Koliko vam je bitna proslost partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Cekuta

#1 Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

Koliko vam je bitna proslost partnera tj. s kim je sve bio s koliko ih je on/ona spavala itd. . .?
sladak_ko_med

#2 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by sladak_ko_med »

ako počnem da razmišljam o tome neću više nikad leć u krevet s nekom ženom :cry: dakle ne zanima me prošlost :roll:
VeriBizi

#3 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by VeriBizi »

:D :D :D
alcho

#4 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by alcho »

Molim moderatore da ne kljucaju odmah temu i da nas puste malo da se zajebavamo na racun teme i njenog postavaljca!
:D
:sax:
Cekuta

#5 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

@sladak_ko_med znaci i tebe muci isto sran*e ko i mene. . .Mene zanima kako se ljudi mire sa nekim pitanjima kao sto su:'' prijatelj jedan s kojim se nisam vidjeo duze vrijeme svratio do mene nakon duzeg vremena i upita me,cuo sam da si nasao novu klinku i ja mu kazem i ko je i sta je.Kaze on meni znam ja nju ona je hodala sa mojim prijateljem itd.'' Ono nije mi svejedno :/
alcho

#6 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by alcho »

Cekuta wrote:@sladak_ko_med znaci i tebe muci isto sran*e ko i mene. . .Mene zanima kako se ljudi mire sa nekim pitanjima kao sto su:'' prijatelj jedan s kojim se nisam vidjeo duze vrijeme svratio do mene nakon duzeg vremena i upita me,cuo sam da si nasao novu klinku i ja mu kazem i ko je i sta je.Kaze on meni znam ja nju ona je hodala sa mojim prijateljem itd.'' Ono nije mi svejedno :/
Pa i ne treba da ti bude svejedno. Sta ona ima da hoda sa nekim tamo prijateljima prijatelja, umjesto da kod kuce sjedi i hekla i plete dzempere za djecu za koju je trebala pretpostaviti da ce ih jednog dana imati sa tobom. Normalni muskarci se sa tim ne mire!
MedenoSrce

#7 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by MedenoSrce »

Ako se nije čuvao za mene nemamo razloga ni kafu da popijemo da mi ne pređu kakve bakterije, oprostila bih onaniju, eto to mi nije baš tako strašno.
Cekuta

#9 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

@alcho jarane i nemirim se s tim,ali nemogu ja proslost njezinu mjenjati. . .To su neke stvari koje me bas bole jer nikad nisam htjeo da imam takvog partnera pored sebe za koga moze neko reci e ona je bila sa ovim i itd.
Ipak je volim i nezelim da je zbog takvog neceg suhtnem :P A nemogu ni ja sad traziti neku vrsti zenska koja je u proslóm stoljecu izumrla :D teska su vremena dosla :skoljka:
♥ Julianna ♥

#10 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Pa jako je bitna... kriminogena naročito eventualno :roll:
hocunecu

#11 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by hocunecu »

:roll: paaa bitno mi je !
ne bih voljela da cujem da raja prica da je .upak
bitno mi je da nije osudjivan
bitno mi je da ga ne moze pokupit bas svaka koja ima ikakve naznake da je zensko :D .........
eto na prvu :-)
Strpljiva

#13 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Strpljiva »

Cekuta wrote:@alcho jarane i nemirim se s tim,ali nemogu ja proslost njezinu mjenjati. . .To su neke stvari koje me bas bole jer nikad nisam htjeo da imam takvog partnera pored sebe za koga moze neko reci e ona je bila sa ovim i itd.
Ipak je volim i nezelim da je zbog takvog neceg suhtnem :P A nemogu ni ja sad traziti neku vrsti zenska koja je u proslóm stoljecu izumrla :D teska su vremena dosla :skoljka:
Pošto nisi shvatio ironiju u alchovom postu, da te pitam: šta ona ima pored sebe?
alcho

#14 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by alcho »

