Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
512MB

#2351 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by 512MB »

madner wrote:
512MB wrote:
madner wrote:Pojede se neki steak :D

3 kile janjetine nista, ali pojam nekad steak.
A čuj razlika je izaći u dobar restoran na steak ili od mehe donJet tri kile janjetine :razz:
Naravno, jedno je prva klasa sa organskim uzgojom i tako mladim zivotinjama da ih ne mozes kupiti, drugo je slj steak.

Mislim odem i ja ponekad na isti, ali nemam iluzije. :D
Organski uzgoj? :lol:
detroit-mercy

#2352 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by detroit-mercy »

HAVANA wrote:Rekao bi da jeste...? Ko smo mi a ko ste vi? :D Ugledacemo se na amerikance. :lol:
Gazda, nosas li ti pederusu :mrgreen: .
HAVANA

#2353 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

detroit-mercy wrote:
HAVANA wrote:Rekao bi da jeste...? Ko smo mi a ko ste vi? :D Ugledacemo se na amerikance. :lol:
Sta ce mi pederusa,ja sam ti starinski,vako fino dzepovi sa strane,moze banana stat a i kljucevi i sve... :D

Image

Image

Image
HAVANA

#2354 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

Odijelo obuko kad sam se ozenio.Torbica,naocale,sat,kisobran...ne posjedujem :lol:
512MB

#2355 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by 512MB »

HAVANA wrote:Nemoj matere ti,pederski to.Mi bananu u dzepu nosamo. :D Znas sta je banana?
Pederski? Ja samo plaćam kartom i to conctactless, morel to kod vas u Rajvosa po tim cevapđinicama? Pare vucarat po đepovima i rukama mi je nekako higijenski faux pas :-?

Wtf je banana?
HAVANA

#2356 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

512MB wrote:
HAVANA wrote:Nemoj matere ti,pederski to.Mi bananu u dzepu nosamo. :D Znas sta je banana?
Pederski? Ja samo plaćam kartom i to conctactless, morel to kod vas u Rajvosa po tim cevapđinicama? Pare vucarat po đepovima i rukama mi je nekako higijenski faux pas :-?

Wtf je banana?
Banana je stimulativna pravo. :lol: Ja kad je osjetim sve mogu i nista mi nije mrsko.Jebo te kartica a ti nju. :D Imam ih 5,nisam 3 puta platio sa njom.Pih.
512MB

#2357 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by 512MB »

detroit-mercy wrote:
Čekaj šta je sada "in" u Rajvosa, one pederuše oko pasa il na rame? Nisam u toku :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#2358 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by Tomahawk11 »

Joj priče :roll:
HAVANA

#2359 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

Eki nehigijenski,rodi majka princezu. :lol: Ja se maloprije posuh solnom kiselinom po rukama,pa otisao izbacio sutu iz radnje ,od renoviranja,pa naplatio 12 milja i prebrojo ih.Evo me ko beba nasmijan,i prljav.
detroit-mercy

#2360 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by detroit-mercy »

HAVANA wrote:
detroit-mercy wrote:
Sta ce mi pederusa,ja sam ti starinski,vako fino dzepovi sa strane,moze banana stat a i kljucevi i sve... :D

Image

Image

Image
Sve dreka na Amerikance a vamo se americko nosi :mrgreen: .
HAVANA

#2361 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

Ma jok dreka.Volim ja sve,al svoje najvise. :D
512MB

#2362 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by 512MB »

HAVANA wrote:Eki nehigijenski,rodi majka princezu. :lol: Ja se maloprije posuh solnom kiselinom po rukama,pa otisao izbacio sutu iz radnje ,od renoviranja,pa naplatio 12 milja i prebrojo ih.Evo me ko beba nasmijan,i prljav.
Jarane nema ništa prljavije od novca, pogotovo kovanica. Rađe dadnem 7-8€ bakšiša neg da ih uzimam u ruku...
Last edited by 512MB on 24/09/2019 17:06, edited 2 times in total.
HAVANA

#2363 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

512MB wrote:Jarane nema ništa prljavije od novca, pogotovo kovanica. Rađe dadnem 7-8€ bakšiša neg da ih uzimam u ruku...
To hadzooooo :thumbup: :lol:
detroit-mercy

#2364 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by detroit-mercy »

HAVANA wrote:
512MB wrote:

