Koliko kosta nevinost ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#1 Koliko kosta nevinost ?

Post by Big Boy »

Izgleda da lagano postaje trend prodavati i svoju nevinost (uz doktorske nalaze da je to uopste istina :-) ). Pretpostavljam da je toga oduvijek bilo samo skriveno od ociju javnosti ali sad cemo izgleda imati i javne aukcije koje dostizu milionske iznose.

Sta sve ljudi nece uraditi zbog prokletih para ? :|

Da li je sve ovo prostitucija na jedan nov i skup moderan nacin ?
Studentica prodavala nevinost na eBayu
Jedna američka studentica na internetu je ponudila svoju nevinost onome ko za to ponudi najviše novca. Svoj čin opravdala je siromaštvom i željom da nastavi školovanje koje sebi drugačije ne može priuštiti.
Dvadesetdvogodišnja djevojka iz San Diega u Californiji, pod pseudonimom Natalie Dylan, rekla je da nema nikavih moralnih dilema o ovom činu.

Njena ponuda izazvala je oštru online debatu o seksu i moralnosti.

"Ne mislim da ću stavljanjem nevinosti na aukciju riješiti sve svoje probleme ali ću moći sebi priuštiti skupi koledž. Spremna sam za osude koje će moj čin izazvati ali neću promijeniti mišljenje", izjavila je studentica za Reuters.

Djevojka koja ima diplomu iz ženskih studija, ovim putem želi zaraditi novac za magisterij bračne i porodične terapije i nada se da bi cifra mogla doseći visinu od jednog miliona američkih dolara.

Website eBay odbio je voditi aukciju za ovu ponudu, pa će se aukcija održati u jednom bordelu u Nevadi, u kojem je već zaposlena njena sestra koja u bordelu otplaćuje školske dugove.

"Zar ovo nije klasična prostitucija? Očajan sam kad vidim gdje ide ljudska vrsta", rekao je jedan od blogera u raspravi.

Drugi bloger dodao je da mu cijela ideja oko prodaje gadi najviše zato jer je očito da djevojka ne želi samo uzeti novac za voju nevinost nego da želi od toga napraviti i reality show.

Ali stanovita Natalie ima i pristalice, vlasnik bordela u kojem će se aukcija održati rekao je da je svakako bolje da ovo učini za novac nego "s nekim likom na zadnjem sjedištu Toyote".
Image
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080911063
Italijanska manekenka Raffella Fico, koja se kune da nikad nije vodila ljubav, planira prodati svoju nevinost za ni manje ni više nego jedan milion eura.
20-godišnja manekenka priznala je jednom italijanskom časopisu da jedva čeka da vidi ko će se odreći tako velike sume novca da bi je imao.

Nevina gospođica Fico, koja se početkom ove godine pojavila u italijanskoj verziji Big Brothera, pojasnila je kako bi novac dobijen za svoju nevinost iskoristila za kupovinu kuće u Rimu i finansiranje časova glume.

"Ja zaista ne znam kako je voditi ljubav. Ukoliko muškarac koji kupi moju nevinost bude ružan, samo ću popiti nekoliko čaša vina i zaboraviti na to", otkrila je buduća glumica iz Napulja za magazin Chi.

Naime, uprkos dobrom izgledu i svojoj karijeri modela u muškim časopisima, Raffella je djevica jer je njena porodica insistirala na tome.

"Nikada nije imala dečka. Kunem se majčinim grobom. Raffella je katolkinja i moli se Pedru Piu svaku noć", objasnio je brat djevojke koja želi prodati svoju nevinost.

Italijanka nije prva kojoj je ovako nešto palo napamet. Prošle sedmice je Amerikanka Natalie Dylan objavila da je voljna izgubiti nevinost za milion dolara, dok se 2005. godine 18-godišnja manekenka iz Perua, nakon aukcije za prodaju svoje nevinosti, predomislila i odbila ponudu od 1,5 milion dolara.
Image
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080917016
Pitam se, ko je u svemu tome gori. One sto se tako lijepo nude na pladnju... ili oni koji nude ogromne svote s kojima bi mogli fakat nesto korisno napraviti na ovom ludom svijetu.

