Jeste li bile pod stresom ili ne? Je li vam bilo do toga jako stalo ili se samo dogodilo? Nakon dva mjeseca truda, jos nista, pa se nekako malo ucrnjacih...
Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
Moderator: anex
-
granita
#1 Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
Kao sto naslov teme kaze, koliko?
Jeste li bile pod stresom ili ne? Je li vam bilo do toga jako stalo ili se samo dogodilo? Nakon dva mjeseca truda, jos nista, pa se nekako malo ucrnjacih...
- Edmond
#2 Re: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
- Qler
#3 Re: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
Ma milion faktora je tu, moj jaran je oko pola godine ganjao, bratova zena jedva iznijela trudnocu poslije hejbet problema, a opet meni i mojoj zeni trudnoca prosla po udzbeniku, od toga da je odmah zatrudnila do toga da se porodila za par sati...
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk
- Magarece_godine
#4 Re: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
Ja i moja zena iz jednog pokusaja 
Drug je ganjao trudnocu tri godine. Cak isao na razne testove... Danas ima troje djece
samo opusteno
Drug je ganjao trudnocu tri godine. Cak isao na razne testove... Danas ima troje djece
-
dzungla
#5 Re: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
ja poslije tri godine ne gubim nadu , nema tu bas pravila .ne treba stvarati sebi dodatni pritisak 
-
eki to
#6 Re: Koliko vam je trebalo da zatrudnite?
mojne cesto voditi ljubav
corci su to vecinom, nego partneru zadaj zadacu da nema masturbacije tokom menge I jedno 9 dana poslije menge, taj metak je pun spermica I ima da se zalijepi 100%