Imam puno nekakvih programa, pa vise i naznam za sta koji sluzi.
Pa ima li kakav program da ih "sredi" malo (da mozes napisati nesto o svakom programu....)
kolekcija programa
Moderator: Benq
- shiljak
nevjerovatno!!!Qler wrote:pa sam sredija sam sebi u My Documents fino napravio folder Programi pa onda pod direktoriji, Internet, sigurnost, utility, audio-video i tako, i onda samo odrzavam zadnje verzije, a stare brisem. Kad se jednom uhodas, lako je pravo
Ali sam mislio nekakav program, slican kao u nekom magazinu sto dodze (pcchip, bug, info...) pa cim ubacis CD/DVD pojave ti se kategorije interner,sigurnost....
-
neko iz mase
ima ima kako nema
kupis par papircica razlicite boje. Pri tom makazama izrezes duze ivice otprilike 1cm sirine, ostavljajuci samo jedan pravougaonik, naravno na svakoj boji na razlicitom mjestu.
Zatim uzmes flomaster i napises imena kategorija na svaki pravougaonik.
Kad ubacis cd ili dvd, platis sestri, burazu ili bilo kom od ukucana da stoji pored tebe i polako ti te papire dize na ekran
kupis par papircica razlicite boje. Pri tom makazama izrezes duze ivice otprilike 1cm sirine, ostavljajuci samo jedan pravougaonik, naravno na svakoj boji na razlicitom mjestu.
Zatim uzmes flomaster i napises imena kategorija na svaki pravougaonik.
Kad ubacis cd ili dvd, platis sestri, burazu ili bilo kom od ukucana da stoji pored tebe i polako ti te papire dize na ekran
-
Skvidji
- Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"
zar fakat ima u bag-ovim takvih programa! I ja sam to mislio da uradim,
jedva sam nasao auto run a za otstalo sam konto radit u fleshu! Cuj ima program??? Znali bar neko i jedan naziv tog prgrama!
Pozdrav!
jedva sam nasao auto run a za otstalo sam konto radit u fleshu! Cuj ima program??? Znali bar neko i jedan naziv tog prgrama!
Pozdrav!
- shiljak
eto, imam podrskuSkvidji wrote:zar fakat ima u bag-ovim takvih programa! I ja sam to mislio da uradim,
Pozdrav!