Ti moras sve pokvaritiIt_is_a_Leclerc wrote:Ovo nije ta žena nikako.Jack Be Nimble wrote:
Ja bi joj dao i cetvrti entitet.
Al' dobro. Stavite možda još koji put. Ne bunim se ja. Ko je, da je![]()
Osim toga, hito bih podvući da je Srpska Radikalna Stranka osudila izjave Milorada Dodika povodom izjava Kolinde Grabar Kitarović.
Svašta.
Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
- Jack Be Nimble
#26 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
- Maystor
#27 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Josipovic se nije pokazao prijateljem BiH, suprotno mnogim ocekivanjima. Grobar Kite je prije svega glupa, pa je samim tim i manje opasna. Mene cudi da su Hrvati nasjeli na njene fore. Mada, ako je ona budala Sincic mogao osvojiti tolike glasove, nije ni cudo.
- stiv33
#28 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Jack Be Nimble wrote:
- filosofman
#29 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
stiv33 wrote:Djevojačko je Grabar. I uzalud se trudite,..mO k3 wrote:Kita rovic :mrgreen:Jeli Joj to djevojačko
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#30 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Do sad mi je danska premijerka uz argentinsku predsjednicu bila najnapetija
Kolinda ce im sad mrsi racune 
- stiv33
#31 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Jest vala bolje je čak i od Atifete Jahjage._BataZiv_0809 wrote:Do sad mi je danska premijerka uz argentinsku predsjednicu bila najnapetijaKolinda ce im sad mrsi racune
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#32 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Hahaha, e ne do bog da kod nas pobjedi Dusanka Majkicstiv33 wrote:Jest vala bolje je čak i od Atifete Jahjage._BataZiv_0809 wrote:Do sad mi je danska premijerka uz argentinsku predsjednicu bila najnapetijaKolinda ce im sad mrsi racune
- Lincoln-Burrows
#33 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Mislim da Majkićka nema potrebnih aduta za pobjedu.
- filosofman
#34 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
stiv33 wrote:Jest vala bolje je čak i od Atifete Jahjage._BataZiv_0809 wrote:Do sad mi je danska premijerka uz argentinsku predsjednicu bila najnapetijaKolinda ce im sad mrsi racune

-
muzicar_iz_parka
#35 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Da gazda Mile nije škrt kao što jeste, mogao bi ovu Željku kandidovati za člana preCedništva:

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#36 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Prebacio bih CIPS preko Vraca samo da mogu za nju glasatmuzicar_iz_parka wrote:Da gazda Mile nije škrt kao što jeste, mogao bi ovu Željku kandidovati za člana preCedništva:
- filosofman
- Lincoln-Burrows
- filosofman
#39 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Da li bila dubokoumnija da je umjesto Kolinde ovaj na slici rekao ono što je Kolinda rekla?!Lincoln-Burrows wrote:A inače je tema dubokoumna.
- Lincoln-Burrows
#40 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Kolinda nije rekla ništa što već nije rečeno, a Toma me ne zanima.filosofman wrote:Da li bila dubokoumnija da je umjesto Kolinde ovaj na slici rekao ono što je Kolinda rekla?!Lincoln-Burrows wrote:A inače je tema dubokoumna.
- SaraFina
#41 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Čekajte VI dok Majkićka GILF-ača stupi na scenu tek onda će bosanske patriJote imati erotske snove!

- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#42 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Vidte koliki je sinoc dobila za veceru... moze da zine ko tyrannosaurus.

- SaraFina
#43 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Zviz, VI iz Danske dijaspore moraćete patriotizam dokazivati preko Zeljke Cvijanović!
- jao_situacije
#44 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Što ne bi bila ista žena.. ovako predsjednici i trebaju da izgledaju, a ne k'o ovi naši. Zamisli tri hanume kod nas.. crnka plavuša i neka brineta/crvena. Možda je KGK malo mlađa na ovoj sliKi, ova joj je sa akreditacije u NATO-uIt_is_a_Leclerc wrote:Ovo nije ta žena nikako.Jack Be Nimble wrote:
Al' dobro. Stavite možda još koji put. Ne bunim se ja. Ko je, da je![]()
Osim toga, hito bih podvući da je Srpska Radikalna Stranka osudila izjave Milorada Dodika povodom izjava Kolinde Grabar Kitarović.
Svašta.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#45 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Nemoj hale ti nefe, kompjuter se ukocio kad je vidio sliku.SaraFina wrote:Zviz, VI iz Danske dijaspore moraćete patriotizam dokazivati preko Zeljke Cvijanović!
Zar nevidis da je u mlaodsti promasio penal, pa zato je danas zensko taj Zeljko Cvijanovic... nego nama ce trebat Ace Ventura da dokaze da je ona zapravo on!
- SaraFina
#46 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Zviz wrote:Nemoj hale ti nefe, kompjuter se ukocio kad je vidio sliku.SaraFina wrote:Zviz, VI iz Danske dijaspore moraćete patriotizam dokazivati preko Zeljke Cvijanović!
Zar nevidis da je u mlaodsti promasio penal, pa zato je danas zensko taj Zeljko Cvijanovic... nego nama ce trebat Ace Ventura da dokaze da je ona zapravo on!
Onda Majkićka ti ne gine!
- jao_situacije
#47 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Ja nisam ni znao da mi imamo ovakve hanume u politiKi vazda iste likove gledamo. Onog Bevandu pa Vlajkija i takve ljepotane. Dajte ovakve gospođe na liste stavite imali bi veću izlaznost nego Milošević na izborima._BataZiv_0809 wrote:Prebacio bih CIPS preko Vraca samo da mogu za nju glasatmuzicar_iz_parka wrote:Da gazda Mile nije škrt kao što jeste, mogao bi ovu Željku kandidovati za člana preCedništva:
- SaraFina
#48 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Ako vas preCjednik pročita...jao_situacije wrote:Ja nisam ni znao da mi imamo ovakve hanume u politiKi vazda iste likove gledamo. Onog Bevandu pa Vlajkija i takve ljepotane. Dajte ovakve gospođe na liste stavite imali bi veću izlaznost nego Milošević na izborima._BataZiv_0809 wrote:Prebacio bih CIPS preko Vraca samo da mogu za nju glasatmuzicar_iz_parka wrote:Da gazda Mile nije škrt kao što jeste, mogao bi ovu Željku kandidovati za člana preCedništva:
Ima da vam SIPA pokuca na vrata ko kliksu u redakciju!
-
detroit-mercy
#49 Re: Kolinda Grabar Kitarović "čačka mečku" ili "čačka ustavno-pravni poredak BiH" ili "ugrožava Republiku Srpsku"?!
Joj, hocemo ti jebavat presjednicuHafis wrote:Konačno, i Kolinda je dobila svoju temu. Dobro je, već sam se bio zabrinuo da su se patriote uspavale![]()
Inače, u koja smo doba? Je li se iskopalo nešto iz njene prošlosti? Ima li kakv sumnjiv predak?
-
Hafis