Koliko traje period izlječenja?

Moderator: O'zone

Locked
bitkovac

#1 Koliko traje period izlječenja?

Post by bitkovac »

Koliko traje period izlječenja, od trenutka prvih simptopa pa do trenutka negativnog nalaza. Znam da
bi to trebalo biti orjentaciono od prilike, jer tu ima dosta faktora koji utječu na to. Ali me baš
zanim od prilike, ako ne ide prema progresivnom toku. Nisam naišao na taj podatak.
malocvijece

#2 Re: Koliko traje period izlječenja?

Post by malocvijece »

Ja sam se isto pitala na jednoj temi. Valjda se mora dva puta testirati i potvrditi i to samo za one u bolnici. Za ove što se liječe kod kuće, vjerovatno nikad nećemo saznati.

Eno, na portalu imaš grafikon za TK (Vijest kako se TK skoro izborila ili tako nešto). Pogledaj kad se pojavilo onih prvih puno slučajeva zaraze i onda kad se pojavila i počela da raste krivulja oboljelih. Valjda je to taj pokazatelj.
Diwan

#4 Re: Koliko traje period izlječenja?

Post by Diwan »

Sve je to lafina kao i večina stvari oko korone
Ludzak

#5 Re: Koliko traje period izlječenja?

Post by Ludzak »

Oporavka. Ne izlječenja. Mislim da nikoga ne liječe sa koronom. Nema lijeka, bar mislim.
bitkovac

#6 Re: Koliko traje period izlječenja?

Post by bitkovac »

Ludzak wrote: 22/04/2020 22:46 Oporavka. Ne izlječenja. Mislim da nikoga ne liječe sa koronom. Nema lijeka, bar mislim.
I mislio sam na oporavak, pogrešno sam se izrazio.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#7 Re: Koliko traje period izlječenja?

Post by Domaci izdajnik »

Pravo pitanje je kakve je simptome uopšte imala većina zaraženih koji su u izolaciji zadnjih mjesec dana. Kod nas naravno....
Locked