Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#26 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Bobi »

Zadnji put gledao polufinale kupa Celik- Sarajevo`97 :D, znam samo da smo non-stop izlazili sa stadiona po novu shkoljku jaja :lol:
slobodni armirach

#27 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by slobodni armirach »

Bobi wrote:Zadnji put gledao polufinale kupa Celik- Sarajevo`97 :D, znam samo da smo non-stop izlazili sa stadiona po novu shkoljku jaja :lol:
ne siri dezinfomacije, nije tada ni bilo jaja :lol: :lol:
Frooteky

#28 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Frooteky »

5-10 Slobodinih po sezoni prosle oko 10, ove tek na 2 bio
Obuca9

#29 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Obuca9 »

A koju cu drugu posjecivati? Ja druge lige osim ove nase Premijerke nemam. Malo mi je zao ovih sto misle da su oni katalonci, milanezi, englezi, ali nema veze, nisu oni krivi jadni sto imaju krizu identiteta.
palermo

#30 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by palermo »

idem prve tri četiri utakmice Veleža u novoj sezoni. To mu ga dođe kao jedan , fini lijepi izlazak, još se poslije tekme baci koja pivuša, i sve pod konac. Kako jesen počinje i ja sam rjeđe na stadionu, tako da me zadnjih par utakmica u jesenjoj polusezoni sasvim sigurno nema. Ne isplati se smrzavati.Na proljeće rijetko idem,na prvim utakmicama je još hladno, a kad proljeće već dođe (mislim klimatski), uglavnom se prodaju utakmice,i čemu onda.
E još da dodam i ovo, ne idem na utakmice Veleža protiv Zrinjskog ( nikad nisam bio, a mislim da u dogledno vrijeme neću ni biti) niti utakmice protiv Želje i Sarajeva ( jednom bio protiv želje i kad se počelo kamenjati, ja otišao kući). Najviše volim utakmice protiv Travnika, Kozare, Leotara i sličnih klubova ono baš dođeš na utakmicu, malo gledaš, malo navijaš, malo roncaš.....pravi fudbal :D
veljaca

#31 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by veljaca »

Svaku utakmicu voljenog kluba pratim sa Sjevera Grbavice - unazad 15 godina, a prije toga sa Juga ..... ( osim kada je visa sila u pitanju ) ...
tazmaniaBAN4

#32 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by tazmaniaBAN4 »

ŽELJU na Grbavici svaku, gostovanja oko 70%
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#33 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by -LIBERO- »

Obuca9 wrote:A koju cu drugu posjecivati? Ja druge lige osim ove nase Premijerke nemam. Malo mi je zao ovih sto misle da su oni katalonci, milanezi, englezi, ali nema veze, nisu oni krivi jadni sto imaju krizu identiteta.
Sad' kada te pocnu prozivati katalonci i milanezi,kako ti zapravo ne znas sta ej kvalitetan fudbal i da njima nista svetije nije od ljepote te plemenite igre.. :D :lol: ,a da ovu nasu ligu po brdima i livadama nece da prate jer nema kvaliteta....i tako u krug ;-)
basa

#34 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by basa »

slobodni armirach wrote:
basa wrote:Zanima me da li i koliko cesto posjecujete utakmice BH klubova i kolkio je nasa liga uopste popularna ? :)
zanima mene kolko ti posjecujes i sto si se maksuz registrovo da bi to mogo pitat?

jel to neka 'nevladina' organizacija pravi neki izvjestaj za dobre pare?

najbolja liga na svijetu je nas, ocistim zivce za dvije hefte

Ja sve sto pratim od nase lige je ono ste se moze vidjeti na tv-u, a u pitanju je jedna tema za projekat (u skoli) pa bi mi ovo moglo dosta pomoci :-D
slobodni armirach

#35 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by slobodni armirach »

e ako si skolarac, onda ti se moze oprostit, :D

da si kojem slucajem kakav starkelja od 35 godina, bez dana radnog staza, samo palamudjenje po nevladinim udrugama, e tu nema oprosta, :D ..takvi 'produhovljeni' i sportski 'obrazovani' i 'informirani' ne znaju ni kako izgleda stadion,...a kamoli da idu na rukomet, kosarku.

