Kolekcionari - Ozbiljni sakupljaci muzike, razmjenjujmo se!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
superemir

#1 Kolekcionari - Ozbiljni sakupljaci muzike, razmjenjujmo se!

Post by superemir »

Pozdrav svima.
Gledam nas bas na ovom forumu, pa svako ima svakakve muzike, al pitam se ima li iko zainteresovan da razmjenjuje muziku, ono na mp3ce na cdu ili dvdu. Moju kolekciju mozete pogledati na

http://mojamuzika.bravehost.com/

ima oko 80 giga muzike. pa eto javite se!
irfan2

Post by irfan2 »

haha :D ..znam raje koji imaju po par terabajta :D .al to je vec bolest :D ..

i ja sam tako, samo sad neam vremena ... btw super ti je kolekcija :) bar ovo na brzinu sto sam zrakno ..al cuj crno vino :D ovo se garant slucajno naslo tu :D ..
p0wer

Post by p0wer »

samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas :?
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast :D
ja imam oko 30gb al odabrane muzike, znaci samo ono sto mi se svidja :-)
superemir

Post by superemir »

ma presluso sam dooosta toga jer to je licna kolekcija moja i mog buraza koji to skupljamo jos od kad su dosli cedeovi na ove prostore, ima i deset godina. a sto, sta ima veze, nek stoji na harddisku, ne mora se sve slusat..
al je zato merak kad na winampu opalis shuffle, pa to krene... cisto se obradujes kad cujes poznatog izvodjaca...
superemir

Post by superemir »

irfan2 wrote:haha :D ..znam raje koji imaju po par terabajta :D .al to je vec bolest :D ..
cuj par terabajta....
aaaa, ljudi i to da cujem... :roll:
superemir

Post by superemir »

p0wer wrote:samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas :?
jer po meni je npr skupljanje muzike koje nisi ni preslusao nit ces kad preslusat sve jedna velika glupost il ako ti se svida od nekog izvodjaca 1,2,3 pjesme ti skines citav album . . . bolje skidaj/skupljaj samo ono sto ti se svidja . . . al ako grijesim svaka cast :D
mislim i to sto kazes ima logike. ali ja sam kolekcionar i arhiver u srcu i dusi... ja svaki dvd koji uzmem iz videoteke usput presnimim... nek se ima...

but i'm not addicted, not addicted, no, no... :-)
Neelix

Post by Neelix »

p0wer wrote:samo me zanima jesi li preslusao sve to sto imas :?
apsolutno se slazem, s tim da ja imam oko 15 gb :-) i nikad ne skidam citav album zbog jedne pjesme :-)
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Ne znam da bih imala zivaca ista razmjenjivati... imam toliko muzike da jos uvijek istrazujem sta je i kako. Puno toga nisam kako treba ni prostudirala, ali mislim da je to blago. Nema veze sto toga ima puno, ja slusam da bih istrazivala i saznavala a ne potvrdjivala ono sto vec znam. To je jedna pozitivna strana interneta i modernih vremena dok s druge strane nije ista car, ali sta bih...
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

hebo to na kompu :oops:
imate li onako u cd-ovima, kasetama, plocama :D nemoj sad da uslikam kolekciju :oops:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mamica 31 wrote:hebo to na kompu :oops:
imate li onako u cd-ovima, kasetama, plocama :D nemoj sad da uslikam kolekciju :oops:
to, mamice :) :) ja ne mogu na comp. slusat mjuzu, samo je onako pustim kao background, dok nesto radim...
mamica papucarka

rikardoreis wrote:
to, mamice :) :) ja ne mogu na comp. slusat mjuzu, samo je onako pustim kao background, dok nesto radim...
ja se hvalim uglavnom muzevom kolekcijom, al sto je njegovo to je i moje :D
a inace, slabo sta skidamo sa kompa :oops:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mamica 31 wrote:
rikardoreis wrote:
a ja mislio da si kolekciju u miraz donijela :D :D

kasete i sad vode, malo zaostaju CD-ovi :D a ono malo ploca sam zamijenio s jednim unTroforcem za par mamuza od zlataaa... :D :D
mamica papucarka

rikardoreis wrote:
mamica 31 wrote:
rikardoreis wrote: to, mamice :) :) ja ne mogu na comp. slusat mjuzu, samo je onako pustim kao background, dok nesto radim...
a ja mislio da si kolekciju u miraz donijela :D :D

kasete i sad vode, malo zaostaju CD-ovi :D a ono malo ploca sam zamijenio s jednim unTroforcem za par mamuza od zlataaa... :D :D
jesam nesto :oops: :D
tonics

Post by tonics »

Postoje bolidi koji drze na kompu stvari u 320kBps i slusaju muziku na zvucnicima od 20 EUR!!! Jedini validan podatak jeste koliko ko ima albuma! Svako normalan drzi albume na CD-u, i eventualno backup kolekciju na DVD-u... Prema tome mislim da nije bito koliko ko ima terabajta ili petabajta, vec KOLIKO KO IMA ALBUMA...
toliko od mene!
Neelix

Post by Neelix »

aha, ma mozes ti imat sto puta vise albuma, al u mene je veci... :D
Post Reply