Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
rika

#1 Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Nije mi cilja da mi tema zvuci kao neka anketa Zavoda za Statistiku :-) ali inspirisan slucajem svoga prijatelja i njegove "skoro-pa-djevojke" morao sam je pokrenuti...
Moj prijatelj K. prije nekih mjesec dana upozna djevojku A.,on u svojim ranim 30tim ona u ranim 20tim,znaci radi se o relativno zrelim ljudima...pocnu izlaziti (ali eto nisu jos kao u vezi),K. mi se ponekad javi,govori kako je zagrijan,kako je upoznao "super curu" itd. itd. da bi me sinoc nazvao i pitao,mozhel doletjeti kod mene na "razgovorusu"... Naravno hajde-de..
I krene onaj neki small-talk,on pali cigaru za cigarom,cekam hoce li on mozhda prvi pokrenuti konkretnu temu i kad smo zavrsili sa Svjetskim Prvenstvom,Zeljinim neslavnim porazom i Ipadu :D upitam ja njega sta je sa A.? BINGO
(ja sam mislio da je to vec "gotova" stvar i da su vec par) kad se K. otvorio :
"jarane izasli smo 6-7 puta do sada,vozim je neku noc kuci,otpratim do pred ulaz i kontam pasce poljubac za laku noc kad ona meni mrtvo hladno
"izvini nemoj se sta uvrijediti svidjas mi se ali nisam zaljubljena u tebe"... :(

K. se uljudno izvini,zazheli laku noc i vise je nije kontaktirao,mada ga je ona poslije zivkala ali je on od one vrste ljudi koji te odmah pomnozhe sa nulom ako se razocaraju u tebe...
I tako slusajuci njegove lamentacije tipa "znam kako cu presaditi nekome bubreg ali ne znam djevojku pokupit" :D :D
i mojih "e ..bi ga onda si trebao postati Flamenco plesac a ne hirurg" :D
zapitam se i ja, koliko je muska populacija danas spremna lomiti se oko nekoga (za koga se cesto poslije par mjeseci ispostavi da to nije to)?
Poci cu od sebe,u ovo malo veza u kojima sam bio se poslije 5-6 izlazaka znalo na cemu sam,ili smo skupa ili ne,naravno ako smo skupa ne znaci da cemo odmah zavrsiti pred maticarem,ali se jednostavno radi o nekoj vrsti sigurnosti...
Medjutim ako doticna dama glumi neku hladnu princezu,ocekuje "neocekivano" ili ima lijepu fasadu a iznutra odjekuje ko crkveno zvono,e onda vrlo brzo gubim interes...
Pa me malo interesuje kako je to kod vas bilo (u ime zavoda za statistiku)
:D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Truba »

prije sam godinama mogao bariti :mrgreen:
sada nemam živaca
wewa

#3 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by wewa »

ili na prvom izlasku, ili nikad. ali ja nisam strpljiva :lol:
Cyber-harambashica

#4 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Cyber-harambashica »

Pa trebao je da je poljubi odma prvu vece. Da ja izlazim 6 -7 puta sa tipom, ja bi se zaljubila, odljubila cak bi ga i "prevarila" za to vreme.

Mislim da nema sta da se ceka. ODRASLI SMO LJUDI. Sve se lepo resi u prvih 10 minuta.
moje misljenje
rika

#5 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Cyber-harambashica wrote:Pa trebao je da je poljubi odma prvu vece. Da ja izlazim 6 -7 puta sa tipom, ja bi se zaljubila, odljubila cak bi ga i "prevarila" za to vreme.

Mislim da nema sta da se ceka. ODRASLI SMO LJUDI. Sve se lepo resi u prvih 10 minuta.
moje misljenje
Da ali ovdje je postojao problem tipa
"Nemoj Chobe ja sam postena zhenska"
Officer Crabtree

#6 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Officer Crabtree »

Ma ni to mu nije garancija da bi ostala s njim.

