Koliko često, u toku jednog mjeseca, izlaziš u grad ....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Koliko često, u toku jednog mjeseca, izlaziš u grad (radi zabave) sa svojim prijateljima i/ili poznanicima?

Nikada
3
14%
rjedje od jednom mjesečno
2
10%
jednom mjesečno
3
14%
dva do tri puta mjesečno
4
19%
jednom nedjeljno
1
5%
dva puta nedjeljno
8
38%

Total votes: 21

[Matrix]

#1 Koliko često, u toku jednog mjeseca, izlaziš u grad ....

Post by [Matrix] »

(...nastavak pitanja iz naslova teme)

(radi zabave) sa svojim prijateljima i/ili poznanicima?
agent_47

Post by agent_47 »

Evo glasao sam nego koja je svrha ove teme :D
[Matrix]

Post by [Matrix] »

agent_47 wrote:Evo glasao sam nego koja je svrha ove teme :D
Vecina online korisnika su redovni korisnici interneta(online interakcije).cilj je ankete da se općenito pokaže koliko takav vid komunikacije utiče na društveni život pojedinca u "realnom životu" (offline).Ova anketa je samo dio struktuiranog upitnika,medjutim uvijek se postavlja pitanje uzorka koji je tesko dostici za objektivnu procjenu cak i ovdje gdje je u svakom trenutku online 100-200 korisnika.Ljudi generalno ,nisu ljubitelji anketa.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ne mozes na ovaj nacin dobiti reprezentativan uzorak :(

morao bi svakom clanu foruma poslati upitnik na pp, a i onda je pitanje da li se forumasi na sarajevo-x razlikuju po necemu od ostalih "korisnika interneta", i ako uspijes dobiti neki veci n tesko da mozes od toga raditi ozbiljniji znanstveni rad :(
Skyfox

Post by Skyfox »

agent_47 wrote:Evo glasao sam nego koja je svrha ove teme :D
:?

evo moje statistike

Radim sa racunarom sto znaci da sam na netu barem pola radnog vremena (u vezi posla naravno). Kad dodem kuci prvo provjerim mail i jos jedno sat-2 surfanja... Ali zato za vikend mogu zaboraviti da postoji i racunar i internet...
Post Reply