uglavnom se ide na fudbalske tekme, standardni pacijenti, :D ode se ranije sa posla, uzme se, slobodan dan, ..ovo sto naroda dolaze kad su derbiji njih ne racunaj, to su leteci posjetioci :D

normalno se dolazi radi fudbala, raje, malo se ipuse, i to sve za cijenu do 10 marki,...

a ovi ko fol veliki navijaci Mancestera, Bajerna, Farse, ..i ostalih velikih timova iz inostranstva NIKAD ne bi dali 100 maraka za ulaznicu 'svojih' klubova,.radije se pametuje sa secija kako je spanska liga bolja od nase,...
e sad kakav je njihov motiv, to pitaj njih

premijer liga kakva god da je, nasa je :D

ide se nekad i na kantonalne utakmice :D
Šibicar

#36 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Šibicar »

-LIBERO- wrote:
Obuca9 wrote:A koju cu drugu posjecivati? Ja druge lige osim ove nase Premijerke nemam. Malo mi je zao ovih sto misle da su oni katalonci, milanezi, englezi, ali nema veze, nisu oni krivi jadni sto imaju krizu identiteta.
Sad' kada te pocnu prozivati katalonci i milanezi,kako ti zapravo ne znas sta ej kvalitetan fudbal i da njima nista svetije nije od ljepote te plemenite igre.. :D :lol: ,a da ovu nasu ligu po brdima i livadama nece da prate jer nema kvaliteta....i tako u krug ;-)
¸
Što se kvaliteta igre,stadiona i igrača tiče,upravu su,ali logika je to da bi posjećivanjem i punjenjem naših stadiona navijačima i plaćanjem ulaznica i liga dobila na kvalitetu svega što je sad negativno,i da bi bila itekako gledljiva i zanimljiva.Igrači bi mogli imati veća primanja i samim tim bi kvalitetniji igrači duže ostajali,a i kad bi odlazili bilo bi to za pristojne cifre,sa kojima bi se moglo ulagati u omladinski pogon ili kupiti kvalitetna zamjena,odmah bi i marketing došao do izražaja,jer svako hoće da se reklamira pred,lupam,10 milja ljudi svake sedmice.Samim tim bi se i naši klubovi mogli dostojno nositi sa ostalim klubovima iz Evrope,a ne bi nas taslačili u 2-3 pretkolu k'o Ukrajinku svake sezone.Naravno da ovo što pišem prosječnom čitaocu izaziva smijeh i čudjenje,ali ako se logički razmisli sve je ovo vrlo moguće kad bi neki ljudi imali strpljenja i volje da odvoje malo vremena i novca svake sedmice i dodju do stadiona i pogledaju neku tekmu naše lige.Znam i ja da je engleska i španska liga bolja za gledati i da u odnosu na našu izgleda vanzemaljski,ali sve dok ne budemo više cijenili ovu našu koju imamo i budemo joj okretali ledja,biće sve lošija i jadnija.
karanana

#37 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by karanana »

isao cesce dok je velez bio u drugoj ligi.
sada me uhvati groznica kada prvenstvo pocne, traje 3-4 kola, odem na te 3-4 tekme. onda krene raspad sistema. svake godine isto. onda pred kraj jeseni ne slusam ni na radiju a kamoli da idem. i onda mozda na proljece odem na dvije-tri.
JThomas

#38 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by JThomas »

svaku na grbavici, gostovanja rijetko.
smurf

#39 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by smurf »

Posto si skolarac evo da se tuspasim :D

Obzirom da sam familijarni co'jk (neki ce sada ovdje napisati stariji :angry: ) ne mogu si priustiti gostovanja. Bude i to ponekad ali rijetko, kao sto rijetko propustim domacu tekmu u Dolini cupova. Nadjem se sa ekipom sat-dva prije tekme, ponekad i vise sati :D popijemo koju kafu, pivu, odemo na Jug, tamo se iskacemo i izgalamimo (ne psujemo, barem ne puno :D ) i laganini kuci.
A fudbal kao sport bas i ne volim :D
Charuga
Globalni moderator

