Engleski
Ruski (mucam)
Draga Princezo,Sarajevska Princeza wrote:Nafali se ti pravo, samo sam izdvojila ovo jer mislim da ti djevojko HALUCINIRAS. Tvoj engleski je poprilicno na levelu srednje skole. Svega mi - mora da se osjecas inferiorno cim toliko forsiras. A i Maternji ti je poprilicno vulgaran.mIRCerka wrote: onda ENGLESKI (bolje neg' maternji)
draga mama32, ne obaziri se na princezu, ona je svakom loncu poklopac...to mozes vidjeti i sama ako procitas neke ranije teme... nebitno...mama32 wrote:Tema je sasvim solidna, ali mi nije jasna Princeza. Je li ona uvijek ovakva?![]()
Mislim da udarati na nečiju ličnost bez da ga poznaješ, je u najmanju ruku, odraz nekulture i lošeg vaspitanja... U realnom životu bi za takvo ponašanje vjerovatno dobila po nosu...![]()
Kritikuj ono što ljudi rade ili kako rade , a ne kakvi su kao osobe... moj ti je savjet.
Što se tiče odgovora na temu, ja govorim jezik bosanskih naroda, ali ne i narodnosti (ne znam npr. romski), danski, engleski, svedski tako-tako, a pika li se 7 godina ruskog u školi ?
![]()
досвидания
horns&drums wrote:mIRCIIIIIIIIIIIIIIII![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mirtzi vam govori i italijanski ljudi, zajebana cura (nisam rekao treba!)
Hajd' na kafu Mirtzy, bicu dobar
horns&drums wrote:Ma radi mirtzie iz moje rezidencije. Ma nema sanse , cuj serbe od jecma. Prestao sam pit brad ali je poceo pit sampras![]()
![]()
![]()
horns&drums wrote:Sto macak, jesi li se to negdje nazuljala?![]()
![]()
![]()
![]()
Hajd ti raditi na tome sto radis, ja cu raditi na osposobljavanju tijela za svakodnevne obaveze![]()
Jest to, al sta je u ovo doba svjetski jezik ? Eto kad bi covjek znao recimo arapski, kineski (jest da ima milion narjecja i sl.) i indijski (nemam pojma kako se zove, al indijski nije garant, jel pastu il nesto tako), e s ta tri jezika bi mogao razgovarat s neke 3,5 milijarde ljudi, fakat svjetski jezici...horns&drums wrote:Ne znam, sto rece zoka na pocetku, sramota je ne znati neki od svjetskih jezika. Meni je glupo ne znati latinski npr.