beautiful Women Pedia’

Sonja Zekić, koja je porijeklom iz Žepča, se od 18. godine bavi modelingom, a već nekoliko godina živi u Sarajevu, gdje je završila Ekonomski fakultet i radi u struci. Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle je godine ostvarila značajan uspjeh na takmičenju Gentleman’s Choicea, na kojem je njen profil sa fotografijama pogledan više od pet milijuna puta.

“Sonja je odličan primjer lijepe i prirodne djevojke. Ona ima sjajno lice i besprijekorno tijelo s besprijekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da Beautiful Women Pedia proglasi Sonju Zekić najljepšom prirodnom ljepoticom na svijetu 2013. Sonja je prekrasna i njena ljepota je prirodna što je danas sve teže pronaći, jer živimo u svijetu vještačkog, genetski modificirane hrane, fotošopa, plastičnih operacija i slično”, navodi ovaj portal.

jel ovo i poskokovCi odošHe uCaPajBo :mrgreen:

suza daidžina... majorizirana :-)
detroit-mercy

#185 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by detroit-mercy »

Alfons Kauders wrote:
pici wrote:

Image

Sonja Zekić iz Žepča, koju smo svojedobno na Poskoku kandidirali za najljepšu djevojku godine, proglašena je za najljepšu prirodnu ženu na svijetu 2013. godine u izboru američkog portala ‘Beautiful Women Pedia’ u izboru američkog portala ‘Beautiful Women Pedia’

Sonja Zekić, koja je porijeklom iz Žepča, se od 18. godine bavi modelingom, a već nekoliko godina živi u Sarajevu, gdje je završila Ekonomski fakultet i radi u struci. Dosad se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle je godine ostvarila značajan uspjeh na takmičenju Gentleman’s Choicea, na kojem je njen profil sa fotografijama pogledan više od pet milijuna puta.

“Sonja je odličan primjer lijepe i prirodne djevojke. Ona ima sjajno lice i besprijekorno tijelo s besprijekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da Beautiful Women Pedia proglasi Sonju Zekić najljepšom prirodnom ljepoticom na svijetu 2013. Sonja je prekrasna i njena ljepota je prirodna što je danas sve teže pronaći, jer živimo u svijetu vještačkog, genetski modificirane hrane, fotošopa, plastičnih operacija i slično”, navodi ovaj portal.

suza daidžina... majorizirana :-)
Alahu dragi sta je ovo :skoljka: :skoljka: :skoljka: :izet: :izet: :izet: :izet:
Narod koji ima ovaku omladinku, ne treba da se brine za svoju budcnost :mrgreen: .
reis1

#186 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by reis1 »

Covjece, gledam, u Mostaru:
- trece-entitetasi, 47% (i to sa ukljucenim Martinom i Pravasima)
- pro-BiH, 51%

A hafiz nama ovdje uzeo trkeljat nesta, ma bjezi baa...
Hafis

#187 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Hafis »

reis1 wrote:Covjece, gledam, u Mostaru:
- pro-BiH, 51%

Sveznadare, ne možeš se baš u sve razumjeti, počevši od Sutorine pa do etničkog sastava Mostara.
Evo sam odvojio nekoliko minuta u dobrotvorne svrhe, to jest educiranje needuciranih, mada bih to stvarno morao malo učestalije raditi, ali sam više izgorio u tom poslu, a i ne volim ništa raditi bez materijalne motivacije.
Rezultati trećeetnitetaši vs pro-patriJotski blok ne govore ništa, budući da je jedan broj mostarskih Hrvata glasovao za SDP a i za DF, isključivo zbog toga da poguraju svoje sestrićne i bratance koji su bili na izbornim listama, a ne zato što im se dopadaju tipovi ''proBiH'' patriJota poput tebe i sličnih.
Eem, ne lezi vraže, uzet ćemo kao odgovarajući porametar zbroj glasova za članove predsjedništva u Mostaru, koji mnogo bolje oslikavaju stvarni odnos mitteleurope i proBiH glasača.

