haj da vidimo.
4000rpm 105mph = 170kmh okoprilike (169 tacno)
mercury mistique (ford mondeo) I4 2.0 16v 130 ks
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ni slucajno. sao hocu da vidim koliko ce uzeti vremena da se pogodi tacna krajnja brzina vozila.rajvosa4ever wrote:Hm, Izvinjavam se ali da li to treba da bude impresivno ili...????
(Posto ja na toj brzini tek saltam u cetvrtu od mogucih 6 brzina)
ici ce do 220 km/h.The_Flyer2002 wrote:ni slucajno. sao hocu da vidim koliko ce uzeti vremena da se pogodi tacna krajnja brzina vozila.rajvosa4ever wrote:Hm, Izvinjavam se ali da li to treba da bude impresivno ili...????
Evo ga opet javlja se tatin sin koji vozi MB E55 AMG starog godinu dana i zadovoljan je njimrajvosa4ever wrote:Hm, Izvinjavam se ali da li to treba da bude impresivno ili...????
Kao prvo, misu mali, nisam tatin sin niti se hvalim, zato odjebi u troskocima....dugi wrote:Evo ga opet javlja se tatin sin koji vozi MB E55 AMG starog godinu dana i zadovoljan je njimrajvosa4ever wrote:Hm, Izvinjavam se ali da li to treba da bude impresivno ili...????
(Posto ja na toj brzini tek saltam u cetvrtu od mogucih 6 brzina)![]()
Ko je malo cesci na forumu zna sve o tvom autu i prosto pucamo od ljubomore sto ga mi nemamo i prosto smo impresionirani to sto saltas u 4-tu pri 170km/h woow.
Popusti malo sa hvaljenjem, nego ako imas dati neki konkretan i pametan odgovor( u sto sumnjam ), napisi ga.
ps. znam da je izvan teme ali vec neko vrijeme mi upadaju u oci prepotentni odgovori ovog "sarajlije".
da bogdoBobi wrote:125 mph......pogodio saaaaaaaaaaaaam--tralalalal...
.
"samo malo brza limuzina za penzionere" ????nineac wrote:Reako sam vec 115 mph ili oko 190 km/h! Neznam sto bi neko trebao biti ljubomoran na AMG to je samo malo brza limuzina za penzionere
buraz svaka ti cast na AMG-u. znas sta je auto i kako zivjeti. steta je to sto nemozes da iskusis njegov pravi potencijal u SA (ako si tamo) i u citavoj BiH.rajvosa4ever wrote:"samo malo brza limuzina za penzionere" ????nineac wrote:Reako sam vec 115 mph ili oko 190 km/h! Neznam sto bi neko trebao biti ljubomoran na AMG to je samo malo brza limuzina za penzionere
HM, Dobro ako tako mislis, cijenim svacije misljenje.
Iskreno, ima tu svasta nesto, od ukusa, ljubavi prema Me/Be, a bogami i dzepa...
Sve u svemu, nisam tu radi nekog prepucavanja, a oni koji malo humora ne razumiju.... JEBO NJIH
Penzioneri ne voze AMG, bez uvrede
http://www.mbnz.org/forums/forums/forum-view.asp?fid=7
Ma buraz, hvala ti u svakom slucaju, ali ja se od takvim distanciram vec duze vrijeme.The_Flyer2002 wrote:rajvosa4ever wrote:"samo malo brza limuzina za penzionere" ????nineac wrote:Reako sam vec 115 mph ili oko 190 km/h! Neznam sto bi neko trebao biti ljubomoran na AMG to je samo malo brza limuzina za penzionere
HM, Dobro ako tako mislis, cijenim svacije misljenje.
Iskreno, ima tu svasta nesto, od ukusa, ljubavi prema Me/Be, a bogami i dzepa...
Sve u svemu, nisam tu radi nekog prepucavanja, a oni koji malo humora ne razumiju.... JEBO NJIH
Penzioneri ne voze AMG, bez uvrede
http://www.mbnz.org/forums/forums/forum-view.asp?fid=7
buraz svaka ti cast na AMG-u. znas sta je auto i kako zivjeti. steta je to sto nemozes da iskusis njegov pravi potencijal u SA (ako si tamo) i u citavoj BiH.
to sto su neki ljubomorni --- mani se njihovih prica. nije svak pod istom zvijedom rodjen niti ima svak iste sposobnosti za zaradjivanje.
@ Rajvosa ,dugi i ninec su o.k. momci i gotovo uvijek imaju objektivne komentare To sto ih vrijedas i nazivas kojekakvim imenima je naravno odraz tvoje (ne)kulture te dokaz da se parama moze kupiti AMG a da se kultura i dobar odgoj ponesu iz kuce . Dakle odvadi malo , ovdje niko nije intimidiran tvojim nadobudno seljackim tonom dake F . U.rajvosa4ever wrote:Kao prvo, misu mali, nisam tatin sin niti se hvalim, zato odjebi u troskocima....dugi wrote:Evo ga opet javlja se tatin sin koji vozi MB E55 AMG starog godinu dana i zadovoljan je njimrajvosa4ever wrote:Hm, Izvinjavam se ali da li to treba da bude impresivno ili...????
