njen sin nema brace i sestaramoonca wrote:sadie_forever wrote: Cak i Moja svekrva kaze zena je najbitnija,poslije idu braca i sestre
Dokaz je njen sin..
Koliko se cujete s bracom i sestrama?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#76 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
- dječak sa šibicama
#77 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
ode ovo na religiju, ali da naucimo sadetu nesto, obitelj je u krscanstvu temelj svega, fundament, ne postoji primarna i sekundarna, samo jedna obitelj.. u onih 10 osnovnih zapovjedi vjerniku, dvije su direktno vezane za obitelj a jedna kaze postuj oca i majku.
Nemoj bona napamet
Na zapadu se odmetnu jer su materijalisti, i roditelji i djeca, izrode djecu i nemaju im kad pokloniti paznju, vrijeme, trce za parama. Kad dodju u penziju, onda se pitaju gdje su im djeca, sto ih nema, a naucili djecu od bebeceg doba da su pare bitne, a ne obitelj.
Nemoj bona napamet
Na zapadu se odmetnu jer su materijalisti, i roditelji i djeca, izrode djecu i nemaju im kad pokloniti paznju, vrijeme, trce za parama. Kad dodju u penziju, onda se pitaju gdje su im djeca, sto ih nema, a naucili djecu od bebeceg doba da su pare bitne, a ne obitelj.
-
moonca
#78 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Svadje su samo od -'distanci'sadie_forever wrote:Hladni ne u negativnom smislu vec distanca koja potice od toga sto krscanstvo prednost daje primarnoj porodici.Svadje u muslimanskim poticu od toga sto se odbija distanca smatrajuci da je roditelj do smrti broj 1moonca wrote:Kako mislish hladni.?
Vece nesloge I otimacine nisam vidjela/ cula do ' muslimankih' familija.
- SmokingMan
#79 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Ma svakodnevno,sijelo preko Wattsup.a. 
- sadie_forever
#80 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Sad cu naci biblijski citat koja kaze osnujte obitelj odvojeno od roditeljadječak sa šibicama wrote:ode ovo na religiju, ali da naucimo sadetu nesto, obitelj je u krscanstvu temelj svega, fundament, ne postoji primarna i sekundarna, samo jedna obitelj.. u onih 10 osnovnih zapovjedi vjerniku, dvije su direktno vezane za obitelj a jedna kaze postuj oca i majku.
Nemoj bona napamet
-
moonca
#81 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
ok - zanemari religiju-- nije tema.. 
- славянин
#82 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Ne trebaju zajedno u obitelj svekrve,dajdze svi .. na kamarusadie_forever wrote:Sad cu naci biblijski citat koja kaze osnujte obitelj odvojeno od roditeljadječak sa šibicama wrote:ode ovo na religiju, ali da naucimo sadetu nesto, obitelj je u krscanstvu temelj svega, fundament, ne postoji primarna i sekundarna, samo jedna obitelj.. u onih 10 osnovnih zapovjedi vjerniku, dvije su direktno vezane za obitelj a jedna kaze postuj oca i majku.
Nemoj bona napamet
- insomnia78
#83 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
A da vi malo pogresno ne vidite taj zapad? Ono sto znam ljudi odu bgm do staraca ovo dodju njima i tako
I zasto mjesanje besparice koja vecinu primorava da zive sa starcima u “islamskim” zemljama sa nekom bajagi brigom o roditeljima propisanom po Islamu. Eno u Srbiji ih kolko hoces i dalje zivi u zajednici sa roditeljima a nisu muslimani
I zasto mjesanje besparice koja vecinu primorava da zive sa starcima u “islamskim” zemljama sa nekom bajagi brigom o roditeljima propisanom po Islamu. Eno u Srbiji ih kolko hoces i dalje zivi u zajednici sa roditeljima a nisu muslimani
- dječak sa šibicama
#84 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Eto kao ima ta neka slika zapada, valjda iz filmova 
Gdje si vidio film a da neko od likova nema nekog brata ili sestru negdje na Floridi ili u Sijetlu kojeg nije vidio ni cuo godinama, ne zna ni je li ziv
Kod nas se sa roditeljima zivi zbog-radi ekonomskog stanja. Cekas da pomru da uzmes stan, kucu, ili babuka napravi 3 sprata na kuci bez fasade, da sinovi imaju po sprat svaki sebi.
A onda se snahe zakrve sa svekrvom, zetovi sa punicom ustvari zetovi to ne smiju
snahe su privilegovane, pravda za zetove.
Gdje si vidio film a da neko od likova nema nekog brata ili sestru negdje na Floridi ili u Sijetlu kojeg nije vidio ni cuo godinama, ne zna ni je li ziv
Kod nas se sa roditeljima zivi zbog-radi ekonomskog stanja. Cekas da pomru da uzmes stan, kucu, ili babuka napravi 3 sprata na kuci bez fasade, da sinovi imaju po sprat svaki sebi.
