koliko vam treba da se zaljubite?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
blues_woman
#1 koliko vam treba da se zaljubite?
maloprije sam nesto pricala sa prijateljicom koja je u vezi tek nekih 15-ak dana i vec cini mi se nakon 5. dana su bili ludo zaljubljeni. ja sam u vezi vec 4 mjesesa pa ne mogu to tvrditi
. dakle, koliko vam treba da se zaljubite? da li se mozete zaljubiti vec nakon par dana ili vam treba duzi period?i od cega to zavisi? 
-
DonDavudes
ja se pravo brzo nalozim, ali cim dodjem kuci obicno splasne
a ko me i dalje drzi, onda obisno nesto userem pa kod njih splasne

a ko me i dalje drzi, onda obisno nesto userem pa kod njih splasne
-
joshko
stvarno bi ti volio pomoci,ali ne mogu...
naime nikad nisam osjetio ljubav ni prema jednoj od djevojaka sa kojima sam bio...
ali sto sam cuo od drugih ljudi...sve se svodi na to da zavisi od osobe do osobe...
npr... bora corba se zaljubi 5-6 puta u roku tri minuta
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ne zašto?smib wrote:Excellent, thanks.![]()
![]()
![]()
KOmi, jel' ti to imaš neki problem sa faxom![]()
![]()
upravo nešto ganjam za diplomski
rekoh da svi nismo isti i da svima ne treba samo jedna sekunda
recimo meni trebaju 2
-
blues_woman
#20 Re: koliko vam treba da se zaljubite?
seka wrote:Mora da je dobra vezablues_woman wrote:maloprije sam nesto pricala sa prijateljicom koja je u vezi tek nekih 15-ak dana i vec cini mi se nakon 5. dana su bili ludo zaljubljeni. ja sam u vezi vec 4 mjesesa pa ne mogu to tvrditi. dakle, koliko vam treba da se zaljubite? da li se mozete zaljubiti vec nakon par dana ili vam treba duzi period?i od cega to zavisi?
-
blues_woman
pa dobro je u svakom slucaju jer nema "ovisnosti" koja cesto dolazi sa zaljubljenoscusmib wrote:B w:Možda je upravo zbog toga i odlična, jer se nisi zaljubila.veza je odlicna samo sam ja "tesko zaljubljive prirode"
Nekako problemi i počnu onda kad se netko zaljubi, ili ne
-
_MaYa_
ehhhh! najgore je za vezu u tome sto uletis u vezu sav si zaljubljen i nista ti ne treba, prodje neko vrijeme...i pocnes da gledas druge, pomislis bas sladak mali ono...
i onda skuzis da ti se svidja onda se i zaljubis, a onda se i odljubis i onda naidje drugi...kazes wooow je cool ovaj, i zaljubis se, ii prodje te i naidje treci...wooow ovo je covjek mojih snova i zaljubis se
ali uskoro shvatis da to nije to...i opet dalje....
a veza s ovim prvim jos uvijek traje i buja i lijepo vam je
i onda zajedno pricate o kome mastate i u koga se sve zaljubite i onda se tome smijete...ali to su sve prolazne zaljubljenosti koje ja nekako rijetko iskoristim, mozda neko da li not me....
sto je najgore ubjedjen si da ti ta osoba koja ti se svidja uzvraca tu zaljubljenost
ko zna
a veza s ovim prvim jos uvijek traje i buja i lijepo vam je
i onda zajedno pricate o kome mastate i u koga se sve zaljubite i onda se tome smijete...ali to su sve prolazne zaljubljenosti koje ja nekako rijetko iskoristim, mozda neko da li not me....
ko zna
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja dobre teme