Cekuta wrote:@alcho jarane i nemirim se s tim,ali nemogu ja proslost njezinu mjenjati. . .To su neke stvari koje me bas bole jer nikad nisam htjeo da imam takvog partnera pored sebe za koga moze neko reci e ona je bila sa ovim i itd.
Pa normalno da boli kad ti je dragu rastezao k'o harmoniku tamo neki prijatelj prijatelja. Ali najbolje je da ne mislis o tome (sto naravno neces moci jer kad god je pogledas vidjeces prijateljevo lice).
Nadji drugu, mislim da si ti naletio samo na jednu od 100. Sumnjam da je vecina zena danas toliko nemoralno kao ta tvoja i mislim da ces moci naci pravu za sebe. Ti zasluzujes bolje.
♥ Julianna ♥

#15 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by ♥ Julianna ♥ »

Bitno je i ima li evidentiranog ili neevidentiranog prisustva patogenih moždanih ćelija koje su nastale kao posljedica ekstremne materinske ljubavi :roll:
Cekuta

#16 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

Pa i nije bas toliko extremno da mi je bas njegovo lice pred ocima kad nju vidim ali ipak mi je cesto u podsvijesti!!!Bas da je sad zbog toga mijenjam i nebi,jer mi pruza dovoljnu ljubav koja mi treba s njene strane i nema nikog pored mene u to sam siguran :D
Zelena Carapa

#17 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Zelena Carapa »

da je manje od tri puta bio u zatvoru :D
s@mson

#18 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by s@mson »

Cekuta wrote:Pa i nije bas toliko extremno da mi je bas njegovo lice pred ocima kad nju vidim ali ipak mi je cesto u podsvijesti!!!Bas da je sad zbog toga mijenjam i nebi,jer mi pruza dovoljnu ljubav koja mi treba s njene strane i nema nikog pored mene u to sam siguran :D
A da ti nisi trzno na tog prijatelja prijateljevog pa ti ona dodje kao neka zajednicka ljubav koja vas u dubini duse veze i drzi vas zajedno...
Cekuta

#19 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

hehe nemoj me *ebavat. . .A prijatelj mi je rekao da su samo nesto kratko zajedno bili i da se to nemoze ni nazvati vezom tj. i nije spavao sa njom nego eto cisto se vidjali i tako. . .
alcho

#20 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by alcho »

Cekuta wrote:hehe nemoj me *ebavat. . .A prijatelj mi je rekao da su samo nesto kratko zajedno bili i da se to nemoze ni nazvati vezom tj. i nije spavao sa njom nego eto cisto se vidjali i tako. . .
Ako se nisu ljubili u usta, onda i nema veze
hocunecu

#21 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by hocunecu »

♥ Julianna ♥ wrote:Bitno je i ima li evidentiranog ili neevidentiranog prisustva patogenih moždanih ćelija koje su nastale kao posljedica ekstremne materinske ljubavi :roll:
:lol:
dječak sa šibicama

#22 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by dječak sa šibicama »

Cekuta wrote:@sladak_ko_med znaci i tebe muci isto sran*e ko i mene. . .Mene zanima kako se ljudi mire sa nekim pitanjima kao sto su:'' prijatelj jedan s kojim se nisam vidjeo duze vrijeme svratio do mene nakon duzeg vremena i upita me,cuo sam da si nasao novu klinku i ja mu kazem i ko je i sta je.Kaze on meni znam ja nju ona je hodala sa mojim prijateljem itd.'' Ono nije mi svejedno :/
Postoji jedno prakticno rjesenje za ovaj nepremostivi problem, preselis se u veci grad, recimo Njujork, zivis u Bruklinu recimo a nadjes djevojku iz Nju Dzerzija, nema sanse da ti dodje jaran i kaze joj znam ja nju ona je hodala sa mojim jaranom.

Ako se i tamo to desi, onda preporucujem Mexico City.
Cekuta

#23 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by Cekuta »

@alcho nisam joj drzao svijecu od kako se rodila. . .A to je bilo prije nego sto cu je ja upoznati tj. negdje prije godinu dana. . .
hocunecu

#24 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by hocunecu »

ovaj samo s alchom komunicira :D
alcho

#25 Re: Koliko vam je bitna proslost partnera?

Post by alcho »

hocunecu wrote:ovaj samo s alchom komunicira :D
Pa vidi da ga vi ostali zajebavate :D
Locked