A onda se snahe zakrve sa svekrvom, zetovi sa punicom ustvari zetovi to ne smiju
-
radostan dan
#85 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Pregledaj ti njemu tavan ipak...ljevoruki wrote:javlja mi se da je binasr...radostan dan wrote:ljevoruki wrote:Sa sestrom se cujem i povremeno vidim, sa zetom nikako, niti hocu da mu vidim njusku.
Nije, seljacina je i prevarant, tako da ti to na isto dodje.
- insomnia78
- Cherry-Cherry
#87 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Jest, jest, ljudi su ubijeđeni kako su na zapadu hladni i samo za parama trče, sve psihopate iz filmova. A kod nas milina i toplina, svi se vole ali u ku*cu.insomnia78 wrote:A da vi malo pogresno ne vidite taj zapad? Ono sto znam ljudi odu bgm do staraca ovo dodju njima i tako
- insomnia78
#88 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Evo ja danas bio kod jaranovog oca na pićencetu i kolacu. Rodjendan mu. Pojedi, popij i svako svojoj kući. Jbg ljepse je i po knjigama ispravnije valjda da tri generacije naguraju u mutvak
-
moonca
#89 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
.Kakav je to obicaj-picence i kolac..... ne ide s nasom tradicijom.insomnia78 wrote:Evo ja danas bio kod jaranovog oca na pićencetu i kolacu. Rodjendan mu. Pojedi, popij i svako svojoj kući. Jbg ljepse je i po knjigama ispravnije valjda da tri generacije naguraju u mutvak
Nevezano za sve - da li vasim roditeljima kazete kolika su vam primanja?
-
moonca
#90 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
..Ipak, barem u Bosni--familija je na okupu. Druze se na 'silu'Cherry-Cherry wrote: Jest, jest, ljudi su ubijeđeni kako su na zapadu hladni i samo za parama trče, sve psihopate iz filmova. A kod nas milina i toplina, svi se vole ali u ku*cu.
...To je mediteranski mentalitet...
Poznajem prillican br .Amerikanaca, da nisu u bliskim odnosima dijete/roditelj.
- insomnia78
#91 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Pa i nisu nasimoonca wrote:.Kakav je to obicaj-picence i kolac..... ne ide s nasom tradicijom.insomnia78 wrote:Evo ja danas bio kod jaranovog oca na pićencetu i kolacu. Rodjendan mu. Pojedi, popij i svako svojoj kući. Jbg ljepse je i po knjigama ispravnije valjda da tri generacije naguraju u mutvak![]()
Nevezano za sve - da li vasim roditeljima kazete kolika su vam primanja?![]()
- HAVANA
#92 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Pa ja.Kod nas bude nesta i za meze.
- spreca
#94 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Juce me sestra zvala...ja sam se iznenadio 
-
moonca
#95 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Pitanje je,... o nashima..insomnia78 wrote:Pa i nisu nasimoonca wrote:.Kakav je to obicaj-picence i kolac..... ne ide s nasom tradicijom.insomnia78 wrote:Evo ja danas bio kod jaranovog oca na pićencetu i kolacu. Rodjendan mu. Pojedi, popij i svako svojoj kući. Jbg ljepse je i po knjigama ispravnije valjda da tri generacije naguraju u mutvak![]()
Nevezano za sve - da li vasim roditeljima kazete kolika su vam primanja?![]()
-
moonca
#96 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
...nesto joj treba ..spreca wrote:Juce me sestra zvala...ja sam se iznenadio
#pazse
- animals
#97 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
kad me netko nazove onako iznenadno, poslije
dugo vremena, obicno mi to izbije povecu svotu iz djepa
dugo vremena, obicno mi to izbije povecu svotu iz djepa
- dječak sa šibicama
#98 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
ej braco, trebala bi nesto...
birani pretplatnik je trenutno nedostupan, molimo nazovite poslije biiiip
birani pretplatnik je trenutno nedostupan, molimo nazovite poslije biiiip
-
Heller
#99 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Znam ih i s parama nabiju se u jednu kuću na tri sprata. Haj kako sinčine mogu, al kako snahe mogu?insomnia78 wrote:Evo ja danas bio kod jaranovog oca na pićencetu i kolacu. Rodjendan mu. Pojedi, popij i svako svojoj kući. Jbg ljepse je i po knjigama ispravnije valjda da tri generacije naguraju u mutvak
Kolegu žena ostavila, kaže nek je kurva otišla kad joj moji roditelji smetaju
A lik ima para, voza auto od 25k, radi privatno, ima platu 1300 a zaradi još dvije na privatluku i živi s ocem i materom.
-
Seyfo
#100 Re: Koliko se cujete s bracom i sestrama?
Blago njemu

Možda tobe dođe u penziji.
Možda tobe dođe u penziji.