Sta jeste? Prebrz na okidacu?Nastasia wrote: hahaha dizo se njemu. To nije bio problem.
Znaaaam ... izgubila se strast ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sta jeste? Prebrz na okidacu?Nastasia wrote: hahaha dizo se njemu. To nije bio problem.
Kako brzo kontaš.Ramzess Veliki wrote:Sta jeste? Prebrz na okidacu?Nastasia wrote: hahaha dizo se njemu. To nije bio problem.
Eh ovo je vec nesto drugoRamzess Veliki wrote: Ne pretjerujte sad, jedno je zavlacenje a drugo malo igre radi napetosti.
Ja ako me zenska zavlaci igram na kontru, pocnem se igrati sa njom.
Ako me ne zavlaci, ako je otvorena i direktna, iskrena, to su osobine koje cijenim. Nije bitno da li smo zavrsili u krevetu poslije deset minuta ili dva mjeseca, pola godine ... ako se slazemo van kreveta, i ako smo kompatibilni u krevetu ...... nije bitno cak ni koliko ih je bilo prije mene (valjda vazi i obrnuto ...
) ako ih nece biti kad smo skupa. Ako se drugacije ne dogovorimo, jel' ...
Znaci, sudar dva dominantna znakaRamzess Veliki wrote:Nisam submisivne prirode i ne mogu im stalno objasnjavati da nisu uvijek u pravu.superiska wrote:I mene ovo zanimalmo wrote:što od lavova
Igracice.Nastasia wrote:@Faraon
E to je drugo, pogrešno sam shvatila tvoj prvi komentar.
Zavlačenje je glupo, dječije i krade vrijeme i energiju oboma. Iskreno mislim da su žene koje su u fazonu daću ti sutra, pa kad dođe sutra, daću ti u srijedu, žene koje misle da je to jedini način da te zadrže u svojoj orbiti dovoljno dugo.
Igranje "igrica" radi atmosfere, zato što se oboma dopada i tako to, fakat stvori napetost.
Strast se gubi radi cekanja.Nastasia wrote:Kako brzo kontaš.Ramzess Veliki wrote:Sta jeste? Prebrz na okidacu?Nastasia wrote: hahaha dizo se njemu. To nije bio problem.
Ma strast se izgubila zbog ovog prvog razlog (i kombinacije drugih)
Da, da.Ramzess Veliki wrote:Igracice.Nastasia wrote:@Faraon
E to je drugo, pogrešno sam shvatila tvoj prvi komentar.
Zavlačenje je glupo, dječije i krade vrijeme i energiju oboma. Iskreno mislim da su žene koje su u fazonu daću ti sutra, pa kad dođe sutra, daću ti u srijedu, žene koje misle da je to jedini način da te zadrže u svojoj orbiti dovoljno dugo.
Igranje "igrica" radi atmosfere, zato što se oboma dopada i tako to, fakat stvori napetost.![]()
Neke misle da ce zavlacenjem da probude nekakvu ludu zelju u muskarcu. Ima pacijenata na kojima ovo djeluje, svjedocio sam ... drug lud za njom a drugi je pune ... I ne mozes mu objasniti. Isto vazi i za muskarce. imam prijatelja cije mi se postupanje prema zenama sa kojim je - vecini nas, gadi. Dok je za pojedine pacenike idol.
Ali to je do ljudi, nismo svi isti, neke ne mozes promijeniti, vole takve igre, neko voli da krade, tuce se po kafani. Neko ce te prevariti za pare, uciniti ti nesto lose samo da se hrani tvojom patnjom.
Bitno je prepoznati i ne upasti u tu mrezu. I kresnuti je sto brze i zbrisati ...![]()
Volim igrice radi atmosfere.
Što, ja sam lav i totalno sam submisivna. Al' samo u krevetu. (Il' na stolu, uza zid, u autu, wcu, kako-kad)Ramzess Veliki wrote:Nisam submisivne prirode i ne mogu im stalno objasnjavati da nisu uvijek u pravu.superiska wrote:I mene ovo zanimalmo wrote:što od lavova
Ne smeta meni u krevetu nista, volim i kad je partnerka agresivna, jos bolje kad smo oboje agresivni pa nikad ne znas ko ce prije drugome poderat' gace. Mislim na onaj uciteljski kompleks, gledanje sa visine i dijeljenje beskorisnih savjeta.Nastasia wrote:Što, ja sam lav i totalno sam submisivna. Al' samo u krevetu. (Il' na stolu, uza zid, u autu, wcu, kako-kad)Ramzess Veliki wrote:Nisam submisivne prirode i ne mogu im stalno objasnjavati da nisu uvijek u pravu.
Kol'ko se sjeća :/ lav sam i u podznaku.Ramzess Veliki wrote:Ne smeta meni u krevetu nista, volim i kad je partnerka agresivna, jos bolje kad smo oboje agresivni pa nikad ne znas ko ce prije drugome poderat' gace. Mislim na onaj uciteljski kompleks, gledanje sa visine i dijeljenje beskorisnih savjeta.Nastasia wrote:Što, ja sam lav i totalno sam submisivna. Al' samo u krevetu. (Il' na stolu, uza zid, u autu, wcu, kako-kad)Ramzess Veliki wrote:Nisam submisivne prirode i ne mogu im stalno objasnjavati da nisu uvijek u pravu.
Edit ... zavisi i od podznaka ...
Nastasia wrote:Kol'ko se sjeća :/ lav sam i u podznaku.Ramzess Veliki wrote:Ne smeta meni u krevetu nista, volim i kad je partnerka agresivna, jos bolje kad smo oboje agresivni pa nikad ne znas ko ce prije drugome poderat' gace. Mislim na onaj uciteljski kompleks, gledanje sa visine i dijeljenje beskorisnih savjeta.Nastasia wrote: Što, ja sam lav i totalno sam submisivna. Al' samo u krevetu. (Il' na stolu, uza zid, u autu, wcu, kako-kad)
Edit ... zavisi i od podznaka ...
Pa volim ja bit i dominantna, al' samo ponekad da me pusti. Ako prečesto, onda se pohasimRamzess Veliki wrote: E sad ti ne vjerujem da si submisivna u krevetu.
Onda lavica progovori iz tebe.Nastasia wrote:Pa volim ja bit i dominantna, al' samo ponekad da me pusti. Ako prečesto, onda se pohasimRamzess Veliki wrote: E sad ti ne vjerujem da si submisivna u krevetu.
Ramzess Veliki wrote: Onda lavica progovori iz tebe.
Ocito smo u istoj vremenskoj zoni ... dok vi spavate mi smo budni.HAVANA wrote:Auuu.Ope vas dvoje.De ba,tu ste dje ste.Ramo,klizeeeciiii.
Evo odoh, štas' navalioHAVANA wrote:Auuu.Ope vas dvoje.De ba,tu ste dje ste.Ramo,klizeeeciiii.
Jes' vidio, ne možeš pošteno ubijat vrijeme.Ramzess Veliki wrote:Rascera nas Havana ...
Il' se pridruži il' bježi, nemoj mi crnogorske politike.HAVANA wrote:Ma jok ba.Neka vas,ja cu gledat malo.
HAVANA wrote:Ko spavaNe guzim,ne pijem
racunam nesta
pa malo u pauzi da iskomentarises forumRamzess Veliki wrote:HAVANA wrote:Ko spavaNe guzim,ne pijem
racunam nesta
... ja suprotno ...