Kako ste se navikle na ovakvu zivotnu promjenu?
koliko je mamica na Forumu?
-
mamica papucarka
#1 koliko je mamica na Forumu?
Evo jedne 
-
mamica papucarka
Novalicko, jesu li poceli svrljat po kaficima?
Kod mene su jos bebice
Kod mene su jos bebice
-
Vingo
Jesi u Sarajevu?tempora wrote:AKo sve bude uredu, u septembru cu postati majka po prvi put. Tek sam se navikla na ideju, ali na hormonalni poremecaj nikako, na mirise koji izazivaju mucninu, malaksalost, pospanost, emotivnoststrah pred silnom odgovornoscu itd
Da ti ponudim moralnu podrsku
-
mamica papucarka
poslala sam joj linkVingo wrote:Jesi u Sarajevu?tempora wrote:AKo sve bude uredu, u septembru cu postati majka po prvi put. Tek sam se navikla na ideju, ali na hormonalni poremecaj nikako, na mirise koji izazivaju mucninu, malaksalost, pospanost, emotivnoststrah pred silnom odgovornoscu itd
Da ti ponudim moralnu podrskuJer, vjeruj, tek ce da te spuca....ovo sad je nista...
-
Kwaheri
masallahtempora wrote:AKo sve bude uredu, u septembru cu postati majka po prvi put. Tek sam se navikla na ideju, ali na hormonalni poremecaj nikako, na mirise koji izazivaju mucninu, malaksalost, pospanost, emotivnoststrah pred silnom odgovornoscu itd
...svaki hajr
-
mamica papucarka
mashala sta nas je
Nisam znala da nas ima ovoliko
Nisam znala da nas ima ovoliko
-
idic
Dvostruka mama
stariji sin 5 godina
mladji 7 mjeseci.
Materinstvo je divna stvar, najljepši osjećaj kad uzmeš svoje dijete u naručije, al te nekad tako izlude da bi sam sebe ujeo za guzicu od muke
Kao i u svemu u životu i tu se smjenjuju lijepi i manje lijepi trenutci, srećom čovjek samo pamti lijepe.
stariji sin 5 godina
mladji 7 mjeseci.
Materinstvo je divna stvar, najljepši osjećaj kad uzmeš svoje dijete u naručije, al te nekad tako izlude da bi sam sebe ujeo za guzicu od muke
Kao i u svemu u životu i tu se smjenjuju lijepi i manje lijepi trenutci, srećom čovjek samo pamti lijepe.