eto što za Želju navijate oboje, otrovali se u Pomodorinu...ultima_palabra wrote:Zar su smjeli gimnazijalci tamo?wewa wrote:1. gimnazija, pa FFultima_palabra wrote: U EpoSi![]()
Jesi to i ti s ekonomije?![]()
Kažu da svako pamti gdje je bio kad su pali tornjevi u NY, ja sam tamo... a Pomodorino me othranio
Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#601 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
i dan danas ćaletu ka'em... TATA, TI SI LUD!

- wewa
#602 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
eeee, bijelo-plava lastavica je predratno izdanje, one birvaktilske su tamnozelene, narandzaste, crvene i to 
pamti li ko onaj Pingvin kod papagajke? eeeee, kakvi su to sendvici bili <3
ima gimnazijalaca, a ima i gimnazijalacaultima_palabra wrote:Zar su smjeli gimnazijalci tamo?wewa wrote:1. gimnazija, pa FFultima_palabra wrote: U EpoSi![]()
Jesi to i ti s ekonomije?![]()
Kažu da svako pamti gdje je bio kad su pali tornjevi u NY, ja sam tamo... a Pomodorino me othranio
pamti li ko onaj Pingvin kod papagajke? eeeee, kakvi su to sendvici bili <3
- wewa
#603 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Nije to, nije to...Velkoski wrote:
eto što za Želju navijate oboje, otrovali se u Pomodorinu...
Čuva Bog Želju svog
- ultima_palabra
#604 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Šuti, spasilo me što sam do tad nekako završio faksVelkoski wrote: eto što za Želju navijate oboje, otrovali se u Pomodorinu...
-
Niemand
#605 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ma i ove izisle poslije rata, 21 knjiga u setu, 20 numerisanih i ta jedna bez broja-price iz stare mahale. Al to samo nase bosanske lektire. Sto je glupo, jelwewa wrote:eeee, bijelo-plava lastavica je predratno izdanje, one birvaktilske su tamnozelene, narandzaste, crvene i to![]()
A lastavicu sam imala pinokia, robinzon krusa i tako to, i one su bile ko sivkasto plave.
- wewa
#606 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

evo, dvije knjige, dvije epohe
a te tvoje najfriskije, N., vidjala sam samo u izlozima
-
Niemand
#607 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Takve su bile u biblioteci
a moj pinokio ovakav
Dosta o pinokiu vala, zacata bezze temu.
a moj pinokio ovakav

