Koliko djece planirate imati ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sffovac

#1 Koliko djece planirate imati ?

Post by sffovac »

Čeka 14. dete sedam meseci posle poslednjeg porođaja

Samo sedam meseci nakon što je rodila svoje 13. dete, zgodna mama Džoan Votson (37) je presrećna što može da objavi da je ponovo u drugom stanju, piše Dejli mejl. Ova vitka mama kaže da obožava da je u drugom stanju, ali i da je srećna što posle svakog porođaja ima figuru kakvu je imala i pre rađanja. Samo pet dana nakon što je rodila 13. dete, ćerku Talulu, ova supermama nije imala problema da uđe u svoj uske farmerke. „Ja imam dosta sreće zbog toga što uvek lagano prolazim kroz trudnoću i nemam nikakve simptome”, kaže Džoan koja je u trećem mesecu trudnoće. Njen suprug Džon (42), koji je prevoznik, dodao je: „Ja sam najsrećniji otac na svetu. Imam toliko zdrave i srećne dece ali i ženu koja ima savršenu figuru”.

Džoan Votson, koja je ranije govorila za Dejli mejl o problemima s kojima se susreće pri pripremanju obroka za 14-oro kaže da nema nikakve tajne o vraćanju na staru kilažu.

„Ne držim dijetu kad se porodim, ali imam veliku slabost prema čokoladi i kao i sve mame uživam u njoj tokom trudnoće. Ali, ja se nikad puno ne ugojim tokom trudnoće, a nemam ni pojačan apetit i to onda sve ide lako posle. Pretpostavljam da s obzirom na to da non stop trčkaram okolo za decom, vodim ih u školu, pravim im obroke i vodim ih u kupovinu tako moram da budem fit htela, ne htela”.

Sa deset sestara i tri brata, nova beba će imati dosta društva za igru u četvorosobnoj kući i to Natašu (19), Bredlija (18), Šanis (16), Maraju (13), Džordžiju (11), Kejtlin (devet), Britani (osam), Febrijana (sedam), Čarlija (šest), Liljarnu (četiri), Nerili Džejd (tri), dvogodišnju Arni, kao i sedmomesečnu Talulu. Nažalost, čevrta po redu beba ovog para Augustina je rođena prevremeno i umrla je dan po rođenju.

Kada su ih upitali da li će im ovo biti poslednje dete, Džoan je rekla da će prestati da imaju decu kada budu spremni, a da ona nije ni blizu toga da odloži svoju odeću za trudnice. (Blic)
http://www.serbiancafe.com/lat/vesti/8/ ... _porodjaja

iako mislim da je ovaj slucaj malo extreman, koliko djece planirate imati
i jos bitnije da li vam je stalo da su djecurlija vasa ili nisu, ovo pogotovo pitam musku sortu
ako bi sutra saznali da zena koju volite, ne moze imati djece, sta biste uradili, ostavili je ili usvojili dijete

ja licno bih volio imati 2-5 komada, nebino bila moj ili ne, ako bude srece volio bih imati bar jedno svoje, ostala nek budu komsijina :D
x0z0y0

#2 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by x0z0y0 »

2 svoje i 1 usvojeno aBd :)
Loulou

#3 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Loulou »

Hmmm... Da li je sve do "planova"... Nikad ne znaš... Kako je krenulo, daj Bože ijedno.... :D
O proceudrama usvajanja i sl. ne bih ovaj put.... :D
zelenashica

#4 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by zelenashica »

Mislim da je jedno dijete meni konačan broj...bar što se mojih šefova tiče :lol: koliko evo molim za jedan slobodan dan za rafting, mogu mislit šta bi bilo tek za trudničko bolovanje :lol: :lol: :lol:
Mina_sa

#5 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Mina_sa »

ma jedno dosta :-D
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#6 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Bobi »

18
Torentte

#7 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Torentte »

Dvoje najmanje, a kad ne bih mogao imati svoju djecu usljed nekih problema, bilo s moje ili suprugine strane, naravno, usvojio bih najmanje dvoje.
zemo_online

#8 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by zemo_online »

Sta imas planirati?Pravi.Nije ti ovo socijalizam.
Ja_Ja

#9 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Ja_Ja »

Torentte wrote:Dvoje najmanje, a kad ne bih mogao imati svoju djecu usljed nekih problema, bilo s moje ili suprugine strane, naravno, usvojio bih najmanje dvoje.
U potpunosti se slazem i imam isto razmisljanje po pitanju!
maccarona

#10 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by maccarona »

7 mi je sretan broj :D :oops:
njegica

#11 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by njegica »

Koliko je potrebno da se dođe do kćerkice.

