Koliko veza ste imali?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ridjobrki
#26 Re: Koliko veza ste imali?
E nije to lijepo, vrijeđaš mi osjećaje. 
-
mehmed+alija
#27 Re: Koliko veza ste imali?
Zašto i na koji način, i vice-versa?Ridjobrki wrote:E nije to lijepo, vrijeđaš mi osjećaje.
- Hercegoviina
#28 Re: Koliko veza ste imali?
pa te su izje.ane ko niko.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
Kazu one ne mogu dugo da ostanu u vezi. Ne valjaju momci. Ne mogu da nadju onog pravog. Nemaju vise od 17-18 godina
-
mehmed+alija
#29 Re: Koliko veza ste imali?
Zato će bit pun džehennem njih, ...Hercegoviina wrote:pa te su izje.ane ko niko.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
Kazu one ne mogu dugo da ostanu u vezi. Ne valjaju momci. Ne mogu da nadju onog pravog. Nemaju vise od 17-18 godina
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#30 Re: Koliko veza ste imali?
Tako sebi zene dizu cijenu.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
Znala sam ja jednu, sa 20 je pricala kako je imala 38 momaka, ne pitaj kako se sjecam cifre. A u stvarnosti jedva da je izlazila iz kuce. Valjda od silnih likova nije mogla da se progura do izlaza
A onda znam jednu koja svakih 10 minuta onako nehotice spomene kako nema muskarca koji nju ne bi pozelio, i kako je svaki salijece, i svi se cude mahom kad ona nema momka, viteske borbe ce poceti zbog nje
-
mehmed+alija
#31 Re: Koliko veza ste imali?
Ti stvarno misliš da će ti iko razuman povjerovati?ladyblue18 wrote:Tako sebi zene dizu cijenu.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
Kazu one ne mogu dugo da ostanu u vezi. Ne valjaju momci. Ne mogu da nadju onog pravog. Nemaju vise od 17-18 godinai misle da je to pravi nacin
![]()
Znala sam ja jednu, sa 20 je pricala kako je imala 38 momaka, ne pitaj kako se sjecam cifre. A u stvarnosti jedva da je izlazila iz kuce. Valjda od silnih likova nije mogla da se progura do izlaza![]()
A onda znam jednu koja svakih 10 minuta onako nehotice spomene kako nema muskarca koji nju ne bi pozelio, i kako je svaki salijece, i svi se cude mahom kad ona nema momka, viteske borbe ce poceti zbog nje
- Ridjobrki
#32 Re: Koliko veza ste imali?
Ako se ne računaju asimetrične veze onda sam imao ummm... šest.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#33 Re: Koliko veza ste imali?
Buduci da si ti ovdje jedini razuman ne brinem se previsemehmed+alija wrote:
Ti stvarno misliš da će ti iko razuman povjerovati?
-
mehmed+alija
#34 Re: Koliko veza ste imali?
Zašto me osuđuješ?ladyblue18 wrote:Buduci da si ti ovdje jedini razuman ne brinem se previsemehmed+alija wrote:
Ti stvarno misliš da će ti iko razuman povjerovati?
- MedenoSrce
#35 Re: Koliko veza ste imali?
4 veze ako racunam i veze bez odnosa.mehmed+alija wrote:Ja sam imao samo jednu vezu sa djevojkom koja je trajala veoma kratko (jedno ljeto). Nakon toga, svaka žena koja bi mi se svidila i sl., svjesno bi sabotirala moje pokušaje da uspostavim emotivnu vezu sa istom, ali taj i slične probleme smo jučer detaljno razmotrili u drugoj temi.
Koliko veza ste Vi imali?
- Big Ang
#36 Re: Koliko veza ste imali?
Koliko je ko imao veza je tabut tema 
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#37 Re: Koliko veza ste imali?
Ma nema bas im je pravi nacin za dizanje cijeneladyblue18 wrote:Tako sebi zene dizu cijenu.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
Kazu one ne mogu dugo da ostanu u vezi. Ne valjaju momci. Ne mogu da nadju onog pravog. Nemaju vise od 17-18 godinai misle da je to pravi nacin
![]()
Znala sam ja jednu, sa 20 je pricala kako je imala 38 momaka, ne pitaj kako se sjecam cifre. A u stvarnosti jedva da je izlazila iz kuce. Valjda od silnih likova nije mogla da se progura do izlaza![]()
Kako bas 38
Nego ne procitah koliko si ti skupila trofeja
-
mehmed+alija
#38 Re: Koliko veza ste imali?
Onoliko koliko postova ima:Picajzla wrote:Ma nema bas im je pravi nacin za dizanje cijeneladyblue18 wrote:Tako sebi zene dizu cijenu.Picajzla wrote:Sjedio ja sa nekim drustvom i bile neke dvije djevojke koje ja nisam poznavao. I tako se dobro popilo. Krenula neka prica kad ce ova jedna "ja sam imala 20 momaka", kazem ja da ne vjerujem, kad se druga javlja i kaze "hihihih ja sam mala malo vise." Ja se sjebao![]()
![]()
A onda znam jednu koja svakih 10 minuta onako nehotice spomene kako nema muskarca koji nju ne bi pozelio, i kako je svaki salijece, i svi se cude mahom kad ona nema momka, viteske borbe ce poceti zbog nje![]()
Kako bas 38![]()
![]()
Nego ne procitah koliko si ti skupila trofeja
end kaunting!!!
- MedenoSrce
#40 Re: Koliko veza ste imali?
o moketa sto je nabro
sta cu, ja nisam mogla da stignem od ovih bliskih prijatelja
- fatamorgana
#41 Re: Koliko veza ste imali?
Ma on se dopinguje vitaminom C u enormnim količinama,MedenoSrce wrote:o moketa sto je nabro
-
mehmed+alija
- animals
#44 Re: Koliko veza ste imali?
a sta imam od toga da se ovdje hvalim ...
-
mehmed+alija
#45 Re: Koliko veza ste imali?
Sve su žene kurve dok se ne dokaže suprotno.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#46 Re: Koliko veza ste imali?
Jbg. jarane i ti ga pretjera.mehmed+alija wrote:Sve su žene kurve dok se ne dokaže suprotno.
- Brkooo
- Ridjobrki
#48 Re: Koliko veza ste imali?
Naravno da nisu, Bože zakloni.
Al' srećom ima ih dovoljno koje jesu.
- Brkooo
#49 Re: Koliko veza ste imali?
Ridjobrki wrote:Naravno da nisu, Bože zakloni.![]()
![]()
![]()
ovaj forum je previse mal za 2 brkata forumasa
- Ridjobrki