Ne, ne misli ti on na dužinu muškog polnog organa. Njegova dikela fakat jeste tolika. Meni se pola vinograda osušilo jer sa njom kopa preduboko.DeutscheAusweis wrote:Info pokušaj naći na Aljazzeri, a dikelu (ako je te dužine) stavi sebi na čelo dok budeš slušao vijesti o kojoj ti govorim.Hafis wrote:Svaki treći čovjek u cjelokupnom stanovništvu BiH je na budžetu. i ja mislim da tako neće ići i da treba početi smanjivati popularne folklorne discipine guzovaču i sadaku.DeutscheAusweis wrote: Opet krivo Hafise... Neće brojke pokazati porast doseljenog stanovnštva u Sa ili povećanje nataliteta..NEGO.. Pokazaće da po rezultatima popisa, svaki treći (vidi slučajnosti) Hrvat na budzetu...
Tako dalje neće ići Hafise...neće ići..
Ne znam gdje iskopa podatak da je baš svaki treći Hrvat na budžetu. Jeb'o takvu raspravu: ja opalim nekakvu cifretinu onako od oka, pa ti mene sada do sutra demantiraj da nije tako.
I u mene je dikela od 35 cm ako ćeš mi vjerovati na riječ.
Još mu ja lijepo nudio pare da trkne do "sjemenarne" i kupi si manju. E što je kopo ..kopo je. Ima Tihomir iz Bobanova, jeftini a i bolje radi. A "dotur" nek kmeči o maĐorizaciji