KOLIKO SMO PALI NISKO

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
saale

#1 KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by saale »

PITATE LI SE NEKAD KOJI SMO MI HAJVANI, JA NE ZNAM KAKVA SMO TO MI NACIJA POSTALI:, UVJEK PROTIV DRUGOG, ZAVIDNI,NAJVISE SE ZANIMAMO ZA TUDE STVARI,O TRACANJU DA NE PRICAMO ZASTO JE TO TAKO PA NISMO UVJEK BILI TAKVI...?
GLAVNA PRICA VIDI ONOG VIDI ONE JOJ VIDI JOJ CPIELA JA GLUPACE I TAKO ZNATE FUJ JA MISLIM DA SMO MI MODNO NAJOSVJESTENIJ NAROD :lol: :lol: :lol: PA ..BOTE KOD NAS JE POSTALO NAJVAZNIJE KOJE SU TI MARKE CIPELE, HLACE I SL...PRVI JA SE VOLIM FINO OBUCI I FINO IZGLEDATI ALI NE PO SVAKU CJENU...!!! :thumbup:
malizeleni

#2 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by malizeleni »

Ne mozes definisati drustvo po onima koji se najvise vide i cuju.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by mIRCerka »

saale wrote:PITATE LI SE NEKAD KOJI SMO MI HAJVANI, JA NE ZNAM KAKVA SMO TO MI NACIJA POSTALI:, UVJEK PROTIV DRUGOG, ZAVIDNI,NAJVISE SE ZANIMAMO ZA TUDE STVARI,O TRACANJU DA NE PRICAMO ZASTO JE TO TAKO PA NISMO UVJEK BILI TAKVI...?
GLAVNA PRICA VIDI ONOG VIDI ONE JOJ VIDI JOJ CPIELA JA GLUPACE I TAKO ZNATE FUJ JA MISLIM DA SMO MI MODNO NAJOSVJESTENIJ NAROD :lol: :lol: :lol: PA ..BOTE KOD NAS JE POSTALO NAJVAZNIJE KOJE SU TI MARKE CIPELE, HLACE I SL...PRVI JA SE VOLIM FINO OBUCI I FINO IZGLEDATI ALI NE PO SVAKU CJENU...!!! :thumbup:
Pitas li se ti nekad za sta sluzi CAPS tipka na tastaturi?
Skyfox

#4 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by Skyfox »

mIRCerka wrote:
saale wrote:PITATE LI SE NEKAD KOJI SMO MI HAJVANI, JA NE ZNAM KAKVA SMO TO MI NACIJA POSTALI:, UVJEK PROTIV DRUGOG, ZAVIDNI,NAJVISE SE ZANIMAMO ZA TUDE STVARI,O TRACANJU DA NE PRICAMO ZASTO JE TO TAKO PA NISMO UVJEK BILI TAKVI...?
Pitas li se ti nekad za sta sluzi CAPS tipka na tastaturi?
Dosao covjek da se IZVICE sit :D
metal_rules_cura

#5 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by metal_rules_cura »

Dosao je i ima dobar razlog, zapazanje je ok i sve to stoji. Jedino sto mozes jeste biti sto jesi i ne uklapati se u to. Biti produhovljeniji. Njih neces promijeniti i ne pokusavaj :-)
Leonid Breznjev

#6 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by Leonid Breznjev »

mi nismo pali, mi smo potonuli.. :D
A-R-N-I

#7 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by A-R-N-I »

Arslan wrote:mi nismo pali, mi smo potonuli.. :D
Davno............
rumenige_brajtner

#8 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by rumenige_brajtner »

Arslan wrote:mi nismo pali....
jesmo, jesmo... qrcu za usi :D
shalaedin

#9 Re: KOLIKO SMO PALI NISKO

Post by shalaedin »

Ma svugdje je to trend... polako se gubi dusa... a materijalno postaje predmetom svih okupacija...

Samo jos u Bollywood-u mozda imaju dusu :)
Post Reply