Koliko vas nervira pseci izmet u liftu?
-
zeljeni_nadimak
#1 Koliko vas nervira pseci izmet u liftu?
Last edited by zeljeni_nadimak on 03/10/2006 15:19, edited 2 times in total.
-
mali_kavkaz
-
zeljeni_nadimak
Mene strasno nervira pseci izmet u liftu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
a ljudski?zeljeni_nadimak wrote:Mene strasno nervira pseci izmet u liftu
predlazem da pogledas
http://www.virtual-bih.net/forum/viewth ... d=181#3676
-
Edit
A tko utvrdjuje - da je pseci?
Psi su skloni da stanu na travu ili zemlju kad to obavljaju, kako bi zemlja upila vlagu, i kako oni ne bi stali u razlivene tekucine... Ne skrivaju se i ne stide se dok to rade! Psi su u liftovima uglavnom u jednom neprirodnom stanju i daleko su od prirodnog stanja obavljanja fizioloskih potreba.
Prije bih pripisala covjeku (ili djetetu) da nastoji to obaviti u privatnosti malog prostora kao sto je lift....
Psi su skloni da stanu na travu ili zemlju kad to obavljaju, kako bi zemlja upila vlagu, i kako oni ne bi stali u razlivene tekucine... Ne skrivaju se i ne stide se dok to rade! Psi su u liftovima uglavnom u jednom neprirodnom stanju i daleko su od prirodnog stanja obavljanja fizioloskih potreba.
Prije bih pripisala covjeku (ili djetetu) da nastoji to obaviti u privatnosti malog prostora kao sto je lift....
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Uz du¾no po¹tovanje - sranje po parkovima od strane djevojèica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje d¾ukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako sluèajno negdje pa mi je trebalo malo du¾e da skontam ¹ta to smrdi...mIRCerka wrote:a ljudski?zeljeni_nadimak wrote:Mene strasno nervira pseci izmet u liftu
predlazem da pogledas
http://www.virtual-bih.net/forum/viewth ... d=181#3676
-
zeljeni_nadimak
Ovo je fakat grozno. Je li ovo u tvom dvoristu ili??? Ali u malom zagusljivom liftu je jos gore. Gusis se, obuca se lijepi za urin...bljak
-
zeljeni_nadimak
Nisi bas moraoTeufik iz Los Angelesa wrote:www.ratemypoo.com
-
_BosanaC
Prosetaj malo izmedju Elektroprivrede i Bristola pa razgledaj... Sumnjam da cuke staze napravise, a pogotovo da guze brisu salvetama i maramicamaztluhcs wrote:Uz dužno poštovanje - sranje po parkovima od strane djevojčica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje džukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako slučajno negdje pa mi je trebalo malo duže da skontam šta to smrdi...mIRCerka wrote:a ljudski?zeljeni_nadimak wrote:Mene strasno nervira pseci izmet u liftu
predlazem da pogledas
http://www.virtual-bih.net/forum/viewth ... d=181#3676![]()
-
zeljeni_nadimak
Zamisli kad ne skontas do kuce, pa uneses to isto u stan, pa se slomis pitajuci se odakle dolazi.ztluhcs wrote:Uz dužno poštovanje - sranje po parkovima od strane djevojčica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje džukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako slučajno negdje pa mi je trebalo malo duže da skontam šta to smrdi...mIRCerka wrote:a ljudski?zeljeni_nadimak wrote:Mene strasno nervira pseci izmet u liftu
predlazem da pogledas
-
zeljeni_nadimak
mali_kavkaz wrote:Više me nerviraju "ljudi" koji mjenjaju svoje vlastite teme.
-
Teufik iz Los Angelesa
nisi ni ti moraozeljeni_nadimak wrote:Zamisli kad ne skontas do kuce, pa uneses to isto u stan, pa se slomis pitajuci se odakle dolazi.ztluhcs wrote:Uz dužno poštovanje - sranje po parkovima od strane djevojčica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje džukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako slučajno negdje pa mi je trebalo malo duže da skontam šta to smrdi...mIRCerka wrote: a ljudski?
predlazem da pogledas
-
zeljeni_nadimak
Ah pa izvini nisam skontala da su ovo na snimcima tvoji problemiTeufik iz Los Angelesa wrote:nisi ni ti morao![]()
-
ztluhcs
Neæe niko bez veeeelike nu¾de to uraditi i ja se nadam da ovo ¹to pi¹e¹, pi¹e¹ vi¹e onako kontre radi, nego ¹to fakat svjesno poredi¹ sranje pasa i maèaka u parku i ponekog jadnika kojem je prigustilo..._BosanaC wrote:Prosetaj malo izmedju Elektroprivrede i Bristola pa razgledaj... Sumnjam da cuke staze napravise, a pogotovo da guze brisu salvetama i maramicamaztluhcs wrote:Uz du¾no po¹tovanje - sranje po parkovima od strane djevojèica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje d¾ukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako sluèajno negdje pa mi je trebalo malo du¾e da skontam ¹ta to smrdi...mIRCerka wrote: a ljudski?
predlazem da pogledas
I da, ja vazda nosim salvete sa sobom i ne kreæem se dalje od par stotina metara od Bristola - zlu ne trebalo, nikad ne zna¹ gdje æe¹ ograjisati pa u ¾bunje... I èekat da te mIRCI usljika...
-
ztluhcs
Upozore te ljudi oko tebe diskretnim pogledima...zeljeni_nadimak wrote:Zamisli kad ne skontas do kuce, pa uneses to isto u stan, pa se slomis pitajuci se odakle dolazi.ztluhcs wrote:Uz du¾no po¹tovanje - sranje po parkovima od strane djevojèica je iznimka a ne redovna praksa... U drugu ruku, sranje d¾ukela po ulici je redovno... Neki dan sam stao tako sluèajno negdje pa mi je trebalo malo du¾e da skontam ¹ta to smrdi...mIRCerka wrote: a ljudski?
predlazem da pogledas
Pa se poène¹ nju¹kati - ono jel do mene tu¹irah se prije 20 minuta...
-
zeljeni_nadimak
A ti nisi u L.A.Teufik iz Los Angelesa wrote:ti si skontala![]()
-
mali_kavkaz
-
zeljeni_nadimak
Last edited by zeljeni_nadimak on 03/10/2006 15:58, edited 1 time in total.
-
mali_kavkaz
-
zeljeni_nadimak
Ne kontam zaista o cemu pricate. Valjda nemate lift u stubistu pa ne razumijete temu.mali_kavkaz wrote:Ni ja,interesantno.Valjda je udaljenost u pitanju.
Ako otvoriš jednu temu ostavi je.
"Fakultetski obrazovana" damo.