Koliko ste u minusu?
- Hercegoviina
#1 Koliko ste u minusu?
Ja nikako da se izvučem, izgleda da je tako i naštimano da propadnem.
#2 Re: Koliko ste u minusu?
Ni feninga...
#3 Re: Koliko ste u minusu?
Mozes, mozes, samo neces...
#4 Re: Koliko ste u minusu?
90% ljudi zivi od minusa pa mozes i ti 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

- Hercegoviina
#5 Re: Koliko ste u minusu?
jedino da jedem kifle 2 mjeseca.Ambrozija wrote:90% ljudi zivi od minusa pa mozes i ti
#6 Re: Koliko ste u minusu?
Nekih 6-7 mojih plata 
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
#7 Re: Koliko ste u minusu?
Pa ako ti je cilj izaci iz tog skupog sexa, jedi namazane kifle 3 mjeseca, ali nuliraj to bandi...
#8 Re: Odg: Koliko ste u minusu?
Zar je tako losa situacija?Hercegoviina wrote:jedino da jedem kifle 2 mjeseca.Ambrozija wrote:90% ljudi zivi od minusa pa mozes i ti

- Hercegoviina
#10 Re: Koliko ste u minusu?
a racuni, a kirija, a auto , a zene, a kredit ?drndalo wrote:Pa ako ti je cilj izaci iz tog skupog sexa, jedi namazane kifle 3 mjeseca, ali nuliraj to bandi...
sta cu sa tim?
#11 Re: Odg: Koliko ste u minusu?
Prodaj auto, odbaci zene i eto pola si vec otplatioHercegoviina wrote:a racuni, a kirija, a auto , a zene, a kredit ?drndalo wrote:Pa ako ti je cilj izaci iz tog skupog sexa, jedi namazane kifle 3 mjeseca, ali nuliraj to bandi...
sta cu sa tim?

- Hercegoviina
#12 Re: Odg: Koliko ste u minusu?
ma krntija, nece ga nikoAmbrozija wrote:Prodaj auto, odbaci zene i eto pola si vec otplatioHercegoviina wrote:a racuni, a kirija, a auto , a zene, a kredit ?drndalo wrote:Pa ako ti je cilj izaci iz tog skupog sexa, jedi namazane kifle 3 mjeseca, ali nuliraj to bandi...
sta cu sa tim?
#13 Re: Koliko ste u minusu?
nazdravljeljuspica wrote:u minusu oko 67.000

- Svakodobro!
#14 Re: Koliko ste u minusu?
Ako griješim izvinjavam se, al' gledaj s pozitivne strane koliko si u plusu ako je nekretnina, "ofo-ono", a ne samo ti, već i tvoji naredni naraštaji, zatoljuspica wrote:u minusu oko 67.000

- Hercegoviina
#15 Re: Koliko ste u minusu?
Sigurno radite u BH telekomu?Twinky wrote:nazdravljeljuspica wrote:u minusu oko 67.000ista sam
#16 Re: Koliko ste u minusu?
Hercegoviina wrote:Sigurno radite u BH telekomu?Twinky wrote:nazdravljeljuspica wrote:u minusu oko 67.000ista sam
ili otplacujemo telekomu
- ExNihilo
- Nindža revizor
#18 Re: Koliko ste u minusu?
Treba dodati u naslov teme: "Koliko ste u minusu/plusu?" 

- Hercegoviina
#19 Re: Koliko ste u minusu?
ne znam koliko ih je u plusu al mislim da ih je vise u minusu.ExNihilo wrote:Treba dodati u naslov teme: "Koliko ste u minusu/plusu?"
#21 Re: Koliko ste u minusu?
Slozi po prioritetima, pa polako... Ako je dugorocno pametnije nemati auto jedno vrijeme i smanjiti potrosnju, pa se izvuci iz minusa, i to je opcija... Ne mora se imati auto... Posebno ako je krntija pa stalno izbija pare i za servis, osim za gorivo i registraciju... Zene ? Ima nesto i u muskima...Hercegoviina wrote:a racuni, a kirija, a auto , a zene, a kredit ?drndalo wrote:Pa ako ti je cilj izaci iz tog skupog sexa, jedi namazane kifle 3 mjeseca, ali nuliraj to bandi...
sta cu sa tim?

#22 Re: Koliko ste u minusu?
trenutno stanje srestava na racunu xxxxxxxxxxx je 83,38 KM.
raspoloživo stanje vašeg racuna je 1986,60KM
raspoloživo stanje vašeg racuna je 1986,60KM

#23 Re: Koliko ste u minusu?
mi koji godinama radimo na određeno ni ne možemo otići u minus... banka odma s vrata pita jesi na određeno ili neodređeno...
#24 Re: Koliko ste u minusu?
u minusu sam podobro, na svu "srecu" placa mi je kasnila pa mi je banka prepolovila dozvoljeni limit pa sad htjela ne htjela moram da im vratim 1000 KM 

#25 Re: Koliko ste u minusu?
banka mi je u ovoj godini odobrila cca 2000KM dodatnog prekoračenja na računu (na ono što sam već imala) i kada sam otišla u poslovnicu sa zahtjevom da mi to ukinu i vrate na staro, službenik mi je rekao da sam jedina, svi drugi su dolazili i tražili da se poveća limit još više. to je naša realnost, nažalost.
najradije bih ukinula prekoračenje skroz ali ga ostavljam za "ne daj Bože" situacije
najradije bih ukinula prekoračenje skroz ali ga ostavljam za "ne daj Bože" situacije