koliko ima milionera u sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
štzngrm

#1 koliko ima milionera u sarajevu

Post by štzngrm »

koliko će proći generacija dok se naši stari i novopečeni milioneri oslobode grča i počnu praviti razne fondacije pomoći za ono i ovo- koliko ih uopšte ima-mislim da bi bili iznenađeni kada bi neko objavio tu informaciju
da pamtis

Post by da pamtis »

hebes milion nije to neka para
štzngrm

Post by štzngrm »

jah, u pravu si, hebo milion
Mahalac

Post by Mahalac »

Ma da hoce ko nekad sto su ljudi radili hajr cesme pravili...al nista ni od tog. Bezze im to valjda, cuj cesma.
rumenko

Post by rumenko »

sta te ba briga kol'ko nas ima...nije tvoje da brojis...
3per

Post by 3per »

Da li zelite biti milijunas?

http://www.tihic.ba/ :lol: NJ.E. :lol:
tatoo

Post by tatoo »

Znam da je off topic ali evo primjer. U Bihacu ih mogu mogu bar pet sest nabrojati sa bar milion, a za dvije godine se za mamograf skupilo 50000 KM, a trebalo, 80000KM :x :x . Jebes milionere. :x
štzngrm

Post by štzngrm »

mogli bi barem javni wc napraviti da se ima gdje sirotinja po sra ti
DonDavudes

Post by DonDavudes »

jebo sirotinju
ko im je kriv sto nisu svoje milione zaradjivali :oops:
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

U neka sad već i davna vremena ko imao je a Sarajlija bio je ostavio je nešto gradu u amanet, česme, sebilje, Džamije čak il mostove, hanove i druge dragocjene objekte, danas parali ljudi ostavljaju gradu samo smeće, ružno ih je i vidjeti kako se bahato samo ponašaju, najveći traktor u selu nije vrijednosti mjerilo.....a trolejbus nije jedini parametar glavnog grada... malo banaliziram jer pomalo ljut sam... pardon !
B.H.TDI.

Post by B.H.TDI. »

Koliko je milionera na pokranim parama?? Koliko je milionera na krvavim parama?? Koliko je milionera na posteno zaradenim parama??? Mislim da je ovih zadnjih jako malo. A za ove prve i druge daleko im kuca od moje bila.
TareSA

Post by TareSA »

Ma lako lezati ili stajati na milionu pa bio pokran ili zaradjen ali istini za volju milion nije neka cifra kako god okrenes,iako mislim da kad se kaze milioner ne mora da direktno implicira da se radi o jednom nego vise milioncica, e onda je to vec za pricu...... :lol:
B.H.TDI.

Post by B.H.TDI. »

Zalosna je cinjenica kako su ljudi postali materijalisti. Muslimanima materijalizam ne dolici. Nasa vjera je postena i netrpi naduvavanja. Za razliku od krscanstva koje je materijalizam uvelo kao normu statusa. Pa dovoljno je pogledati papu kako sav u zlatu, sa zlatnim krstom prica o vjeri.
Tuzno je koliko su ljudi kod nas opsjednuti parama, odnosno mislju kako da dodem do miliona. Pa sta i kad dode do miliona, pa sta i kad kupi luksuzno auto, pa sta i kad kupi stan, otvori kafic, pa sta i da bude glavni frajer u gradu, na kugli... pa sta.... A u glavi jedan obican skup praznih podskupova. Na kraju ce opet zavrsiti u cefinu i ostat ce iza njega samo prica kako je bio milioner, u dusi skrt, jadan i cemeran. I kako je iste milione stekao kockom, prevarom, krvlju .....
pirmin

Post by pirmin »

Nema veze :) ,ja bih kao teski materijalista ipak volio biti multimilioner.
stidljiv

Post by stidljiv »

E ovo mene nervira...U BiH covjek ne moze biti uspjesan...ako je uspjesan proglase ga lopovom ili sta ja znam...To je zalosna cinjenica...Umjesto da se ljudi ugledaju na takve ljude...desava se suprotno...
Najlakse je ogovarati druge i ne raditi nista...sto radi vecina ovdje uopceno...
LAV_SA

Post by LAV_SA »

stidljiv wrote:E ovo mene nervira...U BiH covjek ne moze biti uspjesan...ako je uspjesan proglase ga lopovom ili sta ja znam...To je zalosna cinjenica...Umjesto da se ljudi ugledaju na takve ljude...desava se suprotno...
Najlakse je ogovarati druge i ne raditi nista...sto radi vecina ovdje uopceno...
ma stipu to ba, 99% milionera u Sarajevu je prije rata sjedilo pred Begovom moleci za marku, ili su bili elektricari, ili vodoinstalateri, ili kakvi zemljoradnici, stas' posteno zaradili...
štzngrm

Post by štzngrm »

dakle, milioneri đe su te česme
FIKUS2

Post by FIKUS2 »

3per wrote:Da li zelite biti milijunas?

http://www.tihic.ba/ :lol: NJ.E. :lol:
ja kretena majko moja! čuj NJ.E. Sulejman Tihic - i cijelu stranicu je očigledno pravio neko čija je najbolja referenca web design za opštinu pazarić :lol:
orca

Post by orca »

Ma jel ovo NJ.E. možda skraćenica za njegova ekselencija?
Hahahahahahaha umal se ne udavih kafom od šege.
Ma džes Suljo tvoja exelencijo...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opet,kad čovjek malo prokonta tužno je to....
Post Reply