Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tema je patetična, ali trenutno imam osjećaj da nikad neću voljeti koliko sam voljela, a i da me više nikad toliko neće voljeti niko....
Znam da je ovaj osjećaj prolazan i da su ga svi imali (ili većina), ali ne prolazi već danima, pa se pitam...I kad već pišem, koliko će trajati ovaj osjećaj, zna li neko? Onako iz iskustva
ma tako sam ja najrahatniji
naravno ne pikam ono... od dva-tri dana
a zeznuto je kada je insan ovisnik o onom adrenalinu...drhtanju...kada ti rijec zastaje u grlu ... i onda ... onaj osjecaj rezonancije ..... mislim da se isplati
WirelessGirl wrote:Koliko puta ste volili/voljeli?
Tema je patetična, ali trenutno imam osjećaj da nikad neću voljeti koliko sam voljela, a i da me više nikad toliko neće voljeti niko....
Znam da je ovaj osjećaj prolazan i da su ga svi imali (ili većina), ali ne prolazi već danima, pa se pitam...I kad već pišem, koliko će trajati ovaj osjećaj, zna li neko? Onako iz iskustva
Pa sta se desilo kad ste se toliko voljeli?? Kako dodje kraj??
a zeznuto je kada je insan ovisnik o onom adrenalinu...drhtanju...kada ti rijec zastaje u grlu ... i onda ... onaj osjecaj rezonancije ..... mislim da se isplati
hmmm koliko puta? svaku na svoj nacin..ali pitanje je intenziteta....svakako da sve nisam volio istim intenzitetom...ali u principu ne razmisljam puno o tome jer ne piomam ljubav kao ostatak svijeta(ili barem tako misim)....i u pravu si tema ti je malo pateticna:):)
Sarafcina wrote:
sierra1712 wrote:hmmm koliko puta? svaku na svoj nacin..ali pitanje je intenziteta....svakako da sve nisam volio istim intenzitetom...
Potpisujem......
Svakog momka na svoj nacin ali sam samo dvaput voljela bas do bola......I nakon oba puta sam sebi postavljala to isto pitanje......Hocu li moci opet tako???........Hajd' vidimo.......Kontam kad sam mogla nakon prve lude ljubavi opet nekoga ludo zavoliti, valjda cu moci i posle ove druge......Nisam jos isprobala teoriju.....Friske rane.......A nada je uvijek tu.......
sierra1712 wrote:hmmm koliko puta? svaku na svoj nacin..ali pitanje je intenziteta....svakako da sve nisam volio istim intenzitetom...
Potpisujem......
Svakog momka na svoj nacin ali sam samo dvaput voljela bas do bola......I nakon oba puta sam sebi postavljala to isto pitanje......Hocu li moci opet tako???........Hajd' vidimo.......Kontam kad sam mogla nakon prve lude ljubavi opet nekoga ludo zavoliti, valjda cu moci i posle ove druge......Nisam jos isprobala teoriju.....Friske rane.......A nada je uvijek tu.......
Mislim da sam voljela dva puta,potpuno razlicite ljude,ni nalik jedan drugom...Oba puta je bilo davno,i trajalo je jako dugo,to zaboravljanje... Sto nas ne unisti kazu ojaca nas...Ja ko stijena! I ne zelim vise da volim jer mene ni jedan od njih nije volio...PIH!
Potpisujem......
hehe nada uvijek umire zadnja:):)....ma spuca te to sto neko zove ljubav iznenada i najednom:) pa ti bude godra...ali realno..isfura to nakon nekog vremena...ono sto je bitno jeste karakter osobe koji tek kasnije dolazi do izrazaja..jer neko je izracunao da "ljubav" traje 6 mjeseci a sve poslije toga jest stvar karaktera i moze se nazvati postovanjem,prijateljstvom,razumijevanjem itd....e sad se postavlja pitanje koliko traje STRAST?? a to je po meni bitnije nego tzv"ljubav"....:)al i ja mogu srat kad snijeg pada:)
Skyfox wrote:Istinita je ona "Daleko od ociju, daleko od srca", ali kad radi s nekim koga pokusavas zaboraviti, kao ja, onda ta ne vrijedi...
uh, to je fakat uzasno zeznuto......... .......Glavu gore!!!
Nista ti ne brini, meni je forumska podrska definitivno pomogla......Zato ti samo javi kad oklagija zatreba, ima nasa herka jednu "plaho" efikasnu......
Last edited by dacina_curica on 20/12/2006 15:55, edited 1 time in total.
Problem je što ja nisam "cura od akcije". I ovu ljubav sam "čekala" dugo.
Također je veliki problem što mi razum ne dozvoljava da ga zamrzim. Ponekad poželim da me je prevario ili nešto slično, pa da u ljutnji sve prođe. A nije. I dalje se volimo, ali ne dovoljno, očigledno, ili ne na način potreban za vezu.