Dosta o pinokiu vala, zacata bezze temu.
- madner
#608 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Nekad kazna za preticanje kolone preko pune bila 10 KM ili 5 KM drugu milcacju. 
- wewa
#609 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
a kila odlicne zarebnice plafon 15 KM
ehhh
ehhh
- Mea_parvitas
#610 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Isto je tako i kod mene bilo, ali isto tako znam da ja danas ne mogu proci mjesecno ispod 1500 KM za redovne potrebe koje imam, tj. da imam DOBAR zivot. Razlicite su potrebe odraslih, djece, omladine, studenata, itd. Bio sam student i sve znam koliko sam trosio, a danas zivim sam, placam samo rezijske troskove, sam se hranim, sam perem, sam kupujem odjecu, popravljam auto, sipam gorivo, upraznjavam cejfove i potrebe, ali nikakvo preseravanje da sebi kupujem neke aman stvari, ali ako sam potrosio ispod 1500 KM morao sam i ustediti na nekim stvarima. Kad tu izleti odlazak na more, registracija auta, peto, deseto, onda moras imati i u steku nesto.Velkoski wrote:dok sam iš'o u srednju imali smo milju kredita mjesečno za stan i opet nisam propustio ni ekskurziju ni razmjene bla blazato odgovorno tvrdim da se ovdje preserava
- Gojeni H
#611 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Sjooj, jest vam prica normalna. Vi ste fakat neki nenormalni Bosanci. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#612 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ma nisam ciljao na tebe s 'preseravanjem', nego fakat ima postova od kojih zaboli glavuša...Mea_parvitas wrote:Isto je tako i kod mene bilo, ali isto tako znam da ja danas ne mogu proci mjesecno ispod 1500 KM za redovne potrebe koje imam, tj. da imam DOBAR zivot. Razlicite su potrebe odraslih, djece, omladine, studenata, itd. Bio sam student i sve znam koliko sam trosio, a danas zivim sam, placam samo rezijske troskove, sam se hranim, sam perem, sam kupujem odjecu, popravljam auto, sipam gorivo, upraznjavam cejfove i potrebe, ali nikakvo preseravanje da sebi kupujem neke aman stvari, ali ako sam potrosio ispod 1500 KM morao sam i ustediti na nekim stvarima. Kad tu izleti odlazak na more, registracija auta, peto, deseto, onda moras imati i u steku nesto.Velkoski wrote:dok sam iš'o u srednju imali smo milju kredita mjesečno za stan i opet nisam propustio ni ekskurziju ni razmjene bla blazato odgovorno tvrdim da se ovdje preserava
- bleee_sa
#613 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ja guram sa 7 marki dnevno, i opet sve stignem.
- madner
#614 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Preseravanje postalo imati hobi. Lov, ribolov, skijanje, offroad terenac, crosser sve visak. 
-
Niemand
#615 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Meni jedini hobi forum
tuga fakat 
- radiša
#616 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
sto to?Niemand wrote:Meni jedini hobi forumtuga fakat
-
Niemand
#617 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
radiša wrote: sto to?
Sta ja znam, ajm boring.
- radiša
#618 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
imas li djece,jesi stara previse pa se ne znas zabavit ili?Niemand wrote:radiša wrote: sto to?
Sta ja znam, ajm boring.
-
Niemand
#619 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Sta ti mene uvijek nesto ispitujes?radiša wrote: imas li djece,jesi stara previse pa se ne znas zabavit ili?
Fakat ne znam par osoba da imaju ono bas neki pravi hobi
- supercali
#620 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
pa sta te zanima?
evo ja imam nekoliko hobija
jedan je vezan iskljucivo za internet jer je nemoguce drugacije raditi dok ostali su takodjer vezani za net al ne iskljucivo
neki hobi mozes naci i na netu pa poceti odatle
evo ja imam nekoliko hobija
jedan je vezan iskljucivo za internet jer je nemoguce drugacije raditi dok ostali su takodjer vezani za net al ne iskljucivo
neki hobi mozes naci i na netu pa poceti odatle
- radiša
#621 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Jesi sega pises stvari javno i smeta ti kad te neko nesto pita.Nisam primjetio da te uvijek ispitujem,za mene ti je novi dan nova nafaka prosli ko da nije ni postojao,nema razloga da brines,tripujes i sl.Niemand wrote:Sta ti mene uvijek nesto ispitujes?radiša wrote: imas li djece,jesi stara previse pa se ne znas zabavit ili?![]()
Fakat ne znam par osoba da imaju ono bas neki pravi hobi
-
Niemand
#622 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Ma respo, sve je to super, al baviti se necim cisto da bi se moglo reci da imam hobi mi je ono.. blaaaah.
Uostalom, nisam jedina da nemam hobi.
Uostalom, nisam jedina da nemam hobi.
-
Niemand
#623 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
radiša wrote: Jesi sega pises stvari javno i smeta ti kad te neko nesto pita.Nisam primjetio da te uvijek ispitujem,za mene ti je novi dan nova nafaka prosli ko da nije ni postojao,nema razloga da brines,tripujes i sl.
Nego, imas li ti hobi?
- radiša
#624 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
Imam tri i jos stignem da forumam,zamisli.Niemand wrote:radiša wrote: Jesi sega pises stvari javno i smeta ti kad te neko nesto pita.Nisam primjetio da te uvijek ispitujem,za mene ti je novi dan nova nafaka prosli ko da nije ni postojao,nema razloga da brines,tripujes i sl.![]()
![]()
Nego, imas li ti hobi?
-
Niemand
#625 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?
radiša wrote: Ima tri i jos stignem da forumam,zamisli.