Image

Kao što vidite na gornjem prikazu imamo ukupan zbroj važećih glasova za članove predsjedništva - 47 209

Dalje, imamo i glasove trojice kandidata za hrvatskog člana (čak i bez Ante popovića)

Čović - 16 886
Raguž - 7 299
Budimir – 1 879

Što iznosi 26 064 glasova.
Kada oduzmemo te glasove od ukupnog broja 47 209, dobit ćemo ostatak, to jest zbroj glasova svih ostalih kandidata: 21 145 ilti ga u postotcima 44,8%.

E sad zamisli koliki bi tek postotak bio da smo dovlačili na izborna mjesta djedove i bake na feltrangama (kao što imamo običaj :)
SaraFina

#188 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by SaraFina »

Ko je Hafise ovo preračunao?
Hafis

#189 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Hafis »

SaraFina wrote:Ko je Hafise ovo preračunao?
Izborno povjerenstvo, a ja sam vam samo raščlanio podatke, jer koliko vidim niste mi baš nešto od matematike.
lua

#190 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by lua »

Hafise ho'š na Čolin koncert?
joint union

#191 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by joint union »

Hafis wrote:
- pro-BiH, 51%

Sveznadare, ne možeš se baš u sve razumjeti, počevši od Sutorine pa do etničkog sastava Mostara.
Evo sam odvojio nekoliko minuta u dobrotvorne svrhe, to jest educiranje needuciranih, mada bih to stvarno morao malo učestalije raditi, ali sam više izgorio u tom poslu, a i ne volim ništa raditi bez materijalne motivacije.
Rezultati trećeetnitetaši vs pro-patriJotski blok ne govore ništa, budući da je jedan broj mostarskih Hrvata glasovao za SDP a i za DF, isključivo zbog toga da poguraju svoje sestrićne i bratance koji su bili na izbornim listama, a ne zato što im se dopadaju tipovi ''proBiH'' patriJota poput tebe i sličnih.
Eem, ne lezi vraže, uzet ćemo kao odgovarajući porametar zbroj glasova za članove predsjedništva u Mostaru, koji mnogo bolje oslikavaju stvarni odnos mitteleurope i proBiH glasača.

Image

Kao što vidite na gornjem prikazu imamo ukupan zbroj važećih glasova za članove predsjedništva - 47 209

Dalje, imamo i glasove trojice kandidata za hrvatskog člana (čak i bez Ante popovića)

Čović - 16 886
Raguž - 7 299
Budimir – 1 879

Kada oduzmemo te glasove od ukupnog broja 47 209, dobit ćemo ostatak, to jest zbroj glasova svih ostalih kandidata: 21 145 ilti ga u postotcima 44,8%.

E sad zamisli koliki bi tek postotak bio da smo dovlačili na izborna mjesta djedove i bake na feltrangama (kao što imamo običaj :)
I bas nijedan Bosnjo u Mostaru nije za Raguza glasao?
Mister Yes

#192 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Mister Yes »

reis1 wrote: Evo gledam za HNZ, mandati:
- HDZ-ovi, 14
- proBiH stranke, 16

A ako se uzme da je Raguz isto pro BiH, onda:
- HDZ BiH, 11
- proBiH stranke, 19

Potop treceentitetasa u dolini Neretve!
Trećeentitetaši ukupno samo 12% političke moći u Federaciji. :sad:
Kako sa time izaći na oči Angeliki Merkeliki? Samo 12% građana Federacije podržava hrvatski entitet iako je Hrvata haman 20% u Federaciji. Nema tu kuveta :sad:
Mister Yes

#193 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Mister Yes »

pici wrote:
pici wrote:
Image

uhhhhhhhh volio bi i ja znat...doooobraaaa SonjiCa ko dobar dan :izet: ...lijepa cura što yes jest :thumbup:
Nisam. A u mojim godina ne bi bilo ni pametno. Visok pritisak, šećer. Ne bi bilo pametno :sad:
Mister Yes

