Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
♥ Julianna ♥
#151 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
-
Rosalie20
#152 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ne mogu reci da ne znaci nista,lijepi trenutci,prva iskustva i opomena da u buduce budem malo pametnija 
-
Smoki
#153 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
kad vec nije tu odmah nije velika
- Ductus Holedocus
#154 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
BravoSmoki wrote:kad vec nije tu odmah nije velika
Treba vremena da ona postane velika...i jaka
-
Smoki
#155 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ja mislim da velike ljubavi opstaju, a sve ostale su prolazneDuctus Holedocus wrote:BravoSmoki wrote:kad vec nije tu odmah nije velika![]()
-
Dialer
#156 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
sta je velika ljubav?
ne znaci ko nekad,al eto zvala me danas cula da se kao zenim
pa kao cestitala bi i tako to

ne znaci ko nekad,al eto zvala me danas cula da se kao zenim
- Ductus Holedocus
#157 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Smoki wrote:ja mislim da velike ljubavi opstaju, a sve ostale su prolazneDuctus Holedocus wrote:BravoSmoki wrote:kad vec nije tu odmah nije velika![]()
Jedino se ne slazem kad Balasevic kaze,"sve prave ljubavi su tuzne"
Tada bjesnjam
-
Smoki
#158 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
i sad se ljudi vade na tu pjesmu, i kazu "eto vidis da je to bila prava ljubaF, reko Balaš"Ductus Holedocus wrote: Jedino se ne slazem kad Balasevic kaze,"sve prave ljubavi su tuzne"![]()
Tada bjesnjam
- Nirka
#159 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Sve mi se cini da tu VELIKU ljubav jos nisam dozivjela. 
-
Smoki
#160 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
za sve postji prvi putNirka wrote:Sve mi se cini da tu VELIKU ljubav jos nisam dozivjela.
-
zelenashica
#161 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Da podebljamzelenashica wrote:Meni je svaka nova ljubav velika.Sve dok sam zaljubljena i volim to je najveća ljubav,kad prestanem da volim doći će neka nova opet velika ljubav.
Ostalo su samo uspomene.
Kako Daco jenom zapisa:"Drago mi je što sam i ja dio nečije uspomene!"
- maybelline
#162 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Kao mladja sam bila pravo zaljubiljive prirode i sad kad gledam retrospektivno, cini mi se da sam svaki drugi mjesec imala novu "ljubav" (no ne nuzno i vezu
, tako da mi je ta prva velika ljubav dosla u periodu kada sam odrasla i postala formirana licnost, a buduci da jos traje (sto neko spomenu, jos uvijek raste) znaci mi vise nego sto se to moze rijecima opisati...
-
konfučije
#163 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ne uzimjate Balaša za riječ, on često zna i otpjevati ono što ljudi žele čuti, u suprotnom bi lako bez tržišta mogao ostati....Smoki wrote:i sad se ljudi vade na tu pjesmu, i kazu "eto vidis da je to bila prava ljubaF, reko Balaš"Ductus Holedocus wrote: Jedino se ne slazem kad Balasevic kaze,"sve prave ljubavi su tuzne"![]()
Tada bjesnjam
Ljudi koji imaju sposobnost da se uvijek iznova zaljube, ne vjerujem da se uz neko veliko ushićenje sjećaju te prve velike ljubavi... Oni su zaokupljeni samo onim trenutnim i svu pažnju tome posvećuju,...
-
enushky
#164 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Jesi ti onaj sto je vec jednom pisao kako je toj istoj curi poklonio crtez Audija jer je ona voljela i vozala to auto bas?? Ako jesi daj pomiri se s njom majke ti,samo o njoj pricas ......Desert Wind wrote:Prva velika ljubav razjebana od strane materijalistickih kompleksaskih roditelja - jer im je bilo iz ponizenja da decko njihove djevojcice bude sin 2 radnika koji na sudar dolazi sa biciklom umjesto novim BMWom dok je kod nje vozni park + da bude "balija" .
Utjecaj roditelja presudio, stavila se na njihovu stranu logike, vrijednosti i razuma - a ja vrlo malo mogao tad da ucinim - otad proslo 10 godina - ona u nesretnoj vezi sa osobom zeljene nacionalnosti - zaglavila u zivotu ni tamo ni vamo - ja se situirao post'o svoj co'ek - stek'o i rastek'o u sta je trebalo i kako je trebalo. A moglo je to puno ljepse i bolje.
Uglavnom operis'o sam se - mada i sad kad se vidimo na picu, pa je pomirisem - poslije toga k'o da me Tajson slozi direktom u dušu pa onda opet nista mrtav 'ladan. Sada u sretnoj emocijama lagano doziranoj vezi bez tereta. Uglavnom naucio da se nosim sa emotivnim sokovima - pa sam vecini cura poslije bio nejasan u emocijama - jer ne zelim vise ikad ikome dozvolit luksuz privatnog vlasnistva nad mojim emocijama kao i manipulacijama istim.