Jednostavno cura se nije zaljubila i to je to. Radi svog vremena i živaca, trebao je ranije saznati za to, manje bi i potrošio para i sl...
wewa

#7 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by wewa »

rika wrote:
Cyber-harambashica wrote:Pa trebao je da je poljubi odma prvu vece. Da ja izlazim 6 -7 puta sa tipom, ja bi se zaljubila, odljubila cak bi ga i "prevarila" za to vreme.

moje misljenje
Da ali ovdje je postojao problem tipa
"Nemoj Chobe ja sam postena zhenska"
cim se to mora naglas reci, tu nesto smrdi :D
Cyber-harambashica

#8 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Cyber-harambashica »

Ma nemoj da te bre laze....nema postenih danas
kokuz_sa

#9 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by kokuz_sa »

a sve vala zavisi sta hoces od te osobe..
ako ti se svidja za vezu..ade 2-3 puta s moze izac bez poljubca il sta (ko kontas sta ozbiljnije)
ako ti je sam radi sexa..hmm zavisli sve kakvo tijelo ima(i kolko si horan da je kresnes) tad vala se zna covjek zainatit pa i po 6 mjes izlazi do :D k ne ostvari cilj
Michun

#10 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Michun »

Super tema i simpa nacin pisanja... :)
Pa da, mislim da je sasvim normalno da nakon 3-4 izlaska i poljubaca (ili fatacine :lol: ) smatras da si u vezi. Ne bi pobogu ocekivala od zrelih ljudi da pitaju hocemol' profurat. Isto tako, izlaziti s nekim 6-7 puta i ne zeliti vezu je pogresno. Onda ne prihvatis poziv i izvines se i sve ce mu biti jasno. A to svidjas mi se a nisam zaljubljena...ko se to zaljubi na osnovu izlazaka a bRez kiss, njeznosti i sl...ne mora biti sex. Ne svidja joj se, nazalost. I balava je za njega.
Imala sam i ja muskih kandidata tipa druzimo se i izlazimo i bla bla i onda ja kazem: ha, sta cemo sad? Onda on kaze: a jooooj, ne znam, nisam, ne mogu. Pomnozen s nulom :D
PapakizSarajeva

#11 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by PapakizSarajeva »

moje misljenje
Potpisujem ...

Ja sam sa svakom nakon 2. izlaska znao na cemu sam, na 3. ( najdalje ) poljubac, a na 4. - mrakusa i fatacina ...
Bluemore

#12 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Bluemore »

ovi pametni su sve rekli, ja bih samo da dodam... vala ne valja ni kad je prebrzo, meni licno treba, uvijek je trebalo malo vremena da se priviknem na tu osobu. mada ako su vec uveliko izlazili e tu je vec sumnjivo....
PapakizSarajeva

#13 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Bluemore wrote:ovi pametni su sve rekli, ja bih samo da dodam... vala ne valja ni kad je prebrzo, meni licno treba, uvijek je trebalo malo vremena da se priviknem na tu osobu. mada ako su vec uveliko izlazili e tu je vec sumnjivo....
Ma mozes se privikavati i kad sve profunkcionise kako treba, a ne vuci nekoga za nos ( ili neko tebe ). Najgore/i su oni sto nesto k'o otezu ne bi li podigli cijenu robi ...
citroen

#14 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by citroen »

Ne znam,nemam s tim problema,posto mene zene muntaju a ja samo DA ili NE,zavisi kakva je TREBA :D :D :D :D
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#15 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Privatna poruka »

Ja se udvarao/bario/muntao ravnih 10 mjeseci. Neka me niko nista ne pita :D

Ev godinu i kusur smo u vezi.
Bluemore

#16 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Bluemore »

PapakizSarajeva wrote:
Bluemore wrote:ovi pametni su sve rekli, ja bih samo da dodam... vala ne valja ni kad je prebrzo, meni licno treba, uvijek je trebalo malo vremena da se priviknem na tu osobu. mada ako su vec uveliko izlazili e tu je vec sumnjivo....
Ma mozes se privikavati i kad sve profunkcionise kako treba, a ne vuci nekoga za nos ( ili neko tebe ). Najgore/i su oni sto nesto k'o otezu ne bi li podigli cijenu robi ...
ne pricam o otezanja ne bi li podigli cijenu, ne reagujem na prvu, nisam prvenstveno hemija/fizika tip na prvim sastancima, moram malo upoznati osobu za to neko zblizavanje...
Irelevantan