#194 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Mister Yes »

Hafis wrote: Rezultati trećeetnitetaši vs pro-patriJotski blok ne govore ništa, budući da je jedan broj mostarskih Hrvata glasovao za SDP a i za DF, isključivo zbog toga da poguraju svoje sestrićne i bratance koji su bili na izbornim listama, a ne zato što im se dopadaju tipovi ''proBiH'' patriJota poput tebe i sličnih.
:lol:

Pa kolike su te porodice krvi ti isusove? Po 200-300 ljudi? :lol: Ako su im dalji rođaci bitniji od "opstojnosti hrvatskoga življa" onda to baš i nisu neke patriote i lako ćemo sa takvima. To su more biti građanski orjentisane porodice kojima je srce u obliku petokrake i naravno sa sezonskim kartama za Velež? :D

I ja sam na listama imao dalje rođake ali nisam glasao ni za jednog. Glupe teorije Tito dragi :lol:

Ali pazi sad, isti se procenat (48%) dobije i kad sabiraš glasove u opštini Mostar za Federalni parlament. I tu ste glasali za rođake iz SDP-a i DF-a? Komedije Tito dragi :lol:
Hafis wrote:Eem, ne lezi vraže, uzet ćemo kao odgovarajući porametar zbroj glasova za članove predsjedništva u Mostaru, koji mnogo bolje oslikavaju stvarni odnos mitteleurope i proBiH glasača.
:lol: Ovo je još gluplje. Za Raguža su glasali mnogi Bošnjaci Mostara da šuknu Čoviću. Bošnjaci su posebno glasali za Raguža tamo gdje su ratovali sa HVO-om. Pogledaj koliko je Raguž dobio u Bugojnu ili Travniku na primjer.

Odmori malo doktore. Prihvati realnost i dovi/moli da Merkelka stigne na vrijeme. Jer vrijeme curi ko u pješćanom satu :D
joint union

#195 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by joint union »

Mister Yes wrote:
Hafis wrote: Rezultati trećeetnitetaši vs pro-patriJotski blok ne govore ništa, budući da je jedan broj mostarskih Hrvata glasovao za SDP a i za DF, isključivo zbog toga da poguraju svoje sestrićne i bratance koji su bili na izbornim listama, a ne zato što im se dopadaju tipovi ''proBiH'' patriJota poput tebe i sličnih.
:lol:

Pa kolike su te porodice krvi ti isusove? Po 200-300 ljudi? :lol: Ako su im dalji rođaci bitniji od "opstojnosti hrvatskoga življa" onda to baš i nisu neke patriote i lako ćemo sa takvima. To su more biti građanski orjentisane porodice kojima je srce u obliku petokrake i naravno sa sezonskim kartama za Velež? :D

I ja sam na listama imao dalje rođake ali nisam glasao ni za jednog. Glupe teorije Tito dragi :lol:

Ali pazi sad, isti se procenat (48%) dobije i kad sabiraš glasove u opštini Mostar za Federalni parlament. I tu ste glasali za rođake iz SDP-a i DF-a? Komedije Tito dragi :lol:
Hafis wrote:Eem, ne lezi vraže, uzet ćemo kao odgovarajući porametar zbroj glasova za članove predsjedništva u Mostaru, koji mnogo bolje oslikavaju stvarni odnos mitteleurope i proBiH glasača.
:lol: Ovo je još gluplje. Za Raguža su glasali mnogi Bošnjaci Mostara da šuknu Čoviću. Bošnjaci su posebno glasali za Raguža tamo gdje su ratovali sa HVO-om. Pogledaj koliko je Raguž dobio u Bugojnu ili Travniku na primjer.