#40 Re: Armchair Recliners

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila sa-x foruma”
» SeriAmilm

30 dana
sumirprimus

#41 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by sumirprimus »

mislim wtf???
pitanje je koliko posjecujete utakmice bh premier lige,a ne koliko vam smetaju oni koji navijaju za strane klubove???
iso sam, a sad hvala ali ne hvala,voilm ja svoju krizu identiteta i stid zarad porijekla 8-) ....
dosta sto trpim glupane tamo gdje moram,jos da platim i da trpim,hocu al malo morgen...
ganjeta

#42 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by ganjeta »

Grbavicu ne propustam, gostovanja idem koja stignem od obaveza. Ukupno po sezoni Želju gledam oko 85 % .
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#43 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by JoseMujica »

bio redovan na Koševu do Ćelinog počasnog kruga fijakerom :x :( :-) ...vidio koliko je sati i otad...zdravo!
karanana

#44 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by karanana »

sta je zakljucak ove teme?
Richard Wagner

#45 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Richard Wagner »

idem na koševo kad je sunce
Qler

#46 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Qler »

U svim vremenskim (ne)prilikama na Grbavici sam :) osim ako sam sprijecen zbog posla. Ostale obaveze otkazujem. Ne idem na gostovanja.

Nema padavina Jug, ima padavina Sjever...
respo

#47 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by respo »

Šibicar wrote:¸
Što se kvaliteta igre,stadiona i igrača tiče,upravu su,ali logika je to da bi posjećivanjem i punjenjem naših stadiona navijačima i plaćanjem ulaznica i liga dobila na kvalitetu svega što je sad negativno,i da bi bila itekako gledljiva i zanimljiva.Igrači bi mogli imati veća primanja i samim tim bi kvalitetniji igrači duže ostajali,a i kad bi odlazili bilo bi to za pristojne cifre,sa kojima bi se moglo ulagati u omladinski pogon ili kupiti kvalitetna zamjena,odmah bi i marketing došao do izražaja,jer svako hoće da se reklamira pred,lupam,10 milja ljudi svake sedmice.Samim tim bi se i naši klubovi mogli dostojno nositi sa ostalim klubovima iz Evrope,a ne bi nas taslačili u 2-3 pretkolu k'o Ukrajinku svake sezone.Naravno da ovo što pišem prosječnom čitaocu izaziva smijeh i čudjenje,ali ako se logički razmisli sve je ovo vrlo moguće kad bi neki ljudi imali strpljenja i volje da odvoje malo vremena i novca svake sedmice i dodju do stadiona i pogledaju neku tekmu naše lige.Znam i ja da je engleska i španska liga bolja za gledati i da u odnosu na našu izgleda vanzemaljski,ali sve dok ne budemo više cijenili ovu našu koju imamo i budemo joj okretali ledja,biće sve lošija i jadnija.
ovo bi sve imalo smisla da nemamo mamica klinaca palaca u foteljama klubova
tako da ta prica o velikoj posjecenosti na stadionima odmah garantuje i bolju kvalitetu pada u vodu
Richard Wagner

#48 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Richard Wagner »

volim vidjeti dugu kad sam na koševu
Suzie Q

#49 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by Suzie Q »

radi gender balansa evo i mene :-)
pratim Premier ligu i idem redovito na utakmice. svakako pratim klub za koji navijam ali ako sam u nekom bh gradu gdje se odigrava tekma između drugih klubova također rado i njih pogledam, posebno ako su zanimljivije tekme. vrijeme provedeno na stadionu ne smatram izgubljenim tako da mi je to skroz ok
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#50 Re: Koliko posjecujete utakmice BH nogometne premijer lige

Post by -LIBERO- »

Suzie Q wrote:radi gender balansa evo i mene :-)
pratim Premier ligu i idem redovito na utakmice. svakako pratim klub za koji navijam ali ako sam u nekom bh gradu gdje se odigrava tekma između drugih klubova također rado i njih pogledam, posebno ako su zanimljivije tekme. vrijeme provedeno na stadionu ne smatram izgubljenim tako da mi je to skroz ok
A taj klub je ? :D
Post Reply