Kako mi je bezveze kad neko pita koliko si vozio, kao da svaka budala ne moze na ravnom voziti koliko auto moze da ide. Brzina u krivinama je bitna, a tamo ne moze svako biti brz.
Koliko ste najvise km-h vozili auto??
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
nebi
Toozla,polahko bolan....vidis da je noc....
care-x...car si..
a vi,djeco draga....vozi se onoliko koliko refleksi i oci mogu da prate...i da bezbjedno zaustave.....i zadnji levat moze bugatti veyron voziti 320 km/h...
to je do kola..
Ali moze li stici ziv tamo kuda je namjerio?
care-x...car si..
a vi,djeco draga....vozi se onoliko koliko refleksi i oci mogu da prate...i da bezbjedno zaustave.....i zadnji levat moze bugatti veyron voziti 320 km/h...
to je do kola..
Ali moze li stici ziv tamo kuda je namjerio?
-
Uh
Ja sam vozio, ali se cinilo kao da letim. Pogled bacis na lijevo vidis more u provaliji ko iz aviona a sa desne strane kamenje,kamenje pa onda stjena. Vozio sam od Vitine prema Makarskoj i to 75/h i usro se od straha. Nije neka brzina ali je nizbrdica pa elem kocis motorom, elem kocis brenzama, i jos usput molis Alaha da te cuva. 
- explorer
Taj dio kojim si vozio, "lokalno" stanovnistvo naziva Stupica. Taj put se probijao cak 12 godina, a ima svega nekoliko kilometara. Konkretno, od trenutka kada "odozgo" ugledas more, do Makarske imas tacno 10 kilometara, dok je ta Stupica duga cca. 3 kilometra. Ja licno, ne vidim razloga za strah. Bankine su dovoljno visoke da ne mozes vidjeti provaliju (za one koje je strah visine), a krivina na krivini onemogucava razvijanje vece brzine. Ima samo jedno mjesto gdje se moze nagaziti, a ono je ustvari i sami izlaz iz te Stupice. Ondje zna biti gadno samo onda kada dere bura. E onda auto ide tamo gdje ga nosi bura, a ne gdje ti okreces volan.
Ako se stanes na jednom od onih prostora za zaustavljanje, pogled je fantastican! 
-
vier_ringe
Dragi moji takmicari, kazu da je bolje izgubiti trenutak u zivotu, nego zivot u trenutku. A sto kaze VR6, za uzitak u voznji, uvijek dizem dva prsta:)
- iceman ze
Ja sam nedavno pokusao prema Zenici, svog novog Golfa uspio sam doci do cifre 180 km/h......medutim sutra putujem za BG, taman cu isprobati maximum na auto putu. Po tehnickoj knjizici max. 188 km/h..........bas me intersuje da li moze vise od toga......inace radi se o G4 74 kw, 101 ks...
-
FortunaBela
Ja sam kroz Njemačku vozila 180....
I haos je..... 
-
BigusDickus
Oko 270 km/h, UTVA 75, nadlijetao iznad piste...