(Posto ja na toj brzini tek saltam u cetvrtu od mogucih 6 brzina)![]()
Ko je malo cesci na forumu zna sve o tvom autu i prosto pucamo od ljubomore sto ga mi nemamo i prosto smo impresionirani to sto saltas u 4-tu pri 170km/h woow.
Popusti malo sa hvaljenjem, nego ako imas dati neki konkretan i pametan odgovor( u sto sumnjam ), napisi ga.
ps. znam da je izvan teme ali vec neko vrijeme mi upadaju u oci prepotentni odgovori ovog "sarajlije".
Drugo, papak, ne moras stavljati to sarajlije u apostrofe...
A kao trece, Volio bih da te znam pa da ti stavim nesto drugo u oci posto ti ocigledno samo moji postovi upadaju u njih i smetaju...
A da si bio dobar mozda bi te malo i provoz'o....![]()
![]()
Kao sto rekoh, cijenim svacije misljenje ali ne i preseravanja i ujedanja.whow wrote:@ Rajvosa ,dugi i ninec su o.k. momci i gotovo uvijek imaju objektivne komentare To sto ih vrijedas i nazivas kojekakvim imenima je naravno odraz tvoje (ne)kulture te dokaz da se parama moze kupiti AMG a da se kultura i dobar odgoj ponesu iz kuce . Dakle odvadi malo , ovdje niko nije intimidiran tvojim nadobudno seljackim tonom dake F . U.rajvosa4ever wrote:Kao prvo, misu mali, nisam tatin sin niti se hvalim, zato odjebi u troskocima....dugi wrote: Evo ga opet javlja se tatin sin koji vozi MB E55 AMG starog godinu dana i zadovoljan je njim![]()
A kao trece, Volio bih da te znam pa da ti stavim nesto drugo u oci posto ti ocigledno samo moji postovi upadaju u njih i smetaju...
![]()
Mjesam se jer me iritira, vrijeda i smeta kada neko poput tebe upada na ovaj forum i prije nego sto se i predstavio ovom forumu pocinje da naziva druge forumase pogrdnim imenima te koristirajvosa4ever wrote:Kao sto rekoh, cijenim svacije misljenje ali ne i preseravanja i ujedanja.whow wrote:@ Rajvosa ,dugi i ninec su o.k. momci i gotovo uvijek imaju objektivne komentare To sto ih vrijedas i nazivas kojekakvim imenima je naravno odraz tvoje (ne)kulture te dokaz da se parama moze kupiti AMG a da se kultura i dobar odgoj ponesu iz kuce . Dakle odvadi malo , ovdje niko nije intimidiran tvojim nadobudno seljackim tonom dake F . U.rajvosa4ever wrote: Kao prvo, misu mali, nisam tatin sin niti se hvalim, zato odjebi u troskocima....
![]()
Ne kazem da niko nije OK jer ih ne poznajem kao sto ni ti mene ne poznajes, a vidim sve "znas" o meni...
Prema tome ta posljednja dva slova uputi mami (ili tati, Svejedno je), jer koji se k.... ti mijesas i nekoga zastupas.
A ti kao padobranac upadas i cimi mi se pokusavas dijeliti lekcije o kuluri i dijalogu...whow wrote:Mjesam se jer me iritira, vrijeda i smeta kada neko poput tebe upada na ovaj forum i prije nego sto se i predstavio ovom forumu pocinje da naziva druge forumase pogrdnim imenima te koristirajvosa4ever wrote:Kao sto rekoh, cijenim svacije misljenje ali ne i preseravanja i ujedanja.whow wrote: @ Rajvosa ,dugi i ninec su o.k. momci i gotovo uvijek imaju objektivne komentare To sto ih vrijedas i nazivas kojekakvim imenima je naravno odraz tvoje (ne)kulture te dokaz da se parama moze kupiti AMG a da se kultura i dobar odgoj ponesu iz kuce . Dakle odvadi malo , ovdje niko nije intimidiran tvojim nadobudno seljackim tonom dake F . U.
Ne kazem da niko nije OK jer ih ne poznajem kao sto ni ti mene ne poznajes, a vidim sve "znas" o meni...
Prema tome ta posljednja dva slova uputi mami (ili tati, Svejedno je), jer koji se k.... ti mijesas i nekoga zastupas.
J & B glagole . Ninec je dao svoj komentar koji predstavlja njegovo misljenje koje usput receno nije usamljeno , o demografiji kupaca Mercedes Benca - stariji ljudi - u narodu se takoder koristi sinonim penzioneri, figurativno govoreci. Dugi je takoder dao svoje videnje tvoga ucesca na ovom forumu sa kojim se ja licno potpuno slazem . Kljucni pojam ( dvije rijeci) za tebe u ovom trentku , moj prijatelju , je kultura dijaloga . Dakle ponovo nesto na sto sam ti skrenuo paznju u mom zadnjem postu . Dakle kultura dijaloga , kucni odgoj , postovanje drugacijeg misljenja od sopstvenog , za koje u tvome slucaju Mercedes AMG je veoma slaba kompenzacija.