Wtf je banana?
Banana je stimulativna pravo. :lol: Ja kad je osjetim sve mogu i nista mi nije mrsko.Jebo te kartica a ti nju. :D Imam ih 5,nisam 3 puta platio sa njom.Pih.
Ma dobra je kartica, posebno kad si u Croaciji :mrgreen:, napusu onaj kurs kune ko da je sa zlatnom podlogom podjonjena :mrgreen:, provuces karticu i kad pogledas, kurs normala :mrgreen: .
Hajvan

#2365 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by Hajvan »

HAVANA wrote:Eki nehigijenski,rodi majka princezu. :lol: Ja se maloprije posuh solnom kiselinom po rukama,pa otisao izbacio sutu iz radnje ,od renoviranja,pa naplatio 12 milja i prebrojo ih.Evo me ko beba nasmijan,i prljav.
s porezom? :mrgreen:
HAVANA

#2366 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

Hajvan wrote:
Pa naravno,i nemam nista od robe da mi nije u firmi... :(
HAVANA

#2367 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

detroit-mercy wrote:
HAVANA wrote:
512MB wrote: Pederski? Ja samo plaćam kartom i to conctactless, morel to kod vas u Rajvosa po tim cevapđinicama? Pare vucarat po đepovima i rukama mi je nekako higijenski faux pas :-?

Wtf je banana?
Ma dobra je kartica, posebno kad si u Croaciji :mrgreen:, napusu onaj kurs kune ko da je sa zlatnom podlogom podjonjena :mrgreen:, provuces karticu i kad pogledas, kurs normala :mrgreen: .
I tu sam starinski. :lol: Kad krenem stanem u metkovicu na pijaci,odvadim ja od banane,odvadi onaj ciko u boksu s paprikama...Najbolji kurs. :D
HAVANA

#2368 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

Il kod cutuka na peljescu. :lol: Taj veze nema ja mislim koliko ima para kod sebe.Sjede i pocne vaditi iz svih dzepova buntove,zguzvane,izmijesane... :lol:
beni-bu-man

#2369 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by beni-bu-man »

:lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:

ljubi brat prljavog :kiss:
detroit-mercy

#2370 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by detroit-mercy »

Hajvan wrote:
sad kad mu poresku navedemo :mrgreen:
HAVANA

#2371 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

detroit-mercy wrote:
Hajvan wrote:
sad kad mu poresku navedemo :mrgreen:
18 godina doo.Sve opecacene i pregledane do 2017,zakljucene.Nikad u avazu ispo! :P :lol:
detroit-mercy

#2372 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by detroit-mercy »

HAVANA wrote:
detroit-mercy wrote:
HAVANA wrote:
I tu sam starinski. :lol: Kad krenem stanem u metkovicu na pijaci,odvadim ja od banane,odvadi onaj ciko u boksu s paprikama...Najbolji kurs. :D
wtf, ne idem na odmor da kuham grah i dolmim paprike :mrgreen: nego fino ko covjek svaki dan drugi restoran :mrgreen:.
Nisu ovo vise 80te kad se na more nosilo dvije kile graha, kila rize, vrecica paprika, po gajbe patlidzana :mrgreen: .
512MB

#2373 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by 512MB »

Na Pelješcu je još uvjek taj đir :mrgreen:
madner

#2374 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by madner »

512MB wrote:
madner wrote:
512MB wrote: A čuj razlika je izaći u dobar restoran na steak ili od mehe donJet tri kile janjetine :razz:
Naravno, jedno je prva klasa sa organskim uzgojom i tako mladim zivotinjama da ih ne mozes kupiti, drugo je slj steak.

Mislim odem i ja ponekad na isti, ali nemam iluzije. :D
Organski uzgoj? :lol:
Normalno, ja odem da pogledam obrok kako trci i kaze ovo hocu.
HAVANA

#2375 Re: Koliko je u BIH potrebno za dobar zivot?

Post by HAVANA »

detroit-mercy wrote:
HAVANA wrote:
detroit-mercy wrote: Ma dobra je kartica, posebno kad si u Croaciji :mrgreen:, napusu onaj kurs kune ko da je sa zlatnom podlogom podjonjena :mrgreen:, provuces karticu i kad pogledas, kurs normala :mrgreen: .
wtf, ne idem na odmor da kuham grah i dolmim paprike :mrgreen: nego fino ko covjek svaki dan drugi restoran :mrgreen:.
Nisu ovo vise 80te kad se na more nosilo dvije kile graha, kila rize, vrecica paprika, po gajbe patlidzana :mrgreen: .
:roll: Da ja na engleskom pisem? :lol: Zamijenim pare bolan,fajer na pijaci mijenja pare...Najbolji kurs.
Post Reply