Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post Reply
Hafis

#1101 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Hafis »

jao_situacije wrote:
Hafis wrote:
jao_situacije wrote:[
A reci mi ko je veći "hrvat" onaj ko ima domovnicu i putovnicu i rodni list iz ZG ili neki katolik iz Viteza ?
Imam osjećaj da si pobrkao dva veoma različita pojma - nacionalnu i religijsku pripadnost.
Jel' vam to opet porasla koncentracija smoga gore, pa se otežano usredotočuješ ?
Danas nam baš bilo sunačno. Smoga ni na slikama. Ne brkam ja brkate vi. Nacionalna pripadnost je vrlo jasna izvadi osobnu iskaznicu i pogledaj šta piše pod nationality ;) Komšić vam ne valja jer nije HDZ i nije katolik. I pitam te vrlo jasno DA LI JE VEĆI HRVAT IZ HRVATSKE A NIJE KATOLIK, ILI KATOLIK IZ VITEZA ? odgovor mora sadržavati DA/NE
Ocam' ako ti u stvarnom životu ne mucaš ili ti je neki vrag u glavi. Čovječe, pa ni obično pitanje ne znaš postaviti bez dodatnih prepravki i pojašnjavanja :lol:
jao_situacije

#1102 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by jao_situacije »

kopijas34 wrote:Kako je fino biti doktor u stolnom. Po vazdan pises postove a zaradjujes doktorsku platu.

Sjecam se kad sam ja dimplomirao ovi moji doktori nisu imali vremena sedmicama da mi odgvore na obican mail a ti imas vremena za bukvalno sve... :lol:

Da je i meni do tog doktorata Sve Ucilasnog. :D
Jel to onaj stožerni doktorat kao i onaj iz BL
Hafis

#1103 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Hafis »

kopijas34 wrote:Kako je fino biti doktor u stolnom. Po vazdan pises postove a zaradjujes doktorsku platu.

Sjecam se kad sam ja dimplomirao ovi moji doktori nisu imali vremena sedmicama da mi odgvore na obican mail a ti imas vremena za bukvalno sve... :lol:

Jebat ga. Puno radim za računalom, posebno kada dođem kući, pa u rijetkim trenutcima odmora poćurim malo ovdje i educiram vas besplatno.
jao_situacije

#1104 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by jao_situacije »

Hafis wrote: Ocam' ako ti u stvarnom životu ne mucaš ili ti je neki vrag u glavi. Čovječe, pa ni obično pitanje ne znaš postaviti bez dodatnih prepravki i pojašnjavanja :lol:
Znači pogodio sam. Trebao si odmah tako odgovoriti. Reci ti meni koja je himna bila hrvatske zadruge herceg-bosne, to vam nisam upratio jeste imali himnu uopće ?
kopijas34

#1105 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by kopijas34 »

Hafis wrote:

Jebat ga. Puno radim za računalom, posebno kada dođem kući, pa u rijetkim trenutcima odmora poćurim malo ovdje i educiram vas besplatno.
:lol: :lol:

Pa upravo to. Doktori iz stolnog su po tome i poznati. Pregledaju ispite, pisu clanke, pregledaju Magistarske radove, odgovaraju na pitanja studenata, drze predavanja a uz sve to jos provode 10 sati na forumima nebili se ubjedio koji drugar da podrzi TRECI. :D

Ma kakav Oxford ili Harvard; Sve Uciliste u Stolnom je milion svjetolosnih godina ispred toga. Koja efikasnost.
BHCluster

#1106 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by BHCluster »

Da je covic kad je god isao kod Dodika za ruku odveo i zbrinuo po jednu porodicu prognanih Hrvata iz bh. entiteta RS do sada bi to bio zavidan broj ali izgleda lakse je sa ku**em u ruci nego da radi sta je izabran.
Hafis

#1107 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Hafis »

kopijas34 wrote:
Hafis wrote:

Pa upravo to. Doktori iz stolnog su po tome i poznati. Pregledaju ispite, pisu clanke, pregledaju Magistarske radove, odgovaraju na pitanja studenata, drze predavanja a uz sve to jos provode 10 sati na forumima nebili se ubjedio koji drugar da podrzi TRECI. :D

Ma kakav Oxford ili Harvard; Sve Uciliste u Stolnom je milion svjetolosnih godina ispred toga. Koja efikasnost.
Znaš li ti dijasporac da sam ja na ovom forumu pomogao nekolicini osoba.
I to ne samo savjetom kod izrade nekih ...hajdemo reći radova, nego sam im i neke dijelove osobno uradio.
I vjeruješ li mi da sam to potpuno besplatno uradio...a nije da mi nisu nudili neki vid nadoknade.
Ako hoćeš vjeruj, ako nećeš svejedno mi je. Ima tko ovo čita i tko mi je zahvalan.

