Koliko je danas stiglo u Sarajevo srpskih fanova?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Novi_Nick
#1 Koliko je danas stiglo u Sarajevo srpskih fanova?
Koliko je danas stiglo u Sarajevo pred utakmicu srpskih fanova i kako se ponasaju po gradu? 
- Spliff.Master
Ama ko ce im doci? Pravi Srbi iz SCG se ne bi ni usudili. Jednii "njihovi" navijaci ce biti gospoda s opancima s Pala i okoline. Eto ko su im navijaci
-
bosniaque
ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
ali nikad srbinu ne smijes vjerovati!
-
Monya
[quote="bosniaque"]ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
[/quote]
Treba probati.
Treba probati.
-
Monya
[quote="bosniaque"]ma nema veze koliko da ih bude trebamo biti fer, jer ipak ako stignu neki iz srbije-crne gore "respekt" treba imati muda pa doci u sarajevo kao sto i mi trebamo imati muda pa poslije u beograd otici znaci kako mi njih ugostimo tako ce i oni nas, valjda?
[/quote]
Treba probati.
Treba probati.
- NeKi_LiK
Stiglo ih je dvesta miliona
Prema najavama 100 autobusa + lokalni u autima jer se tablice ne razlikuju
U Danima je bio simpatičan interview gdje se najavljivalo 2000 iz sicg i isto toliko "domaćih"
I na kraju ih se skupilo oko tisuću, ako i toliko
vecinom sa lokalnih brda i planina
pod pratnjom policije i obezbjedjenjem za koje je zaštita pape Ivana Pavla i Clintona Bila
blago rečeno pičkin dim 
U Danima je bio simpatičan interview gdje se najavljivalo 2000 iz sicg i isto toliko "domaćih"
I na kraju ih se skupilo oko tisuću, ako i toliko
-
kike
U gradu je bila skoro blokada saobraćaja, ludnica od naših navijača, cure su stajale na autima umotane u BIH zastave, preko puta ambasade SCG su skandirali da su četnici, jake mjere sigurnosti itdNovi_Nick wrote:Pa dobro, imali ikakvih informacija sta se desava u gradu i kakva je atmosfera pred utakmicu?
Oni su ušli obezbjeđeni i stavljeni "u tor" skandirali su Karadžiću, odgovoreno im je pjesmom kako je Srbija sve manja, okrenuli su leđa kada je svirana naša himna, naši su izviždali Hej Sloveni, posije utakmice su pod obezbjeđenjem otišli kući.
To je to, manje više
-
lajavi krelac
Koliko god da je navijaca SiCG doslo , dovoljno je . Vidjet cemo koliko ce vas biti u Beogradu . S obzirom da vecina vas ima ovaj BiH pasos
( nazalost i ja ) ovo vam je jedinstvena prilika da odgledate utakmicu vase reprezentacije negdje na strani . Vjerujem da karta iz Sarajeva do Beograda nije vise od 20-30 KM , ulaznica je svakako jeftina tako , tamo vam nece faliti dlaka sa glave ... Vidjet cemo , kao sto rekoh ko ce stisnuti i doci u Beograd .Lako se kofrciti kod kuce
Uzgred budi receno danas idem iz Brckog na SiCG : San Marino
Pozdrav !!!
( nazalost i ja ) ovo vam je jedinstvena prilika da odgledate utakmicu vase reprezentacije negdje na strani . Vjerujem da karta iz Sarajeva do Beograda nije vise od 20-30 KM , ulaznica je svakako jeftina tako , tamo vam nece faliti dlaka sa glave ... Vidjet cemo , kao sto rekoh ko ce stisnuti i doci u Beograd .Lako se kofrciti kod kuce
Pozdrav !!!
- manijak1
-
The_Fluid
Koliko god da je navijaca SiCG doslo , dovoljno je . Vidjet cemo koliko ce vas biti u Beogradu . S obzirom da vecina vas ima ovaj BiH pasos
Pozdrav !!!
--
What;s the point ovog posta? Osim provociranja, i spoznaje da ti je zhao shto imash bh.pasosh. Zar ti je problem dobiti pasosh drzhave koja ti je ochigledno ispred tvoje matichne drzhave, Bosne i Hercegovine? Zar je potrebno stisnuti da bi se doshlo u Bg?
Bash lijepo shto si sa nama podijelio tu informaciju da idesh na utakmicu. Have a nice day.
-
lajavi krelac
Dan je stvarno bio divan , lijepa utakmica , ostali rezultati OK ...The_Fluid wrote:Koliko god da je navijaca SiCG doslo , dovoljno je . Vidjet cemo koliko ce vas biti u Beogradu . S obzirom da vecina vas ima ovaj BiH pasos
Pozdrav !!!
--
What;s the point ovog posta? Osim provociranja, i spoznaje da ti je zhao shto imash bh.pasosh. Zar ti je problem dobiti pasosh drzhave koja ti je ochigledno ispred tvoje matichne drzhave, Bosne i Hercegovine? Zar je potrebno stisnuti da bi se doshlo u Bg?
Bash lijepo shto si sa nama podijelio tu informaciju da idesh na utakmicu. Have a nice day.
Nije mi bila namjera provocirati . Sto se tice pasosa prije svega mislio sam da sa tim pasosem nemozes nigdje osim u par zemalja iz okruzenja tako da je ovo STVARNO jedinstvena sansa da gledate vasu reprezentaciju negdje na strani.
Inace imam ja i onaj drugi, drazi pasos , ali i sa njim je ista situacija ( na zalost )