Kolinda Grabar-Kitarović

Locked
Hafis

#1351 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

amko761 wrote:Samo da se opet ne prepadne pa demantuje. :mrgreen:
Neće ovaj put.Ovo je zicer. Čovjek se, unatoč najduljem predsjedničkom stažu u odnosu na sve ostale europske političare, definitivno ne snalazi na državničkoj poziciji i cjelokupno političko djelovanje u ovom trećem mandatu svelo se na davanje huškačkih izjava (obično protuhrvatskih) domaćim portalima.
Izgleda, obzirom da ga smatraju ipak politički nebitnim likom s minornim utjecajem, odlučili su da mu to i naznače odjebavši ga na ovako transparentan način.
Ako se bude sam branio, zasrat će još gore po svom običaju (mada raja voli kad on puca po prstima), ali vjerujem da ga druga dva člana kolektivnog organa neće sigurno uzeti u zaštitu i reagirati na ovakvo vrijeđanje....ipak je on trenutno predsjedavajući. Ali, kakva država takav joj i predsjedavajući.
amko761

#1352 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by amko761 »

Ne znam baš, dosad se svaki put prepadne pa poliže što je izjavila. Mučno za gledati. Kako su Hrvati tolike kukavice?
spreca

#1353 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by spreca »

Hafis wrote:
amko761 wrote:Samo da se opet ne prepadne pa demantuje. :mrgreen:
Neće ovaj put.Ovo je zicer. Čovjek se, unatoč najduljem predsjedničkom stažu u odnosu na sve ostale europske političare, definitivno ne snalazi na državničkoj poziciji i cjelokupno političko djelovanje u ovom trećem mandatu svelo se na davanje huškačkih izjava (obično protuhrvatskih) domaćim portalima.
Izgleda, obzirom da ga smatraju ipak politički nebitnim likom s minornim utjecajem, odlučili su da mu to i naznače odjebavši ga na ovako transparentan način.
Ako se bude sam branio, zasrat će još gore po svom običaju (mada raja voli kad on puca po prstima), ali vjerujem da ga druga dva člana kolektivnog organa neće sigurno uzeti u zaštitu i reagirati na ovakvo vrijeđanje....ipak je on trenutno predsjedavajući. Ali, kakva država takav joj i predsjedavajući.
Opet Cicolina trazi kite u Bosni...dajte ba ako nista da vam posaljemo malo Viagre pa to sami odradite ,necemo vam mi ove purgerske ulicarke guziti
Hafis

#1354 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

amko761 wrote:Ne znam baš, dosad se svaki put prepadne pa poliže što je izjavila. Mučno za gledati. Kako su Hrvati tolike kukavice?
Ma kakvo prepadanje.
Pa vidiš i sam da lik ne zna gdje goni, i odlučili su da ga definitivno odjebu.

Hej, da predsjednik jedne države kaže predsjedniku druge države...citiram: ...nije ni relevantan sagovornik kada je riječ o međudržavnim odnosima ili bilo čemu drugom...
Radile bi protestne note za ovakve izjave da se radi o normalnoj državi. Međutim, niti smo mi normalna država, nit su nam dva predsjedavajuća sasvim normalna, dok je treći samo potrčko, ali u priliku normalan.
Zato će odgovor uslijediti nakoh hitnog sastanka s rajom u birtiji preko puta predsjedništva. Ja mislim da već klepaju nekakav tekst :)
Tempo
ZeModerator

#1355 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Tempo »

bingov buraz

#1356 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by bingov buraz »

Sukob dva što bi Ameri rekli attention seekera,Kolinda je tu već iskusni igrač a Želja nadobudni rookie.
Hafis

#1357 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

//www.vecernji.hr/vijesti/komsic-neutemel ... ik-1348802 - http://www.vecernji.hr

STJEPAN KLJUIĆ

Komšić je nesreća za Hrvate, a Zagrebu bi najbolje bilo da neko vrijeme digne ruke od BiH
amko761

#1358 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by amko761 »

Hafis wrote:
amko761 wrote:Ne znam baš, dosad se svaki put prepadne pa poliže što je izjavila. Mučno za gledati. Kako su Hrvati tolike kukavice?
Ma kakvo prepadanje.

Hej, da predsjednik jedne države kaže predsjedniku druge države...citiram: ...nije ni relevantan sagovornik kada je riječ o međudržavnim odnosima ili bilo čemu drugom...
Radile bi protestne note za ovakve izjave da se radi o normalnoj državi. Međutim, niti smo mi normalna država, nit su nam dva predsjedavajuća sasvim normalna, dok je treći samo potrčko, ali u priliku normalan.
Zato će odgovor uslijediti nakoh hitnog sastanka s rajom u birtiji preko puta predsjedništva. Ja mislim da već klepaju nekakav tekst :)
Hajd ok ako ti tako kažeš, ja samo znam da je dosadašnje iskustvo drugačije. Svaki put se je prepala i polizala svoje izjave i pokušavala se opravdati. Kao što rekoh mučno mi je bilo za gledati. S druge strane rukovodstvo Hrvata u BiH (Čović i sl.) već godinama daje samo prazna obećanja i isprazne prijetnje, i opet ništa. Sve prihvate i ušute se.

