Bravo draga! A ja te nisam htjela dodatno crnjačiti sa strujomKraljica_Suza wrote:Dok sirova kafa jos nije skocila, idem kupit jedno dvije vrece i przit cu je na suncu ovog ljeta, posto kad skontam ode mi i struja pa cu doc nekako na isto da kupujem i gotovu.
Koliko od danas koštaju cigarete?
- Daphna
#51 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
- black
#52 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
najkrace receno nahebali smo
sto se tiche cigareta natjerace me da smanjim ili skroz prestanem i pushiti neku jeftiniju varijantu..ali shto je najgore sad ce iskoristiti priliku da sve zivo poskupe
- sultanijaodbruneja
#53 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Kraljica_Suza wrote:Dok sirova kafa jos nije skocila, idem kupit jedno dvije vrece i przit cu je na suncu ovog ljeta, posto kad skontam ode mi i struja pa cu doc nekako na isto da kupujem i gotovu.
Kraljice, nadi negdje prisad kafe, kakav plastenik iza kuce, moze i malo duhana
I svoj covjek si.
- kockica_kockica
#54 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
znate kako ce biti nova parola: Ako se trujete cigaretama onda to cinite domacim proizvodima 
- Kraljica_Suza
#55 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Duhan, to definitivno, vec sam rekla na prvoj stranici
A bome bit ce da cu i kafu 
cuj plastenik
oplakah
mogu ga jedino na balkonu zgrade izgraditi 
cuj plastenik
-
zastava128
#56 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Drina 1.5 km
Drina light,jedina 2.0 km
Aura 2.5 km
Ronhil 2.5 km
Walter 2.5 km
Osmica 1.8 km
Drina light,jedina 2.0 km
Aura 2.5 km
Ronhil 2.5 km
Walter 2.5 km
Osmica 1.8 km
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#57 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Jebo cigare da hoce kutija biti 15 maraka
da bi svi vi koji pusite napokon skontali sta radite sa vasim zivotima i kakva su to govna
Hajmo cigare na 15 maraka kao u Norveskoj po kutiji i onda ljepota gdje god udjes nema smrada na duhan
a ljudi sretni i zdravi i zive duze i sportom se svi onda bave
malo morgen ali eto hajde dok ima nade nadam se

- Kraljica_Suza
#58 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Hm...nesto mi pade na pamet. Ako je bilo i ima sexa za ultra karticu, sad ce biti i za cigare
admini, ako koment nije na mjestu, izbrisite ga, al me nemojte banovat, vidite da sam u zalosti zbog poskupljena

admini, ako koment nije na mjestu, izbrisite ga, al me nemojte banovat, vidite da sam u zalosti zbog poskupljena
- sultanijaodbruneja
#59 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Moja ti bice za dimKraljica_Suza wrote:Hm...nesto mi pade na pamet. Ako je bilo i ima sexa za ultra karticu, sad ce biti i za cigare![]()
![]()
Jedan dim jednom ga stavi, na kraju koliko on mooze toliko mu ti cigare ispusis
-
tempora
#60 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Nisam stvarno znala da je nikotin na zapadu kvalitetniji od nasega....
ali od vas covjek svasta moze nauciti.
Razlika izmedju BiH i zapada je ( bez obzira na standard) da ljudi u BiH cigarete placaju manje no pojedine zivotne namirnice sto je suludo a ovi na zapadu bez obzira na dzep, socijalu, minimalu, ilelgalu, mogu da se najedu ali zato mozda ne mogu da puse ( osim mozda preko ilegalne kupovine cigareta) jer se u "normalnoj" zemlji alkohol i duhan tretiran kao luksuz i kao takav placa debelo. Stoga, navijati da poskupi mlijeko ili hljeb zato sto su poskupile cigarete moze samo tamo gdje je sve okrenuto naopacke.
Razlika izmedju BiH i zapada je ( bez obzira na standard) da ljudi u BiH cigarete placaju manje no pojedine zivotne namirnice sto je suludo a ovi na zapadu bez obzira na dzep, socijalu, minimalu, ilelgalu, mogu da se najedu ali zato mozda ne mogu da puse ( osim mozda preko ilegalne kupovine cigareta) jer se u "normalnoj" zemlji alkohol i duhan tretiran kao luksuz i kao takav placa debelo. Stoga, navijati da poskupi mlijeko ili hljeb zato sto su poskupile cigarete moze samo tamo gdje je sve okrenuto naopacke.