Odmori malo doktore. Prihvati realnost i dovi/moli da Merkelka stigne na vrijeme. Jer vrijeme curi ko u pješćanom satu :D
Mojne ga ba, ipak je on od matematike :D
Mister Yes

#196 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Mister Yes »

Evo sam otišao pogledat. Zoran Perić iz SDP-a Mostar je dobio 728 glasova. Znači čovjek ima 728 lojalnih članova porodice. :lol:
Ružica Burić iz DF-a Mostar je dobila tačno 600 glasova. 600 odanih i privrženih rođaka :izet:
reis1

#197 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by reis1 »

Hafis wrote:
- pro-BiH, 51%

Image

Čović - 16 886
Raguž - 7 299
Budimir – 1 879

Jao jao kako nam je gospon Hafiz samo mudar i pametan. :D Dakle:

Predsjednistvo, od 47209:
- Covic, 16886
- Raguz, 7299
- Budimir, 1879
-----------------------
total 26064

No, podaci koje ste uzeli gospon nisu relevantni, zato sto ste vi u vase zbrajanje uracunali i pro-bih glasove koji su otisli za Martina, :D cim prije zato sto su glasovi za HDZ 1990 na ostalim razinama gotov duplo manji. Npr. uzimajuci u obzir kantonalni nivo, dobijate da vasu brojku morate umanjiti za razliku Raguz - HDZ 1990, tj. 7299 - 3460 = 3839, pa tako vasa brojka iznosi 22225. A to je vec otprilike brojka koja se dobiva zbrajajuci trece-entitetase na ostalim nivoima, koji tek tada daju realnu sliku, koju predsjednistvo ne moze dati:

Kanton:
- HDZ BIH, HSS, HKDU BIH, HSP HERCEG BOSNE 14698
- HDZ 1990 HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA 3460
- HRS-HRVATSKA REPUBLIKANSKA STRANKA 1491
- ZAJEDNO ZA PROMJENE (SPP-SP/U-SDU-DNZ-LDS) 1049
- HSP BIH-DSI 866
- HRVATSKI SAVEZ HKDU - HRAST 707
- NARODNA STRANKA RADOM ZA BOLJITAK 446
- HSP DR. ANTE STARČEVIĆ BIH 138
- HSS STJEPANA RADIĆA 39
----------------------------------------------------------------------------
total 22894/47086 iliti 48,6%

Parlament FBiH:
22687/46756 iliti 48,5%

Parlament BiH:
23012/46605 iliti 49,4%

Gospon hafiz, drzite se vi ugovora i zakona, man'te se procenata i matematika. :oops: Po onim prcjenama tih vasih relevantnih strucnjaka, ja sam mislio da ce ovi procenti ici u Mostaru i preko 60%, kad vidi vraga vi u tu negdje 47, 48, 49 %. Poptop trece-entitetasa u stolnom, a o zupaniji da ne govorimo.
joint union

#198 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by joint union »

Mister Yes wrote:Evo sam otišao pogledat. Zoran Perić iz SDP-a Mostar je dobio 728 glasova. Znači čovjek ima 728 lojalnih članova porodice. :lol:
Ružica Burić iz DF-a Mostar je dobila tačno 600 glasova. 600 odanih i privrženih rođaka :izet:
BHCluster

#199 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by BHCluster »

pici wrote:

Image

Kakva je ona hercegBosanka kada je zavrsila fakultet, radi i zivi u Sarajevu. :lol:
Hafis

#200 Re: Komarica: "Katolici pred fizičkim iskorjenjivanjem u FBI

Post by Hafis »

joint union wrote:
Hafis wrote:
- pro-BiH, 51%

Image

Čović - 16 886
Raguž - 7 299
Budimir – 1 879

I bas nijedan Bosnjo u Mostaru nije za Raguza glasao?
Bošnjo? U Mostaru? Za Raguža?!!
Ovaj ti je vrh, sutra ću ga prosuti na poslu :D
Post Reply