Znači, nisam baš tako crn i bezazlen u drugu ruku.
JohnnyS

#1108 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by JohnnyS »

Kako se u ovoj državi sve broji po nacionalnoj osnovi, vrijeme je i za brojidbu tema na forumu. A tad vidimo koliko su pojedinci napaćeni i opterećeni hrvatskim temama, da se pobroje natipkane stranice u zadnjih pola godine posvećene Čoviću, HDZ-ovima, Konzumu, izumiranju Hrvata, hrvatskom kanalu, tendecioznim prilozima HTV-a, višestruko bi nadmašile ostale konstitutivne narode i narodnosti... A sve lafo, beznačajna manjina. :D
Hafis

#1109 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Hafis »

JohnnyS wrote:Kako se u ovoj državi sve broji po nacionalnoj osnovi, vrijeme je i za brojidbu tema na forumu. A tad vidimo koliko su pojedinci napaćeni i opterećeni hrvatskim temama, da se pobroje natipkane stranice u zadnjih pola godine posvećene Čoviću, HDZ-ovima, Konzumu, izumiranju Hrvata, hrvatskom kanalu, tendecioznim prilozima HTV-a, višestruko bi nadmašile ostale konstitutivne narode i narodnosti... A sve lafo, beznačajna manjina. :D
Jebemo ih k'o sanske koze, samo nisu svjesni :D
SaraFina

#1110 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
kopijas34 wrote:
Hafis wrote: Jebat ga. Puno radim za računalom, posebno kada dođem kući, pa u rijetkim trenutcima odmora poćurim malo ovdje i educiram vas besplatno.

Znaš li ti dijasporac da sam ja na ovom forumu pomogao nekolicini osoba.
I to ne samo savjetom kod izrade nekih ...hajdemo reći radova, nego sam im i neke dijelove osobno uradio.
I vjeruješ li mi da sam to potpuno besplatno uradio...a nije da mi nisu nudili neki vid nadoknade.
Ako hoćeš vjeruj, ako nećeš svejedno mi je. Ima tko ovo čita i tko mi je zahvalan.

Gdje ode čuvena hrvatska uljudba dragi Hafise da se ovako fališ svojim " zaslugama" koje si uradio za forumaše?
:D
Moralno dno.
Kad učiniš dobro djelo nikad ga ne spominji. Jer se osobe osjećaju nelagodno koje su se okoristile time.
Nego, kakva su predvidjanja hoće li Dodik ući na drzavnom nivou ili ćemo i Čovića u opoziciju poslati?

I na kraju imaš ti brata blizanca?

I dalje sam ubijedjena da izmedju tebe i Zeničanina Junuza Djipala postoji neka veza ako niste već ista osoba.
A iskreno nisam baš sigurna da ti nisi Juka.

Sad što si promijenio u psihološkom profilu svog forumskog opusa mjesto boravka i zanimanje ptice znaju.

Ali jarane toliko supljaka samo on i ti od svekolikog hrvatskog pučanstva mozete navaljati u toku dana :D
DeutscheAusweis

#1111 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by DeutscheAusweis »

JohnnyS wrote:Kako se u ovoj državi sve broji po nacionalnoj osnovi, vrijeme je i za brojidbu tema na forumu. A tad vidimo koliko su pojedinci napaćeni i opterećeni hrvatskim temama, da se pobroje natipkane stranice u zadnjih pola godine posvećene Čoviću, HDZ-ovima, Konzumu, izumiranju Hrvata, hrvatskom kanalu, tendecioznim prilozima HTV-a, višestruko bi nadmašile ostale konstitutivne narode i narodnosti... A sve lafo, beznačajna manjina. :D
Hajd sad prebroji sa bošnjačkim temama..
jao_situacije

#1112 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by jao_situacije »

Hafize de meni završi taj jedan magistarski. Već si konstatirao da sam glup i da mucam, pa eto ako može kako na tom stolnom Vele Učilištu da se to završi ispod Stola, kad si već merhametli. Ja zauzvrat obećavam da vas na idućim izborima neću majorizirati.
SaraFina

#1113 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

DeutscheAusweis wrote:
Hajd sad prebroji sa bošnjačkim temama..
Prisustvo Hrvata na našim temama je dominacija molim lijepo!

A naše prisustvo na temama koji se tiču hrvatskog pučanstva je opsjednutost!