Žao mi je što ste takvi miševi.

Srbi su druga priča.
Hafis

#1359 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

bingov buraz wrote:Sukob dva što bi Ameri rekli attention seekera,Kolinda je tu već iskusni igrač a Želja nadobudni rookie.
Ovo ipak nije moralno, i mogu reći da je nehumano.
Čovjek je 90% svoje retorike posvetio Hrvatskoj, Kolindi, mrskim HDZ Hrvatima i ostalim neprijateljima jedne jedina. i sada ovi možda naglašavaju da će dobiti trajni odjeb, to jest otići će na foe (k'o u mene ovi formski ultrapatrijoti).
I sad, što će čovjek raditi iduće tri godine ako ga oni odjebu? Lajati na njih po domaćim portalima? Ali kome, i koliko dugo :sad:
bingov buraz

#1360 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by bingov buraz »

Principijelan sam insan pa nek ide glava,kako god je Kolinda laprdala o 10000 terorista na granici na nekom tamo sastanku sa nekim ko nema veze sa BiH tako mi je i ovo bezveze Komšićevo spominjanje Hrvatske samo eto da se kaže šta pametno.

Nema on potrebe biti advokat ni Srbima ni Jevrejima.
Hafis

#1361 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

amko761 wrote:
Hafis wrote:
Ma kakvo prepadanje.

Hajd ok ako ti tako kažeš, ja samo znam da je dosadašnje iskustvo drugačije. Svaki put se je prepala i polizala svoje izjave i pokušavala se opravdati. Kao što rekoh mučno mi je bilo za gledati. S druge strane rukovodstvo Hrvata u BiH (Čović i sl.) već godinama daje samo prazna obećanja i isprazne prijetnje, i opet ništa. Sve prihvate i ušute se.

Srbi su druga priča
.
Super, imamo i antropologa-amatera, s blagim šovinističkim backgroundom. Selam momčino :thumbup:
Dobro. Sad mi nešto reci o vama Bošnjacima, u svezi te tvoje teorije?
Edin H.

#1362 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Edin H. »

Pjevati “Nemoj, sine, nikud ići” nekim Hrvatima koji su još prije dvadeset ili pedeset godina trajno i nepovratno napustili Hrvatsku, pozivati ih da se vrate u zemlju svojih djedova, gdje će ih dočekati kamen umjesto jastuka i takva neodoljiva gastronomska senzacija kao što je kora kruva, kapja vina i zrno soli, vrijedilo je zaista dokumentirati samo u medicinske svrhe, kao izvanredno teški slučaj imbecilnosti.

:D
Hafis

#1363 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

bingov buraz wrote:Principijelan sam insan pa nek ide glava,kako god je Kolinda laprdala o 10000 terorista na granici na nekom tamo sastanku sa nekim ko nema veze sa BiH tako mi je i ovo bezveze Komšićevo spominjanje Hrvatske samo eto da se kaže šta pametno.

Nema on potrebe biti advokat ni Srbima ni Jevrejima.
Ma znam, samo lik se razumije u povijest k'o Marica u krivu hargiju i nije mi jasno ima li on stvarno kakvog pametnijeg posla od prebiranja o stvarima od prije gotovo osamdeset godina. Taman da je predsjedavajući Švicarske, pa bih ga razumio.
Nego, ovo sam htio reći. Čini mi se da im ga je pun qurac i da su ga i konačno definitivno odjebali. On će možda dobiti koji bod u očima patrijota, samo za njega kao političara to je ipak gubitak. A država BiH niti dobiva niti gubi. Ionako lagano tonemo, i s ovim i bez ovoga.
amko761

#1364 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by amko761 »

[/quote]Ma kakvo prepadanje.

Zato će odgovor uslijediti nakoh hitnog sastanka s rajom u birtiji preko puta predsjedništva. Ja mislim da već klepaju nekakav tekst :)[/quote]

Srbi su druga priča
.[/quote]
Super, imamo i antropologa-amatera, s blagim šovinističkim backgroundom. Selam momčino :thumbup:
Dobro. Sad mi nešto reci o vama Bošnjacima, u svezi te tvoje teorije?[/quote]

Pa gledam šta vama radimo. To Srbima ne možemo. Do vas je :P
Hafis

#1365 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

amko761 wrote: Pa gledam šta vama radimo. To Srbima ne možemo. Do vas je :P
Unosite nam tikete ukladionicama, slažete palete u Konzumu, uslužujete nas u kafićima, šalujete u građevini, trgate grožđe u vinogradima?
A i to je utanjilo. Gledam jučer mašinu što trga...jebote...80 ljudi zamijeni. Za dvije godine sama sebe isplati.

