Dok se nekom ne smrkne drugom ne svaneTomahawk11 wrote:Neko se basedo_79 wrote:Koliko sam treb'o guziti u životu? ..... Puno puuuno više nego što jesamu tvoje ime
![]()
![]()
Koliko ste treba guzili u zivotu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#176 Re: Koliko ste treba guzili u zivotu?
-
radostan dan
#177 Re: Koliko ste treba guzili u zivotu?
na prstu najljepše -mljacka-...asurbanipal wrote:radostan dan wrote:Ne mogu da podvucem crtu...racuna li se i prstenjak?
Znaš ti šta valja.
- fatamorgana
#178 Re: Koliko ste treba guzili u zivotu?
Eto, on napravi fin turbo mix od bluda i posta, kako sam kaže hoće mu se može mu se .... možda bi trebalo kamenovati bar te žene ako ništa.asurbanipal wrote:fatamorgana wrote:Ako stavim veću cifru ispašće da pretjerujem a ako stavim manju da umanjujem!
Evo onda neka niža srednja cifra kao kompromis, okrugla naravno: 200 - 500 ....
Kemo je najveći jebač na Balkanu. Ostali mu nisu ni do koljena
![]()
http://www.inmedia.ba/intervjukemal-mal ... oze-mi-se/
- Tito_i_Partija
#179 Re: Koliko ste treba guzili u zivotu?
Koji kralj jbt. Al' pazi komentara:asurbanipal wrote:fatamorgana wrote:Ako stavim veću cifru ispašće da pretjerujem a ako stavim manju da umanjujem!
Evo onda neka niža srednja cifra kao kompromis, okrugla naravno: 200 - 500 ....
Kemo je najveći jebač na Balkanu. Ostali mu nisu ni do koljena
![]()
http://www.inmedia.ba/intervjukemal-mal ... oze-mi-se/
I neposredno poslije toga ide:A, zašto da ne? I do sada sam je prevario stotinu puta, pa što ne bih i opet kada bi se ukazala dobra i zgodna prilika
Post mora, and vjernost vala i ne mora.Radit ću još do ramazana, a onda ću da postim, boravit ću malo u Bosni, malo u Beču, taj mjesec ramazana iskoristit ću da snimim i jednu novu pjesmu i to će biti Bajramski poklon mojim vjernim fanovima