#17 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Irelevantan »

Bogami ti taj drug ima živce ko konopce...6-7 izlazaka...puno brate..a ni poljupca...

punoooo....

a njegova reakcija na njenu izjavu ...sasvim normalna i očekivana ...

a ona je mlada...naučit će :wink:
Ljuska_u_BaklaFi

#18 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Najgore je kad covjek nece da vidi na cemu je :-) Nema tu puno muntanja ili ide ili ne ide.
PapakizSarajeva

#19 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Bluemore wrote:
PapakizSarajeva wrote:
ne pricam o otezanja ne bi li podigli cijenu, ne reagujem na prvu, nisam prvenstveno hemija/fizika tip na prvim sastancima, moram malo upoznati osobu za to neko zblizavanje...
Prvenstveno sam mislio na ovo boldirano. Ali nakon 2 - 3 izlaska znas da li ces i u kojem pravcu nastaviti tu vezu. 6 - 7 izlazaka mi lici na ono "kakila bi, piskila bi" ...
Ma.Le.Na

#20 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Ma.Le.Na »

ne kontam ta duga barenja
ja sam momka prva poljubila..jer mi se svidjao i jer mi se ljubilo :oops: :D
cini mi se na prvom sastanku
sta sad nesta ganjat i izigravat
vidis odmah nakon jednog - dva izlaska ima li sta medju vama
ako nema vozdra zdrao i to je to
Bluemore

#21 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by Bluemore »

PapakizSarajeva wrote:
Bluemore wrote:
PapakizSarajeva wrote: Ma mozes se privikavati i kad sve profunkcionise kako treba, a ne vuci nekoga za nos ( ili neko tebe ). Najgore/i su oni sto nesto k'o otezu ne bi li podigli cijenu robi ...
Prvenstveno sam mislio na ovo boldirano. Ali nakon 2 - 3 izlaska znas da li ces i u kojem pravcu nastaviti tu vezu. 6 - 7 izlazaka mi lici na ono "kakila bi, piskila bi" ...
da (evo da se i ja jednom sa jednim papkom iz sarajeva slozim) ali ne mogu ni onih sa pretjeranim ocekivanjima cim te vide okace se oko vrata :dance:
PapakizSarajeva

#22 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Bila je sa mnom na fakultetu jedna treba koja mi se puno svidjala. Ja oblet'o oko nje k'o pcela oko cvijeta. Ucili zajedno, izlazili zajedno, ma po cijeli bogovetni dan skupa. Mjesecima radio kojekakve budalastine, ni bi li joj nekako stavio na znanje da mi je stalo do nje. Jbg-a, tad nisam bio toliko "slobodan" da budem direktan (sto je najcesce najveca pogreska). Imao sam osjecaj da ni ona nije bila bas indiferentna. Jer cijelo to vrijeme nije ni imala, niti trazila momka.

I na kraju POPUSIO, umjesto da sam odmah "probao" i znao na cemu sam ...
rika

#23 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by rika »

Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"... :D
Ma razocarao se covjek,razmislja ozbiljno da se seli iz sarajeva,jedino da ga kakva "nova" ne zadrzhi...
Nece nam imat' ba ko bubrege presadjivat',vrsiti operacije prostata i mokracnih kanala i ne znam jos sta taj automehanicar za homo sapiense ne radi u svom radnom vremenu :D :D :D
wewa

#24 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by wewa »

rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"... :D
Ma razocarao se covjek,razmislja ozbiljno da se seli iz sarajeva,jedino da ga kakva "nova" ne zadrzhi...
Nece nam imat' ba ko bubrege presadjivat',vrsiti operacije prostata i mokracnih kanala i ne znam jos sta taj automehanicar za homo sapiense ne radi u svom radnom vremenu :D :D :D
ih, imam mu ja prijateljica more... samo nek se javi na pp :thumbup: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#25 Re: Koliko se dugo vremena udvarati/bariti/muntati?

Post by ladyblue18 »

:? cuj 6-7 izlazaka i nista :?

To se kod mene zna nakon 2-3 izlaska. Totalno mi je pogresno izlaziti sa nekim toliko puta a ne zeliti nista.
A nije ni fer prema drugoj strani.
Post Reply