Vidiš, nisam ni ja loš u ovoj šovinističkoj disciplini.
Sad je tebe :kiss:
Edin H.

#1366 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Edin H. »

Da Hrvatska ima normalnog predsjednika ne bi im Komsic morao objasnjavati nego bi se sami suocili sa prosloscu.
Tempo
ZeModerator

#1367 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Tempo »

jebo kolindu. imamo mi svojih problema.
amko761

#1368 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by amko761 »

Hafis wrote:
Unosite nam tikete ukladionicama, slažete palete u Konzumu, uslužujete nas u kafićima, šalujete u građevini, trgate grožđe u vinogradima?
A i to je utanjilo. Gledam jučer mašinu što trga...jebote...80 ljudi zamijeni. Za dvije godine sama sebe isplati.

Da,da, vi nama birate predstavnike. :D

Šteta što ste takve kukavice. Samo nastavite sa šupljim pričama i praznim prijetnjama. :P
Hafis

#1369 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Pa to i govorim. Predsjedavajući države bi trebao nuditi rješenja, a ne stvarati probleme ili biti dio njih.
svo djelovanje za ovih godinu dana se svelo na bombastične izjave po portalima od kojih nitko nema nikakve koristi.
Nedao bog da je ponudio ili će ponuditi nekada bilo kakvu korisnu inicijativu, u bilo kakvoj društvenoj domeni. Taj film nećemo nikad gledati.
Al' tko ga jebe, nek ga odjebu, manje ćemo gluposti slušati, ako ništa.
Hafis

#1370 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

amko761 wrote:
Hafis wrote:

Da,da, vi nama birate predstavnike. :D

Šteta što ste takve kukavice. Samo nastavite sa šupljim pričama i praznim prijetnjama. :P
Jebat ga. Nisam primijetio da sam napisao nekakvu prijetnju ikada ovdje. čini mi se da barataš s fondom od nekih dvadesetak rečenica i ova ti je zadnja rečenica iz tog skromnog arsenala.
I sad tek primjetih da mi se već tri-četiri pua obraćaš s ''Vi''.
I ja i ti znamo da to ne radiš iz nekog bontona, već upravo iz primitivnih šovinističkih pobuda, i moram ti reći da si time u potpunosti stekao sve uvjete da dostojanstveno odeš u foe, gdje te čekaju slični mali neuki bezveznjaci za čije tekstove ne želim trošiti moždane stanice.
Pozdravi mi dole ekipu, i reci da će biti revizija krajem mjeseca, pa možda i kojeg od njih pomilujem (al' po glavi :D ).
swanfilter

#1371 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by swanfilter »

I nas, jedna i druga strana grizu, prst u oko, blate nas vani i tako godinama. Nikome nista ...
amko761

#1372 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by amko761 »

Hafis wrote:Jebat ga. Nisam primijetio da sam napisao nekakvu prijetnju ikada ovdje. čini mi se da barataš s fondom od nekih dvadesetak rečenica i ova ti je zadnja rečenica iz tog skromnog arsenala.
I sad tek primjetih da mi se već tri-četiri pua obraćaš s ''Vi''.
I ja i ti znamo da to ne radiš iz nekog bontona, već upravo iz primitivnih šovinističkih pobuda, i moram ti reći da si time u potpunosti stekao sve uvjete da dostojanstveno odeš u foe, gdje te čekaju slični mali neuki bezveznjaci za čije tekstove ne želim trošiti moždane stanice.
Pozdravi mi dole ekipu, i reci da će biti revizija krajem mjeseca, pa možda i kojeg od njih pomilujem (al' po glavi :D ).
Ah oprosti mi onda, obraćao sam se u množini Hrvatima jer sam mislio da si jedan od njih. Bolje je da nisi, gledaj šta im radimo, eno opet će im se predsjednica izvinjavati Komšiću. Totalni miševi. :D
Novak20

#1373 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Novak20 »

amko761 wrote:
Ah oprosti mi onda, obraćao sam se u množini Hrvatima jer sam mislio da si jedan od njih. Bolje je da nisi, gledaj šta im radimo, eno opet će im se predsjednica izvinjavati Komšiću. Totalni miševi. :D
Hoće.

Pozvat će ga na otvorenje Pelješkog mosta da mu se izvini.
Hafis

#1374 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Hafis »

Novak20 wrote:
amko761 wrote:
Hoće.

Pozvat će ga na otvorenje Pelješkog mosta da mu se izvini.
Sumnjam. Možda Dodika pozovu. Za Šefku nisam siguran da bi mu Bakir dopustio da ide, a Želja je danas dobio i zvaničan odjeb, tako da sumnjam.
Rampage

#1375 Re: Kolinda Grabar-Kitarović

Post by Rampage »

Kolinda je ovosedmičnim biserima koje je uredno skupio fenomenalni Domagoj Zovak u večerašnji "Prime Time" nadmašila samu sebe :lol:

Kakva koza, TIto dragi, mene stid gledati :mrgreen:
Locked