KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Moderator: anex
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#51 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
uvijek moze bolje, ali zapravo sam zadovoljna na oba posla
- Šveđanin
#52 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Kolika je?
Pa nije losa..
Skickat från min iPhone 5 med Tapatalk
Pa nije losa..
- kingofsnake
#53 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Pravnik, neto 2000KM
Do nedavno u drugoj firmi 3500

Do nedavno u drugoj firmi 3500
- vjesticanametli
#54 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
volim svoj posao iako radim u firmi na 4 radna mjesta i slomicu se kad tad
para je fina i od januara ide povecanje
imam bonus, TO, prevoz, prijavljena i osigurana, osjecam se kao kod kuce u firmi (ima i pokoji supak ali se ti takvi ignorisu), regres i bonus su tu, sluzbena putovanja stalno, dobra vina i klopa uvijek, radim u oblasti marketinga, a ostalo necu nabrajati........imam neogranicen mob. od firme i auto kad pozelim ili trebam
mislim da je dosta i ne namjeravam za sada mjenjati firmu (stranci su u pitanju), a osim toga radim od kuce na elance i jos pokojoj stranici pa i tu mjesecno saberem cifricu finu
LM valja dizat rucnu.......ove godine 2x bolovanje za mene koja samo radi je bio jasan znak da trebam kociti i da lova ne vrijedi kad zavrsis u bolnici ili nemas vremena za porodicu.........od januara idem sporijim tempom
LM valja dizat rucnu.......ove godine 2x bolovanje za mene koja samo radi je bio jasan znak da trebam kociti i da lova ne vrijedi kad zavrsis u bolnici ili nemas vremena za porodicu.........od januara idem sporijim tempom
- LeonardoAC
#55 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Generalno, u BiH je zanimanje pravnika najviše podcijenjeno... nažalostkingofsnake wrote:Pravnik, neto 2000KM
Do nedavno u drugoj firmi 3500![]()
![]()
- stakasa
#56 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
I meni je vrijeme da dizem rucnu. I sam sam konto ovo sprovodit u djelo tamo negdje oko januaravjesticanametli wrote:volim svoj posao iako radim u firmi na 4 radna mjesta i slomicu se kad tadpara je fina i od januara ide povecanje
imam bonus, TO, prevoz, prijavljena i osigurana, osjecam se kao kod kuce u firmi (ima i pokoji supak ali se ti takvi ignorisu), regres i bonus su tu, sluzbena putovanja stalno, dobra vina i klopa uvijek, radim u oblasti marketinga, a ostalo necu nabrajati........imam neogranicen mob. od firme i auto kad pozelim ili trebam
mislim da je dosta i ne namjeravam za sada mjenjati firmu (stranci su u pitanju), a osim toga radim od kuce na elance i jos pokojoj stranici pa i tu mjesecno saberem cifricu finu
- the_raven
#57 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
stakasa wrote:I meni je vrijeme da dizem rucnu. I sam sam konto ovo sprovodit u djelo tamo negdje oko januaravjesticanametli wrote:volim svoj posao iako radim u firmi na 4 radna mjesta i slomicu se kad tadpara je fina i od januara ide povecanje
I meni treba neka pauza, zalijepio sam za sebe neku čudnu vrstu stresa/anksioznosti (iako iskreno nema potrebe za time, više je do mene samog) evo baš kontam kako da se liječim
Zna me nekad što bi rekli "opucat" ne mogu mirno sjedit
- stakasa
#58 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Oticu u doktora poslje Nove godine. Zuji mi u usima. Jednostavno dobijam signale da bi trebo okrenut plocu.
- Kosato
#59 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Bila 550 KM ... nekome ovdje haman topli obrok ko moja plata sto je bila ali eto hvala Bogu...pa se ljudi snadjoshe...meni se mora opet ganjat barem istu tu platu stezu racuni kirija od stana 
- xamp
#60 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
4700 KM+
Rad od kuce za strance...
- stakasa
#61 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Nemoj se kurcitxamp wrote:4700 KM+Rad od kuce za strance...
- xamp
#62 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Hahaha, odgovorio na pitanje samo 
-
dolma1337
#63 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Od 20 do 50 hiljada, politicar 
- Industrialyzer
#64 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Privatna firma, "plata" varira od 1000 pa do 10000KM. Naravno, radi se sa strancima, ovdje ne bih ni pokusavali nesto slicno 
-
mirzet87sa
#65 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
1496 + topli + karta
- Gentleman
#66 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Žena, pravnik 2750 Km
Muž, razvojni i aplikacijski software /privatna firma/ 2500 Km
Muž, razvojni i aplikacijski software /privatna firma/ 2500 Km
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#67 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
plate nema ... nema toplog obroka ni regresa
radi se puno ima i prekovremenog rada koji se takođe ne plaća
počasto i za svoje pare se uzme repromaterijal da se posao završi ili se plati popravak vozila a o svakodnevnom sipanju goriva da i ne govorim
zadovoljan ... pa jesam
gazda nas ne bije
radi se puno ima i prekovremenog rada koji se takođe ne plaća
počasto i za svoje pare se uzme repromaterijal da se posao završi ili se plati popravak vozila a o svakodnevnom sipanju goriva da i ne govorim
zadovoljan ... pa jesam
gazda nas ne bije
- Sanchez22
#68 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Barem neko ovdje dobro zaradjuje 
-
Mlad i Nevin
#69 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Šta misliš od kojih para forumaši kupuju ne baš jeftina auta (vidi teme u podforumu Automobili)Sanchez22 wrote:Barem neko ovdje dobro zaradjuje
- stakasa
#70 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Toliko ja izadem ko inzinjer u Svedskoj. Malo vise. Pricam o neto placi, na rukexamp wrote:Hahaha, odgovorio na pitanje samo
- Šveđanin
#71 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Gdje radis stakasa, ajd na pm ako je frka ovdje.
Kad vidim cifre ovdje, treba da se lupam u dupe sa svojom platom, prezadovoljan.
Kad vidim cifre ovdje, treba da se lupam u dupe sa svojom platom, prezadovoljan.
- xamp
#72 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
stakasa wrote:Toliko ja izadem ko inzinjer u Svedskoj. Malo vise. Pricam o neto placi, na rukexamp wrote:Hahaha, odgovorio na pitanje samo
I ovo je na ruke, ali bez osiguranja i doprinosa.
- stakasa
#73 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Nazalost, u industrijiŠveđanin wrote:Gdje radis stakasa, ajd na pm ako je frka ovdje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#74 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
sad kad navale sponzoruše

inače pravo sam tanak kad vas vidim
inače pravo sam tanak kad vas vidim
- Zatamnjena stakla
#75 Re: KOLIKA JE VASA PLATA? Da li ste zadovoljni?
Jaran dobio 418KM za prošli mjesec.