Koliko vam znaci prijateljstvo?
- manijak1
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Nisam mislio na prvo lice jedn.regina wrote:pa kad nije, što reče "šteta"
(Ne zameri jednom Narcisu
-
regina
ako si milsio na drugo lice jednine, onda si drzak, odakle ti pravo da kažeš da je nešto za mene šteta. To samo ja znam ( složit ćeš se )horns&drums wrote:Nisam mislio na prvo lice jedn.regina wrote:pa kad nije, što reče "šteta"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Ne zameri jednom Narcisu)
Ps. hajde da prekinemo ovo molim te
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne trebas me moliti, prekinuto 
A drzak jesam, no ne na ovoj temi.
Uvijekpostoji mogucnost da ne mislim na drugo lice jednine, obratio sam se pucanstvu na pocetku, tako da si iz toga mogla zakljuciti u kojem licu pricam.
A drzak jesam, no ne na ovoj temi.
Uvijekpostoji mogucnost da ne mislim na drugo lice jednine, obratio sam se pucanstvu na pocetku, tako da si iz toga mogla zakljuciti u kojem licu pricam.
-
Tisina
pa za prijatelja, ako je mi je pravi prijatelj,znaci da me je vec necim "kupio" i zasluzio moje povjerenje pa i to da se ne ljutim na to sto se on ljuti , vec da imam dovoljno zivaca i strpljenja, takta i ljubavi da mu pokusam objasniti i pokusam ga odljutiti.. jer vjerovatno postoji razlog zbog kojeg se on osjeca povrijedjen, zbog cega jeste tako reagovao, i do tog razloga tj. razgovora o tome treba doci.. i
nace mi je prijateljstvo "svetinja", za prijatelje prave sam mnogo toga spremna uciniti i veoma su mi bitni u zivotu
nace mi je prijateljstvo "svetinja", za prijatelje prave sam mnogo toga spremna uciniti i veoma su mi bitni u zivotu