mene stid rec kolko dugo nisam umocio...
Koliko cesto se...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chischo
#1 Koliko cesto se...
...seksate?
- Abu FEED el-Castro
Ne znam da li si ovo otvorio radi šprdancije ili ne ali uostalom nije toliko ni bitno. Meni je ovo interesantno naročito nakon što sam neki dan pročitao neke svjetske "prosjeke" gdje kazu da neko područje u istočnoj Aziji drzi rekord. Navodno tamo se "to" kod bračnih parova upraznjava u prosjeku čak 2 dnevno !!!
Zapadnjaci su s druge strane pravo truhli u tome... jad i bijeda (sto je valjda i vrlo shvatljivo no nejse sad o tome)
Tako da i mene interesuje bosanska seksualnost tj. kakav je prosjek nase gospode i hanuma, pa bi se onda insan eventualno mogao odredit
. No da prvo vidimo hocel se tema zahuktat. Volio bih i porez zezancije da se stvarno mogu izvuci neki "zaključci". A ako iko slučajno zna neku anketu sa naših prostora oko toga unaprijed mu hvala za info ili link... 
Zapadnjaci su s druge strane pravo truhli u tome... jad i bijeda (sto je valjda i vrlo shvatljivo no nejse sad o tome)
Tako da i mene interesuje bosanska seksualnost tj. kakav je prosjek nase gospode i hanuma, pa bi se onda insan eventualno mogao odredit
- karanana
#5 Re: Koliko cesto se...
ovo sad ispadose kao dva pitanja. mislim sve zavisi, kad imam zrtvu onda jednom dnevno. a za drugo pitanje: koliko dugo niste....haj nek neko drugi prvi odgovori pa cu i jaChischo wrote:...seksate?![]()
-
iva24
#6 Re: Koliko cesto se...
ovo je tema na kojoj definitivno nece stajati niti jedan iskren odgovor!karanana wrote:ovo sad ispadose kao dva pitanja. mislim sve zavisi, kad imam zrtvu onda jednom dnevno. a za drugo pitanje: koliko dugo niste....haj nek neko drugi prvi odgovori pa cu i jaChischo wrote:...seksate?![]()
- new_jazzWa
Ako kazem da se ne sjecam-necete vjerovat...Ako kazem svaki dan-opet necete vjerovat...Onda cu odabrat srednji odgovor-PONEKAD! 
- R2D2_SA
...ovo bi pitanje trebalo postaviti posebno srednjoskolcima, posebno studentima, posebno onima u braku, posebno onima koji imaju stalno dostupno mjesto za seks i one koji ga nemaju.....onima koji imaju auto i kojima mala hoce uopste u autu
....zapetljah se i ja
...
-
Santos
Zavisi kad ti prahne.ja to nebrojim nego prahnulo situacija povoljna i to je to.E sad brojat imo sam sex juce hajd nemoram veceras kod mene nepije vode.E sad kad vec pitas brojke u globalu 2-3 puta sedmicno.Za moje godine sasvim dovoljno.Ali ta 2-3 puta budu ono bas sex.Treba malo i zagorit da nepredje u monotoniju.
-
irisica
#18 Re: Koliko cesto se...
Žrtva ?????????????????????karanana wrote:ovo sad ispadose kao dva pitanja. mislim sve zavisi, kad imam zrtvu onda jednom dnevno. a za drugo pitanje: koliko dugo niste....haj nek neko drugi prvi odgovori pa cu i jaChischo wrote:...seksate?![]()
- karanana
#19 Re: Koliko cesto se...
pa mora da je zrtva, cim je ja zvjerka prihvatim.irisica wrote:Žrtva ?????????????????????karanana wrote:ovo sad ispadose kao dva pitanja. mislim sve zavisi, kad imam zrtvu onda jednom dnevno. a za drugo pitanje: koliko dugo niste....haj nek neko drugi prvi odgovori pa cu i jaChischo wrote:...seksate?![]()
-
FFK as Lucy01
#24 Re: Koliko cesto se...
http://www.grapheine.com/bombaytv/index ... 36226d545dChischo wrote:...seksate?![]()
-
mamica papucarka
pa sta ovo niko ne odgovara