Ocito, para vrti gdje burgija nece... :run:
faye

#2 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by faye »

Big Boy wrote:
Da li je sve ovo prostitucija na jedan nov i skup moderan nacin ?
da. i ja sam bas maloprije o tome razmisljala. a i o tome kako je ovo gadno do bola. prosto odvratno :twisted:
mojgrad

#3 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by mojgrad »

Zene(ove koje prodaju nazovimo nevinost) same sebi dozvole da se spuste na takve niske grane. Da se ne daju na prodaju ne bi muskarci imali (u tom smislu) sta ni kupiti.. Ma fuj, nemam rijeci. I ove koje se prodaju i ovi koji takve rado kupuju.. Naopako vrijeme doslo nema sta
Kjajević Majko

#4 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Kjajević Majko »

Lažu, nisu nevine! :D
papacja

#5 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by papacja »

Iste su one, k'o i one na vogošćanskoj petlji, samo skuplje. :evil:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by pici »

Uh,Uh ja bi ovo hebo al nejmam toliko novaca :(
mojgrad

#7 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by mojgrad »

pici wrote:Uh,Uh ja bi ovo hebo al nejmam toliko novaca :(
Eeeeee pici nema djabe ni u stare babe :lol:
lamija_SA

#8 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by lamija_SA »

Pa ove žene se otvoreno prostituišu, gdje je tu policija?
Qler

#9 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Qler »

ma nek prodaju, sta ste se upalili, njihovo tijelo njihov izbor.

ne vidim nikakav problem u svemu ovome. ako je njena okolina podrzava sto se mi bunimo. cura hoce da zaradi koju paru, njena odluka, niko je ne tjera, bas ne vidim razloga za frku.

P.S.

ima li ko milion da mi posudi, bit cu mu duznik cijelog zivota:D
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#10 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by grunt »

Definitivno bi platio par miliona kada bi imao :D
munevera44

#11 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by munevera44 »

...
Last edited by munevera44 on 06/10/2008 13:41, edited 1 time in total.
Aurora Borealis

#12 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Aurora Borealis »

. . .
Last edited by Aurora Borealis on 11/10/2008 19:19, edited 1 time in total.
mamica papucarka

#13 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by mamica papucarka »

pih, nema sisa ova Fico :oops: :D
ajgenrauh

#14 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by ajgenrauh »

neprocjenjivo.
chuchumbamayumbe

#15 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by chuchumbamayumbe »

Ja sam godinama pokusavao besplatno da dam SVOJU nevinost nekoj djevojci, ali uzaludno!
Na svu srecu, posrecilo mi se, ali sam se nacekao!
:D
stonehange

#16 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by stonehange »

OK ljudi,pa nemojmo se praviti sveci i biti licemjeri,bar na trenutak popričajmo ozbiljno i iskreno...Ovo se sada dešava ovako javno i u ovakvom obliku zato što je došao vakat svekolike internetske prisutnosti i moguće je to obaviti na ovaj način...Isplivalo je ono što se uvijek radilo i čega je uvijek bilo,i to ne među glumicama,modelima i djevojkama koje žele zaraditi za koledž nego i među građanskom,plemićkom i seljačkom klasom,ma svima...Pa šta je ono nekadašnje čuvanje djevojke od strane njenih srodnika,njenog "obraza" i te priče ako ne prodavanje nevinosti najboljem ponuđaču..Ženski član porodice se njeguje kao neka biljka ili investicija,utuvi mu se od najranijeg vremena da ne smije širiti noge dok ne dođe vrijeme aukcije,odnosno dok prvi prosci ne stignu u kuću...To se činilo i u bordelima,sjetimo se filma "Pretty Baby" sa Brooke Shields iz 1979,kada za nevinu djevojku kojoj majka već radi u bordelu organizuju pravu aukciju (radnja se događa 20-ih godinau New Orleansu).Prostitucije je uvijek bilo i uvijek će je biti dok ima onih koji su spremni da plate za sex (oba spola,prečesto se zaboravljaju i muške kurve)
metal_rules_cura

#17 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by metal_rules_cura »

Dobro, postoje ljudi koji funkcionisu po ekonomskom principu ponuda - traznja ili traznja - ponuda :D

Stvar izbora.
clav

#18 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by clav »

mescini 1200KM kod Karabega.
baxus

#19 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by baxus »

miliom eura?
pa i ja bih ga primio za te pare
elton dzone, pare na sunce :D
Zox

#20 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Zox »

Meni sad u zivotu fali samo milion...
otherside

#21 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by otherside »

Zox wrote:Meni sad u zivotu fali samo milion...
ko bi rek'o da ce mi nevinost nekad zafaliti.... :roll:
Zox

#22 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Zox »

otherside wrote:
Zox wrote:Meni sad u zivotu fali samo milion...
ko bi rek'o da ce mi nevinost nekad zafaliti.... :roll:
Moze li daj sta das u po cijene? :D
otherside

#23 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by otherside »

ahaaaaa...evo samo da stavim reklamu na internet :D
Zox

#24 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by Zox »

otherside wrote:ahaaaaa...evo samo da stavim reklamu na internet :D
zar nije OVO bila reklama? :D
otherside

#25 Re: Koliko kosta nevinost ?

Post by otherside »

Zox wrote:
otherside wrote:ahaaaaa...evo samo da stavim reklamu na internet :D
zar nije OVO bila reklama? :D
sta ti je bolan? moram metnuti sliku ili video, dodat' kakvog teksta, primamljivu poruku :D
marketing je to, ha ja :D
Post Reply