kolekcija programa

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
shiljak

#1 kolekcija programa

Post by shiljak »

Imam puno nekakvih programa, pa vise i naznam za sta koji sluzi.
Pa ima li kakav program da ih "sredi" malo (da mozes napisati nesto o svakom programu....)
Qler

Post by Qler »

pa sam sredi :D ja sam sebi u My Documents fino napravio folder Programi pa onda pod direktoriji, Internet, sigurnost, utility, audio-video i tako, i onda samo odrzavam zadnje verzije, a stare brisem. Kad se jednom uhodas, lako je pravo :D
shiljak

Post by shiljak »

Qler wrote:pa sam sredi :D ja sam sebi u My Documents fino napravio folder Programi pa onda pod direktoriji, Internet, sigurnost, utility, audio-video i tako, i onda samo odrzavam zadnje verzije, a stare brisem. Kad se jednom uhodas, lako je pravo :D
nevjerovatno!!! :D

Ali sam mislio nekakav program, slican kao u nekom magazinu sto dodze (pcchip, bug, info...) pa cim ubacis CD/DVD pojave ti se kategorije interner,sigurnost....
Qler

Post by Qler »

e to fino prosurfas netom :D ima bas na tim nekim bugovima Ino-ima par takvih programa. i ja sam zaboravio koji su.

meni ovako odgovara. 8-)
neko iz mase

Post by neko iz mase »

ima ima kako nema
kupis par papircica razlicite boje. Pri tom makazama izrezes duze ivice otprilike 1cm sirine, ostavljajuci samo jedan pravougaonik, naravno na svakoj boji na razlicitom mjestu.
Zatim uzmes flomaster i napises imena kategorija na svaki pravougaonik.
Kad ubacis cd ili dvd, platis sestri, burazu ili bilo kom od ukucana da stoji pored tebe i polako ti te papire dize na ekran
Skvidji
Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"

Post by Skvidji »

zar fakat ima u bag-ovim takvih programa! I ja sam to mislio da uradim,
jedva sam nasao auto run a za otstalo sam konto radit u fleshu! Cuj ima program??? Znali bar neko i jedan naziv tog prgrama!

Pozdrav!
shiljak

Post by shiljak »

Skvidji wrote:zar fakat ima u bag-ovim takvih programa! I ja sam to mislio da uradim,
jedva sam nasao auto run a za otstalo sam konto radit u fleshu! Cuj ima program??? Znali bar neko i jedan naziv tog prgrama!

Pozdrav!
eto, imam podrsku :-D
Post Reply