Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma tako sam ja najrahatniji
naravno ne pikam ono... od dva-tri dana
a zeznuto je kada je insan ovisnik o onom adrenalinu...drhtanju...kada ti rijec zastaje u grlu ... i onda ... onaj osjecaj rezonancije ..... mislim da se isplati
je li to sve i u slucaju kad nisi voljen?
naravno... ali to je vec kompleksno pitanje veze kad i zasto puca
sierra1712 wrote:hmmm koliko puta? svaku na svoj nacin..ali pitanje je intenziteta....svakako da sve nisam volio istim intenzitetom...ali u principu ne razmisljam puno o tome jer ne piomam ljubav kao ostatak svijeta(ili barem tako misim)....i u pravu si tema ti je malo pateticna:):)
Ovo potpisujem. Ja samo jednom praaaaavooooo, ono bas praaaavooooo do bola
Skyfox wrote:
Upoznali smo se prije nego sto smo postali kolege, a na poslu je samo eskaliralo.
BTW covijek uci na greskama, nigdje ne pise kolege off limit!
Foxy samo glavu gore, ne daj se....
Znas kako jedna moja jaranica kaze "klin se klinom izbija" (doduse kod tebe je vise "klinka se klinkom izbija") zato ti sebi namah nadji drugu.....pa neka je "rebound chick" sta fali.......Malo se ti zabuni novom klinkom i za cas ces ti tu kolegicu preboliti......Vjeruj mi.....Provjerena metoda....
WirelessGirl wrote:Koliko puta ste volili/voljeli?
Tema je patetična, ali trenutno imam osjećaj da nikad neću voljeti koliko sam voljela, a i da me više nikad toliko neće voljeti niko....
Znam da je ovaj osjećaj prolazan i da su ga svi imali (ili većina), ali ne prolazi već danima, pa se pitam...I kad već pišem, koliko će trajati ovaj osjećaj, zna li neko? Onako iz iskustva
podijeli vremenski period koliko je trajala ljubavna veza sa 2, i toliko traje "oporavak" naravno ukoliko si mazohisticki nastrojena moze da potraje duze od toga
Skyfox wrote:
Upoznali smo se prije nego sto smo postali kolege, a na poslu je samo eskaliralo.
Znas kako jedna moja jaranica kaze "klin se klinom izbija" (doduse kod tebe je vise "klinka se klinkom izbija") zato ti sebi namah nadji drugu.....pa neka je "rebound chick" sta fali.......Malo se ti zabuni novom klinkom i za cas ces ti tu kolegicu preboliti......Vjeruj mi.....Provjerena metoda....
dacina_curica wrote:
uh, to je fakat uzasno zeznuto......... .......Glavu gore!!!
Nista ti ne brini, meni je forumska podrska definitivno pomogla......Zato ti samo javi kad oklagija zatreba, ima nasa herka jednu "plaho" efikasnu......
Skyfox wrote:
Tema je patetična, ali trenutno imam osjećaj da nikad neću voljeti koliko sam voljela, a i da me više nikad toliko neće voljeti niko....
Znam da je ovaj osjećaj prolazan i da su ga svi imali (ili većina), ali ne prolazi već danima, pa se pitam...I kad već pišem, koliko će trajati ovaj osjećaj, zna li neko? Onako iz iskustva
u mom slucaju vishe puta i to ne mislim na zaljubljenost....zaljubljenost je puno prolaznija od ljubavi u svakoj od duzih veza koje sam imala u pitanju je bila ljubav inace ne bih ni ostajala u njima....
Boze moj, nekad ljubav nije dovoljna, zivot se uplete, okolnosti se promjene, ljudi raskidaju, sto ne umanjuje znacaj i ljepotu onoga sto ste dijelili....
dio te ljubavi zauvijek nosim u sebi, ali nisam tip koji zivi u proslosti.....bilo, proslo, bolje vise energije potrositi na ljubav koja dolazi, nego na one sto su vec bile