Koliko je danas stiglo u Sarajevo srpskih fanova?

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Novi_Nick

#1 Koliko je danas stiglo u Sarajevo srpskih fanova?

Post by Novi_Nick »

Koliko je danas stiglo u Sarajevo pred utakmicu srpskih fanova i kako se ponasaju po gradu? :roll:
Spliff.Master

Post by Spliff.Master »

Ama ko ce im doci? Pravi Srbi iz SCG se ne bi ni usudili. Jednii "njihovi" navijaci ce biti gospoda s opancima s Pala i okoline. Eto ko su im navijaci
Monya

Post by Monya »

Spliff.Master wrote:Ama ko ce im doci? Pravi Srbi iz SCG se ne bi ni usudili. Jednii "njihovi" navijaci ce biti gospoda s opancima s Pala i okoline. Eto ko su im navijaci
Dzugumaši?!
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Pa dobro, imali ikakvih informacija sta se desava u gradu i kakva je atmosfera pred utakmicu :)?
Monya

Post by Monya »

Kakvo je vrijeme u rajvoSa, hoce li biti klizavo?
Monya

Post by Monya »

Je li istina da je Savo pokvario stomak u Holiday Inn-u?
bosniaque

Post by bosniaque »

ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
ali nikad srbinu ne smijes vjerovati! :-?
Monya

Post by Monya »

[quote="bosniaque"]ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
ali nikad srbinu ne smijes vjerovati! :-?[/quote]
Treba probati.
Monya

Post by Monya »

[quote="bosniaque"]ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
ali nikad srbinu ne smijes vjerovati! :-?[/quote]
Treba probati.
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Stiglo ih je dvesta miliona :roll: Prema najavama 100 autobusa + lokalni u autima jer se tablice ne razlikuju :roll:

U Danima je bio simpatičan interview gdje se najavljivalo 2000 iz sicg i isto toliko "domaćih" :roll:

I na kraju ih se skupilo oko tisuću, ako i toliko :D vecinom sa lokalnih brda i planina 8) pod pratnjom policije i obezbjedjenjem za koje je zaštita pape Ivana Pavla i Clintona Bila 8) blago rečeno pičkin dim :roll:
kike

Post by kike »

Novi_Nick wrote:Pa dobro, imali ikakvih informacija sta se desava u gradu i kakva je atmosfera pred utakmicu :)?
U gradu je bila skoro blokada saobraćaja, ludnica od naših navijača, cure su stajale na autima umotane u BIH zastave, preko puta ambasade SCG su skandirali da su četnici, jake mjere sigurnosti itd

Oni su ušli obezbjeđeni i stavljeni "u tor" skandirali su Karadžiću, odgovoreno im je pjesmom kako je Srbija sve manja, okrenuli su leđa kada je svirana naša himna, naši su izviždali Hej Sloveni, posije utakmice su pod obezbjeđenjem otišli kući.

To je to, manje više
krava

Post by krava »

i da
u subotu su svi potrcali na bascarsiju i na cevape..
ventoli

Post by ventoli »

Ne vise od 800
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Koliko god da je navijaca SiCG doslo , dovoljno je . Vidjet cemo koliko ce vas biti u Beogradu . S obzirom da vecina vas ima ovaj BiH pasos
( nazalost i ja ) ovo vam je jedinstvena prilika da odgledate utakmicu vase reprezentacije negdje na strani . Vjerujem da karta iz Sarajeva do Beograda nije vise od 20-30 KM , ulaznica je svakako jeftina tako , tamo vam nece faliti dlaka sa glave ... Vidjet cemo , kao sto rekoh ko ce stisnuti i doci u Beograd .Lako se kofrciti kod kuce

Uzgred budi receno danas idem iz Brckog na SiCG : San Marino

Pozdrav !!!
RPM

Post by RPM »

... jel' to Savo placa?! ... :D
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

Mi idemo u sopstvenom aranzmanu
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Isto tako i lajete ?
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Koliko god da je navijaca SiCG doslo , dovoljno je . Vidjet cemo koliko ce vas biti u Beogradu . S obzirom da vecina vas ima ovaj BiH pasos
( nazalost i ja ) ovo vam je jedinstvena prilika da odgledate utakmicu vase reprezentacije negdje na strani . Vjerujem da karta iz Sarajeva do Beograda nije vise od 20-30 KM , ulaznica je svakako jeftina tako , tamo vam nece faliti dlaka sa glave ... Vidjet cemo , kao sto rekoh ko ce stisnuti i doci u Beograd .Lako se kofrciti kod kuce

Pozdrav !!!

--
What;s the point ovog posta? Osim provociranja, i spoznaje da ti je zhao shto imash bh.pasosh. Zar ti je problem dobiti pasosh drzhave koja ti je ochigledno ispred tvoje matichne drzhave, Bosne i Hercegovine? Zar je potrebno stisnuti da bi se doshlo u Bg?

Bash lijepo shto si sa nama podijelio tu informaciju da idesh na utakmicu. Have a nice day.
lajavi krelac

Post by lajavi krelac »

The_Fluid wrote:

Pozdrav !!!

--
What;s the point ovog posta? Osim provociranja, i spoznaje da ti je zhao shto imash bh.pasosh. Zar ti je problem dobiti pasosh drzhave koja ti je ochigledno ispred tvoje matichne drzhave, Bosne i Hercegovine? Zar je potrebno stisnuti da bi se doshlo u Bg?

Bash lijepo shto si sa nama podijelio tu informaciju da idesh na utakmicu. Have a nice day.
Dan je stvarno bio divan , lijepa utakmica , ostali rezultati OK ...

Nije mi bila namjera provocirati . Sto se tice pasosa prije svega mislio sam da sa tim pasosem nemozes nigdje osim u par zemalja iz okruzenja tako da je ovo STVARNO jedinstvena sansa da gledate vasu reprezentaciju negdje na strani.
Inace imam ja i onaj drugi, drazi pasos , ali i sa njim je ista situacija ( na zalost )
Locked