- Kraljica_Suza
#61 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
aaahahahahaha, umrijet cusultanijaodbruneja wrote:Moja ti bice za dim![]()
Jedan dim jednom ga stavi, na kraju koliko on mooze toliko mu ti cigare ispusis
- sultanijaodbruneja
#62 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Kraljica_Suza wrote:aaahahahahaha, umrijet cusultanijaodbruneja wrote:Moja ti bice za dim![]()
Jedan dim jednom ga stavi, na kraju koliko on mooze toliko mu ti cigare ispusis![]()
ili mozda pusenje cigarete u zamjenu za pusenje...kube
Nece se isplatiti s onima sto brzaju... ti tamam useceris, dodes do pola cigare ( rad je najslada) a on gotov... vracaj cigaru...
- Chopper_Horrace
#63 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
a koliko je oni MC?
-
samo malo
#64 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Bolje umrijeti od domaceg govneta nego uvozne tortekockica_kockica wrote:znate kako ce biti nova parola: Ako se trujete cigaretama onda to cinite domacim proizvodima
- burek_in_space
#65 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Gaca,charapa,cigara,kafe,sokova.... 
- kockica_kockica
#66 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
samo malo wrote:Bolje umrijeti od domaceg govneta nego uvozne tortekockica_kockica wrote:znate kako ce biti nova parola: Ako se trujete cigaretama onda to cinite domacim proizvodima
samo naprijed
- Better Man
#67 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Nek su cigarete poskupile. da se ja pitam kutija najeftinijih cigareta ne bi bila ispod 10 KM.
-
suspect_zero
#68 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Better Man wrote:Nek su cigarete poskupile. da se ja pitam kutija najeftinijih cigareta ne bi bila ispod 10 KM.
Jah..............al' ti se ne pitaš
- Drina Light
#69 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
jos samo da mi okace markicu na kojoj pise 2.00 KM i ja sam zadovoljan 
- ja sam iz Sarajeva
#70 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
suspect_zero wrote:Better Man wrote:Nek su cigarete poskupile. da se ja pitam kutija najeftinijih cigareta ne bi bila ispod 10 KM.
Jah..............al' ti se ne pitaš
- gazda vazda
#71 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Vise nam ne daju ni pusit, dabogda pocrkali dusmani
Salu na stranu...nek bude kutija 10 maraka ako treba, al nek bude i standard takav da svako moze normalno zivjet, makar i ne pusili. Pa kom nije zao, nek da i tih 10 za ceif. Jbg, nije ni ovo zdravo, gladan insan kad zapali zacrni mu se pred ocima
Salu na stranu...nek bude kutija 10 maraka ako treba, al nek bude i standard takav da svako moze normalno zivjet, makar i ne pusili. Pa kom nije zao, nek da i tih 10 za ceif. Jbg, nije ni ovo zdravo, gladan insan kad zapali zacrni mu se pred ocima
- Kraljica_Suza
#72 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Sad sam opet bila u trgovini. Povukle se cigare koje nisu dobile novu cijenu kao npr. marlboro 
-
HomeArt
#73 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Ma goni vise i zapad i strance, nemaju meraka ni u cemu. Ne puse ko da ce 200 godina zivjeti a kafu samo saliju ko u halu.sultanijaodbruneja wrote:
Mene kad stranci pitaju kako to da toliki broj bosnaca pusi ja uvijek kazem da smo mi u mogucnosti da pusimo.
Na zapadu kutija cigara najjeftinija 4 €.
-
Dendrlix
#74 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
Vec treci dan kako nisam zapalio cigaru!
Krize me peru, pojeo sam tri kile svicarskog mentola, znojim se, ne znam sta cu sa rukama.... Sinoc sam se napio od muke
Ali sam odlucan da su cigare moja proslost!
PusiO sam 1,5-2 kutije dnevno, sto bi po novim cijenama iznosilo 100-120KM! A to je dva jumbo pack-a pelena, racun od ADSL-a, i mozda pokrije struju.
Krize me peru, pojeo sam tri kile svicarskog mentola, znojim se, ne znam sta cu sa rukama.... Sinoc sam se napio od muke
PusiO sam 1,5-2 kutije dnevno, sto bi po novim cijenama iznosilo 100-120KM! A to je dva jumbo pack-a pelena, racun od ADSL-a, i mozda pokrije struju.
- ja sam iz Sarajeva
#75 Re: Koliko od danas koštaju cigarete?
ljudinoDendrlix wrote:Vec treci dan kako nisam zapalio cigaru!![]()
Krize me peru, pojeo sam tri kile svicarskog mentola, znojim se, ne znam sta cu sa rukama.... Sinoc sam se napio od mukeAli sam odlucan da su cigare moja proslost!