(...nastavak pitanja iz naslova teme)
(radi zabave) sa svojim prijateljima i/ili poznanicima?
Koliko često, u toku jednog mjeseca, izlaziš u grad ....
- [Matrix]
- [Matrix]
Vecina online korisnika su redovni korisnici interneta(online interakcije).cilj je ankete da se općenito pokaže koliko takav vid komunikacije utiče na društveni život pojedinca u "realnom životu" (offline).Ova anketa je samo dio struktuiranog upitnika,medjutim uvijek se postavlja pitanje uzorka koji je tesko dostici za objektivnu procjenu cak i ovdje gdje je u svakom trenutku online 100-200 korisnika.Ljudi generalno ,nisu ljubitelji anketa.agent_47 wrote:Evo glasao sam nego koja je svrha ove teme
-
basta sljezove boje
ne mozes na ovaj nacin dobiti reprezentativan uzorak
morao bi svakom clanu foruma poslati upitnik na pp, a i onda je pitanje da li se forumasi na sarajevo-x razlikuju po necemu od ostalih "korisnika interneta", i ako uspijes dobiti neki veci n tesko da mozes od toga raditi ozbiljniji znanstveni rad
morao bi svakom clanu foruma poslati upitnik na pp, a i onda je pitanje da li se forumasi na sarajevo-x razlikuju po necemu od ostalih "korisnika interneta", i ako uspijes dobiti neki veci n tesko da mozes od toga raditi ozbiljniji znanstveni rad
- Skyfox
agent_47 wrote:Evo glasao sam nego koja je svrha ove teme
evo moje statistike
Radim sa racunarom sto znaci da sam na netu barem pola radnog vremena (u vezi posla naravno). Kad dodem kuci prvo provjerim mail i jos jedno sat-2 surfanja... Ali zato za vikend mogu zaboraviti da postoji i racunar i internet...