Pogledah ja spisak,i nigdje ne vidjeh koji je fakultet u pitanju,.....za vjeroučitelje se podrazumijeva da imaju ili Fakultet Islamskih nauka a ne ko zna šta(jer podaci su jako šturi)........o svojoj diplomi prosvjetnog radnika ne biavicena wrote:Onda je to tvoja sramota da siris dezinformacije, a imas diplomu prosvjetnog radnika.zelenashica wrote: ovo prvo,daj molim te ne širi dezinformacije,na području Tuzle ja ne znam ni jednog vjeroučitelja sa fakultetom......sve je to![]()
a kultura religije već objasnih proceduru,polaganje završnog ispita,što je po meni kao pedagodu (ipak sam i ja sa diplomom prosvjetnog radnika)prevelik teret za klince od 6,7 godina.....
http://vjerouciteljimt.ba/index.php?opt ... &Itemid=55
A ima skola gdje se Religijska kultura drzi sasvim normalno. Provjeri.
Narvno da ne dužim dalje ja u ponedjeljak svoje dijete vadim sa vjeronauke,....silom ili milom,...ako treba kaošto moj nadraži forumaš reče,reći ću i da sam vjeru promijenila
ps.uh nadam se da te nisam nekad imala za kolegicu,niti da hoću imati.....nekako mrzim prepotentne tipove,koji hvale nešto o čemu misle da imaju veze kao eto samo što su haman pa dobro obaviješteni
pss....a đe je link sa prosjekom ocjena tih svršenih studenata i godina studiranja....ili je kao po običaju ono goDina studija za dvije-tri kalendarske
sita sam više tih školovanih prosvjetara koji rade samo radi "dobre"plate i budžetskog statusa,....koliko ih voli svoj posao,koliko ih radi taj posao iz ljubavi.......koliko njih se odluči na promjenu kad ga se zasite.....ma naslušala sam se ja svega i svačega ,možda je to i bio razlog što odoh u građevinare iz prosvjete,jer kad mi kolegica u zbornici kaže,ma znaš briga me hoće li šta naučiti meni plata dolazi,ja bi fino povratila od muke....
a2 + b2 = c....nego c2
(tastatura nije prilagodjena u pitanju je a na kvadrat+b na kvadrat=c na kvadrat
i kad joj onako ljudski kažeš ma lapsuz si napravila,a ona mrtva hlada kaže ama šta me briga oni (misli na đake) to ionako ne znaju
NARAVNO SVAKA ČAST IZUZETCIMA!!!