A sve ih beskrajno voljeti i brinuti o njima u svakom mogućem smislu :-D .
motorspunokubika

#12 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by motorspunokubika »

...

Post edited by Bumbar.
neprilagodjena

#13 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by neprilagodjena »

Dvoje mi je dovoljno,opet neznam sta nosi dan a sta nosi noc :roll: mozda igrom slucaja budem imala 4 :lol:
chuchumbamayumbe

#14 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by chuchumbamayumbe »

motorspunokubika wrote: ...
Koji si ti perverznjak...
chuchumbamayumbe

#15 Re: Koliko djece planirate imati ?

Moja supruga i ja imamo dvoje, niti jedno nismo planirali kada su zaceti, ali, sto bi rekli, Bozje davanje.
Ne planiramo u bliskoj buducnosti jos djece, a meni ne bi bilo mrsko i tesko ( a i mojoj suprugi, naravno) da ih imamo desetero, samo su finansije u pitanju i nista vise.
I ovako jedva sastavljamo kraj s krajem, od prvog do prvog, jbga.
Znaci samo su pare u pitanju, a djece neka, hvala Bogu, ne postoji nista ljepse na svijetu od djece.
life_oh_life

#16 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by life_oh_life »

motorspunokubika wrote:ja svrsavam u svoju djevojku a ona nije trudna pa me strah da sam mozda nepolodan?

doduse ona redovito uzima tablete protiv trudnoce, ali zar moji punoglavci ne mogu da probiju tu barijeru?
HA HA HA HA :x :x Da covjek crkne od smijeha!!!!
Fuj................
vjesticanametli

#17 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by vjesticanametli »

imam sina a planiram jos jedno :D mozda i dvoje :)

nema nista ljepse od djece........prvi zubici......prvi koraci........brzoooooooo odrastu :)
sabanss

#18 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by sabanss »

Troje, ako Bog da.
Josip

#19 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Josip »

koliko Bog da. ja bi volio četvero ali opet ne ovisi o nama.

ma kad je ja naljutim neće me nikako puštati u krevet :D :D :D :D
Josip

#20 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by Josip »

--
lejlasa

#21 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by lejlasa »

Ja sam oduvijek zeljela cetvero, ali dragi Bog zna najbolje.
mamica papucarka

#22 Re: Koliko djece planirate imati ?

Post by mamica papucarka »

vec imamo dvoje, a ja sam uvijek mastala o troje. :-) Medjutim, s obzirom na nase psihicke i fizicke zalihe (a bome i materijalne), najvjerovatnije ostajemo na dvoje.
Muz je siguran da smo u cetvero kompletna familija, a meni nekako sve zao da jos nijednom ne osjetim trudnocu i malu bebicu. S druge strane, kada zdravorazumski razmislim, najpametnije je da ostane ovako kako jeste. Nek su zivi i zdravi, ali ostajemo na dvoje, izuzev ako ne pozelimo pa pod stare dane se odlucimo za jos jedno pa krenemo u akaciju :D (ono za granapa :lol: )
mamica papucarka

#23 Re: Koliko djece planirate imati ?

chuchumbamayumbe wrote:Moja supruga i ja imamo dvoje, niti jedno nismo planirali kada su zaceti, ali, sto bi rekli, Bozje davanje.
Ne planiramo u bliskoj buducnosti jos djece, a meni ne bi bilo mrsko i tesko ( a i mojoj suprugi, naravno) da ih imamo desetero, samo su finansije u pitanju i nista vise.
Znaci samo su pare u pitanju, a djece neka, hvala Bogu, ne postoji nista ljepse na svijetu od djece.
wow, sta vas dvoje radite :lol: :lol: :lol: nama se to drugi put desilo, a prvo je planirano :D
chuchumbamayumbe

#24 Re: Koliko djece planirate imati ?

mamica papucarka wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Moja supruga i ja imamo dvoje, niti jedno nismo planirali kada su zaceti, ali, sto bi rekli, Bozje davanje.
wow, sta vas dvoje radite :lol: :lol: :lol: nama se to drugi put desilo, a prvo je planirano :D
Cugamo u sitne sate, i onda se neminovno desi to sto se desi... :D
mamica papucarka

#25 Re: Koliko djece planirate imati ?

jelde, bude "Ups, nije valjda :oops: :mrgreen: :lol:
Post Reply