A ako nisi onda trebas naci tog lika sto jeste da se ispricate
-
oridjidji
#165 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Nimalo, kao ni sadasnja ljubav ni neka buduca ...
Nimalo, kao ni sadasnja ljubav ni neka buduca ...
-
mokosh
#166 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
"Na jednu stranu stavili su srce, a na drugu dodavali cigle, jutra zemlje, nule, kvadratne metre, kubike, placeve sa pogledima na more, četrnaest karata, dvadeset karata... Da je pored onog srca na tasu bilo još jedno, mogli bi na drugu stranu nasaditi i oktet slonova pa im ne bi pomoglo. Ovako, njeno usamljeno srdašce nije imalo šanse."enushky wrote:Jesi ti onaj sto je vec jednom pisao kako je toj istoj curi poklonio crtez Audija jer je ona voljela i vozala to auto bas?? Ako jesi daj pomiri se s njom majke ti,samo o njoj pricas ......Desert Wind wrote:Prva velika ljubav razjebana od strane materijalistickih kompleksaskih roditelja - jer im je bilo iz ponizenja da decko njihove djevojcice bude sin 2 radnika koji na sudar dolazi sa biciklom umjesto novim BMWom dok je kod nje vozni park + da bude "balija" .
Utjecaj roditelja presudio, stavila se na njihovu stranu logike, vrijednosti i razuma - a ja vrlo malo mogao tad da ucinim - otad proslo 10 godina - ona u nesretnoj vezi sa osobom zeljene nacionalnosti - zaglavila u zivotu ni tamo ni vamo - ja se situirao post'o svoj co'ek - stek'o i rastek'o u sta je trebalo i kako je trebalo. A moglo je to puno ljepse i bolje.
Uglavnom operis'o sam se - mada i sad kad se vidimo na picu, pa je pomirisem - poslije toga k'o da me Tajson slozi direktom u dušu pa onda opet nista mrtav 'ladan. Sada u sretnoj emocijama lagano doziranoj vezi bez tereta. Uglavnom naucio da se nosim sa emotivnim sokovima - pa sam vecini cura poslije bio nejasan u emocijama - jer ne zelim vise ikad ikome dozvolit luksuz privatnog vlasnistva nad mojim emocijama kao i manipulacijama istim.
A ako nisi onda trebas naci tog lika sto jeste da se ispricate
- tinchy
#167 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ne znači uopšte. Samo sjećanje i ništa više. Ni ne treba da mi znači...
- Mis mekinjas
#168 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ostala je i jedina.
Za sad.
Za sad.
-
Samprotivsviju
#169 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
ja jos cekam da cujem tu pricuMis mekinjas wrote:Ostala je i jedina.![]()
Za sad.
- Mis mekinjas
#170 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ko čeka taj i dočeka, ili se načeka...Samprotivsviju wrote:ja jos cekam da cujem tu pricuMis mekinjas wrote:Ostala je i jedina.![]()
Za sad.
- Korisnik imena
#171 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Ovo su one pateticne teme, za cmizdrenja i kukanja nad vlastitom hudom sudbinom.....
I sve iste.
Jedni lijepi bogati i uticajni.
Jedni bijeda i pjane, al posteni........
Jedni pokvarise drugima.
I ostadose samo pokretne stepenice jednog aerodroma u sjecanju.
I jedan osmjeh sto se na njima smrze, i sto ga je poslije godinama sanjao.
Godinama....vec sesnaest.
I bilo je zena
I volio ih je
I one su njega.
Al........
Boze zar vec sesnaest?
I sve iste.
Jedni lijepi bogati i uticajni.
Jedni bijeda i pjane, al posteni........
Jedni pokvarise drugima.
I ostadose samo pokretne stepenice jednog aerodroma u sjecanju.
I jedan osmjeh sto se na njima smrze, i sto ga je poslije godinama sanjao.
Godinama....vec sesnaest.
I bilo je zena
I volio ih je
I one su njega.
Al........
Boze zar vec sesnaest?
-
Mezopotamija
#172 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Mnogo razocarenja mi je to donijelo, danas me samo gadjenje vezuje uz njegovo ime. Sad iz ove perspektive se pitam jel to uopste bila ljubav?
-
hurmasica
#173 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
moja prva velika ljubav...uh mada se nismo rastali u najboljim odnosima, ipak poslije vise od 10 godina mogu reci da je to bio jedan predivan period umom zivotu i nimalo se ne kajem niti mi je zao.
Sada, sa ove tacke gledista ne bih bila s njim, ali tada je bio savrsen
Sada, sa ove tacke gledista ne bih bila s njim, ali tada je bio savrsen
- Spear
#174 Re: Koliko vam sada znaci prva VELIKA ljubav?
Bilo je lijepo, ali koliko mi sada to znači?
0
toliko
0
toliko