Kolekcionari - Ozbiljni sakupljaci muzike, razmjenjujmo se!
Moderator: _BataZiv_0809
-
superemir
#1 Kolekcionari - Ozbiljni sakupljaci muzike, razmjenjujmo se!
Pozdrav svima.
Gledam nas bas na ovom forumu, pa svako ima svakakve muzike, al pitam se ima li iko zainteresovan da razmjenjuje muziku, ono na mp3ce na cdu ili dvdu. Moju kolekciju mozete pogledati na
http://mojamuzika.bravehost.com/
ima oko 80 giga muzike. pa eto javite se!
Gledam nas bas na ovom forumu, pa svako ima svakakve muzike, al pitam se ima li iko zainteresovan da razmjenjuje muziku, ono na mp3ce na cdu ili dvdu. Moju kolekciju mozete pogledati na
http://mojamuzika.bravehost.com/
ima oko 80 giga muzike. pa eto javite se!
-
p0wer
samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast
ja imam oko 30gb al odabrane muzike, znaci samo ono sto mi se svidja
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast
-
superemir
ma presluso sam dooosta toga jer to je licna kolekcija moja i mog buraza koji to skupljamo jos od kad su dosli cedeovi na ove prostore, ima i deset godina. a sto, sta ima veze, nek stoji na harddisku, ne mora se sve slusat..
al je zato merak kad na winampu opalis shuffle, pa to krene... cisto se obradujes kad cujes poznatog izvodjaca...
al je zato merak kad na winampu opalis shuffle, pa to krene... cisto se obradujes kad cujes poznatog izvodjaca...
-
superemir
mislim i to sto kazes ima logike. ali ja sam kolekcionar i arhiver u srcu i dusi... ja svaki dvd koji uzmem iz videoteke usput presnimim... nek se ima...p0wer wrote:samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas![]()
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast![]()
but i'm not addicted, not addicted, no, no...
- Neelix
apsolutno se slazem, s tim da ja imam oko 15 gbp0wer wrote:samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas![]()
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast![]()
- metal_rules_cura
Ne znam da bih imala zivaca ista razmjenjivati... imam toliko muzike da jos uvijek istrazujem sta je i kako. Puno toga nisam kako treba ni prostudirala, ali mislim da je to blago. Nema veze sto toga ima puno, ja slusam da bih istrazivala i saznavala a ne potvrdjivala ono sto vec znam. To je jedna pozitivna strana interneta i modernih vremena dok s druge strane nije ista car, ali sta bih...
-
mamica papucarka
hebo to na kompu
imate li onako u cd-ovima, kasetama, plocama
nemoj sad da uslikam kolekciju 
imate li onako u cd-ovima, kasetama, plocama
-
rikardoreis
to, mamicemamica 31 wrote:hebo to na kompu![]()
imate li onako u cd-ovima, kasetama, plocamanemoj sad da uslikam kolekciju
-
mamica papucarka
ja se hvalim uglavnom muzevom kolekcijom, al sto je njegovo to je i mojerikardoreis wrote:to, mamicemamica 31 wrote:hebo to na kompu![]()
![]()
ja ne mogu na comp. slusat mjuzu, samo je onako pustim kao background, dok nesto radim...
a inace, slabo sta skidamo sa kompa
-
rikardoreis
a ja mislio da si kolekciju u miraz donijelamamica 31 wrote:ja se hvalim uglavnom muzevom kolekcijom, al sto je njegovo to je i mojerikardoreis wrote:to, mamicemamica 31 wrote:hebo to na kompu![]()
![]()
ja ne mogu na comp. slusat mjuzu, samo je onako pustim kao background, dok nesto radim...
![]()
kasete i sad vode, malo zaostaju CD-ovi
-
mamica papucarka
jesam nestorikardoreis wrote:a ja mislio da si kolekciju u miraz donijelamamica 31 wrote:ja se hvalim uglavnom muzevom kolekcijom, al sto je njegovo to je i mojerikardoreis wrote: to, mamice![]()
![]()
![]()
![]()
kasete i sad vode, malo zaostaju CD-ovia ono malo ploca sam zamijenio s jednim unTroforcem za par mamuza od zlataaa...
![]()
-
tonics
Postoje bolidi koji drze na kompu stvari u 320kBps i slusaju muziku na zvucnicima od 20 EUR!!! Jedini validan podatak jeste koliko ko ima albuma! Svako normalan drzi albume na CD-u, i eventualno backup kolekciju na DVD-u... Prema tome mislim da nije bito koliko ko ima terabajta ili petabajta, vec KOLIKO KO IMA ALBUMA...
toliko od mene!
toliko od mene!