Koliko vjerujete reklamama?
Moderator: anex
-
*mima*
#1 Koliko vjerujete reklamama?
Najnovija reklama za maskaru.........a ona ima umjetne trepavice......ili.....Reklama za sampon za kosu........svaki put "umrem" za njenom kosom...........ili razni deterdzenti za izbjeljivanje ili ciscenje......Koliko vjerujete tim reklamama???'
- dark side of the moon
ja kao buduci marketar ne vjerujem rekalamama
jer sluze iskljucivo da se proizvod proda.... ne kazem da ne uticu na mene ali ne vjerujem ni jednoj reklami 
-
zmijaIzmaj
ja kao niko& nista
ne vjerujem reklama...ne kazem da ne uticu na mene
ali ne vjerujem ni jednoj 
- dark side of the moon
imam osjecaj da neko ponavlja za mnom 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Joj mimo, to je ona TELESCOPIC maskara :S
Reklama mi sluzi samo za obavjestenje da ima novi proizvod. Ne vjerujem im nista. Recimo vanish mi nijednu fleku skinuo nije.
Samo ubise, pogotovo one reklame koje nemaju veze sa proizvodom (TDR).
Reklame koje su mi super su cro reklame za pivo. Sto se nasih reklama tice, nas je vrhunac 5 virsli koje plesu dok Kix pjeva.
Reklama mi sluzi samo za obavjestenje da ima novi proizvod. Ne vjerujem im nista. Recimo vanish mi nijednu fleku skinuo nije.
Reklame koje su mi super su cro reklame za pivo. Sto se nasih reklama tice, nas je vrhunac 5 virsli koje plesu dok Kix pjeva.
-
*mima*
mIRCerka wrote:Joj mimo, to je ona TELESCOPIC maskara :S
-
_sa_
ne vjerujem im nikako, kad vidim one za caglonit, vanish, calgon i ostale sa briznim domacicama hoce nesto da mi bude....
ali volim vidjeti lijepo uradjenu reklamu, super mi je ona za vodu "bistra" (men' se cini da je to naziv
) kad vuku ono ostrvo za sobom a i za "lexus" imaju super reklame 
ali volim vidjeti lijepo uradjenu reklamu, super mi je ona za vodu "bistra" (men' se cini da je to naziv
- zena21
mIRCerka wrote:Joj mimo, to je ona TELESCOPIC maskara :S
Najmrze su mi reklame kad ona zenetina noktima guli peKsinavstinu sa sporeta
-
Ilija_Cvorovic
Imam jedno pitanje. Zasto su u reklamama u kojima se reklamiraju samponi za kosu vecinom djevojke a ne muskarci? 
- Dirty Harry
joj i moja zena se najezi na tu reklamuzena21 wrote:mIRCerka wrote:Joj mimo, to je ona TELESCOPIC maskara :S
Reklame koje su mi super su cro reklame za pivo. Sto se nasih reklama tice, nas je vrhunac 5 virsli koje plesu dok Kix pjeva.![]()
![]()
![]()
Najmrze su mi reklame kad ona zenetina noktima guli peKsinavstinu sa sporeta![]()
![]()
-
mIRCerka
poenta je NE DOZVOLITI DA VASA KUHINJA BUDE OVAKO PEKSINAVA a da se izborite sa peksinlukom, korisitite BANG!!!Dirty Harry wrote:joj i moja zena se najezi na tu reklamuzena21 wrote:mIRCerka wrote:Joj mimo, to je ona TELESCOPIC maskara :S
Reklame koje su mi super su cro reklame za pivo. Sto se nasih reklama tice, nas je vrhunac 5 virsli koje plesu dok Kix pjeva.![]()
![]()
![]()
Najmrze su mi reklame kad ona zenetina noktima guli peKsinavstinu sa sporeta![]()
![]()
ne kontam onda u cemu je poenta te rekalme kad se očigledno gadi ljudima ...
- Dirty Harry
Nego zene, šta kažete za onu reklamu Lijanovića koja završi:
"i onda mama to sve pospremi....
i tako više puta na dan!!!"
a ona slegne rezignirano ramenima ....
-
mIRCerka
mama je tu da sprema, sta ona ima slijegat ramenima...Dirty Harry wrote:Nego zene, šta kažete za onu reklamu Lijanovića koja završi:
eto sta imam reci...
- zena21
UzasDirty Harry wrote:Nego zene, šta kažete za onu reklamu Lijanovića koja završi:
Kad malo bolje razmislim... Ne volim ni jednu reklamu
Oni patuljci sa zacepljenim nosom - smrdi, smrdi, uzasno smrdi
Onaj mali na WC solji
Ona zenetina - unisticete mi kosulju
Ona zenetina s noktima
.
.
.
uh, ima toga jos
-
medda
Ja mrzim epp samo zbog glupih melodija i slogana koje uvijek zapamtim i vrte mi se nekad po pola dana u glavi.
A najbolja reklama mi je za Audi kad otac i sin se voze pored pruge i nailazi voz slika usporava i sad ocekujes da audi s` mjesta prestigne voz u punoj brzini ali na kraju samo kazu ne ne ne ovo je spot o ocu i sinu koji samo vole gledati vozove...I Levis se nekad pravio dobre reklame.
Prije nekoliko godina bmw ili audi su napravili reklamu kako se njihov auto prevrne u krivini i poenta je bila da i ako imate nesrecu auto je dovoljno sigurno.
Mercedes se napravi blesav pronadje tu istu lokaciju i nastane ista reklama sa istom muzikom samo njihov auto laganice savlada krivinu i ne prevrne se. Nakon odredjenog vremena su je morali skinuti sa tv-a i platiti kaznu ali im se isplatilo.
A najbolja reklama mi je za Audi kad otac i sin se voze pored pruge i nailazi voz slika usporava i sad ocekujes da audi s` mjesta prestigne voz u punoj brzini ali na kraju samo kazu ne ne ne ovo je spot o ocu i sinu koji samo vole gledati vozove...I Levis se nekad pravio dobre reklame.
Prije nekoliko godina bmw ili audi su napravili reklamu kako se njihov auto prevrne u krivini i poenta je bila da i ako imate nesrecu auto je dovoljno sigurno.
Mercedes se napravi blesav pronadje tu istu lokaciju i nastane ista reklama sa istom muzikom samo njihov auto laganice savlada krivinu i ne prevrne se. Nakon odredjenog vremena su je morali skinuti sa tv-a i platiti kaznu ali im se isplatilo.
-
bih_finest
-
NERVOZAN
#22 Re: Koliko vjerujete reklamama?
reklama koja mi ide na živce:stari dobri tenzo u novom pakovanju,fakat miriše bjelo,a i onaog mustafe je više dosta
-
d2
#23 Re: Koliko vjerujete reklamama?
mc cann erickson jedna od najjacih svjetskih marketing kompanija ima slogan truth well told, vjerovatno je to najkraci nacin da se sazme ovo o cemu se govori na ovoj temi...
-
BajrinNajmladji
#24 Re: Koliko vjerujete reklamama?
Ne vjerujem radio-reklamama tipa: Dodjite i uvjerite se! (CM)
Eto, nemaju para da neko stručan nešto napiše, a glumac/spiker pročita/odglumi.
Ne idi da se uvjeriš!
Eto, nemaju para da neko stručan nešto napiše, a glumac/spiker pročita/odglumi.
Ne idi da se uvjeriš!
-
tataratira