Isto tako ljudi nikako da se odluče da li ih tlacimo i majoriziramo ili su superiorni u odnosu na nas.

To su ti nepojmljivi fenomeni!
SaraFina

#1114 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

jao_situacije wrote:Hafize de meni završi taj jedan magistarski. Već si konstatirao da sam glup i da mucam, pa eto ako može kako na tom stolnom Vele Učilištu da se to završi ispod Stola, kad si već merhametli. Ja zauzvrat obećavam da vas na idućim izborima neću majorizirati.

Što će ti?

Preskoči i neka Hafisaga odmah prione na doktorsku disertaciju!

mO k3

#1115 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:

Gdje ode čuvena hrvatska uljudba dragi Hafise da se ovako fališ svojim " zaslugama" koje si uradio za forumaše?
Moralno dno.
Kad učiniš dobro djelo nikad ga ne spominji. Jer se osobe osjećaju nelagodno koje su se okoristile time.
Nego, kakva su predvidjanja hoće li Dodik ući na drzavnom nivou ili ćemo i Čovića u opoziciju poslati?

I na kraju imaš ti brata blizanca?

I dalje sam ubijedjena da izmedju tebe i Zeničanina Junuza Djipala postoji neka veza ako niste već ista osoba.
A iskreno nisam baš sigurna da ti nisi Juka.

Sad što si promijenio u psihološkom profilu svog forumskog opusa mjesto boravka i zanimanje ptice znaju.

Ali jarane toliko supljaka samo on i ti od svekolikog hrvatskog pučanstva mozete navaljati u toku dana :D
E to ti se oko zove šizofrenija ......
Kako ti ne dosadi sa njim naglabati :mrgreen:
SaraFina

#1116 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Pa i on je ljudsko biće.

Hafis

#1117 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Hafis »

jao_situacije wrote:Hafize de meni završi taj jedan magistarski. Već si konstatirao da sam glup i da mucam, pa eto ako može kako na tom stolnom Vele Učilištu da se to završi ispod Stola, kad si već merhametli. Ja zauzvrat obećavam da vas na idućim izborima neću majorizirati.
Iskreno, nisi mi nešto baš za magisterija....jedva i pitanje postaviš iz trećeg puta , a i onda ti je li-la što bi rekli u Tirolu.
Tebi će Hafis na proljeće ovdje naći fin poslić ako si dobar s mistrijom i vanglom. Tako da nećeš imati potrebe za majorizacijom.
mO k3

#1118 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by mO k3 »

SaraFina wrote:Pa i on je ljudsko biće.

A ne on je Übermensch :)
Streptokok

#1119 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Streptokok »

[
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:45, edited 1 time in total.
SaraFina

#1120 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
Iskreno, nisi mi nešto baš za magisterija....jedva i pitanje postaviš iz trećeg puta , a i onda ti je li-la što bi rekli u Tirolu.
Tebi će Hafis na proljeće ovdje naći fin poslić ako si dobar s mistrijom i vanglom. Tako da nećeš imati potrebe za majorizacijom.

Meni se Hafisaga upravo čini da ti skele i fangle i mistrije prebacuješ sa faxa na fax :D
mO k3

#1121 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by mO k3 »

Streptokok wrote:
Hafis wrote: Ako hoćeš vjeruj, ako nećeš svejedno mi je. Ima tko ovo čita i tko mi je zahvalan.

da, hvala ti hafisaga gdje čuo i nečuo. Istina živa, hafisaga mi je plaho pomogao. čak mi je i frizerku nudio, veli voli ona one bez kaputa.....
Eki tebe i ti njemu sve vjeruješ , sta mu frizerka po zanimanju :mrgreen:
Streptokok

#1122 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Streptokok »

[
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:43, edited 1 time in total.
jao_situacije

#1123 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by jao_situacije »

Hafis wrote:
Ma ne treba posao šta će mi 2 posla :shock: ja pitam za magistarski, a on svoje vamo nešto e svašta.. ako ne može magistarski može li bar neki naučni članak ?
Streptokok

#1124 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by Streptokok »

.
Last edited by Streptokok on 04/02/2015 18:43, edited 1 time in total.
jao_situacije

#1125 Re: Kolika je cijena Dragane Čoviću hrvatskih legitimnih prestavnika?

Post by jao_situacije »

SaraFina wrote:

Što će ti?

Preskoči i neka Hafisaga odmah prione na doktorsku disertaciju!

Ma to ja samo da mu se imam za šta zahvaljivati, da ga hvalim kolika je ljudina ovdje po forumu :D
Post Reply