Kol'ko ono treba...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Chischo
#1 Kol'ko ono treba...
da ti cura dadne da je povalis(nespretno sam se izrazio) nakon sto udjete u vezu, jel to dan-dva, mjesec-dva, sat, minut...treptaj oka!? godina!?...ili nikad??
samo mojne sad pricat, zavisi kakva je cura, kakav si ti, itd...
...recimo da ne izlazim(o) sa kurvama i sa casnim sestrama!?
samo mojne sad pricat, zavisi kakva je cura, kakav si ti, itd...
...recimo da ne izlazim(o) sa kurvama i sa casnim sestrama!?
- karanana
Cuj nemojte reci zavisi od cure....? Pa naravno da zavisi i od cure i od tebe. Kad bi znao da postoji fiksno vrijeme kad ce da dadne, onda bi je upoznao, otisao i ne bi vidjao do tog vremena.
Reci mi vise informacija, koliko ste zajedno? Dokle si dosao? Poljubac, sisa...?...da ne nabrajam dalje. Hajde, posto vidim da si neiskusan, probacemo da ti pomognemo da ti kazemo kad je vrijeme da je povalis. Samo nemoj traziti od mene da ti ga ja uperim na pravo mjesto.
Reci mi vise informacija, koliko ste zajedno? Dokle si dosao? Poljubac, sisa...?...da ne nabrajam dalje. Hajde, posto vidim da si neiskusan, probacemo da ti pomognemo da ti kazemo kad je vrijeme da je povalis. Samo nemoj traziti od mene da ti ga ja uperim na pravo mjesto.
-
PITARKA_SA
boze karanana...karanana wrote:Cuj nemojte reci zavisi od cure....? Pa naravno da zavisi i od cure i od tebe. Kad bi znao da postoji fiksno vrijeme kad ce da dadne, onda bi je upoznao, otisao i ne bi vidjao do tog vremena.
- danas
PITARKA_SA wrote:boze karanana...karanana wrote:Cuj nemojte reci zavisi od cure....? Pa naravno da zavisi i od cure i od tebe. Kad bi znao da postoji fiksno vrijeme kad ce da dadne, onda bi je upoznao, otisao i ne bi vidjao do tog vremena.
Reci mi vise informacija, koliko ste zajedno? Dokle si dosao? Poljubac, sisa...?...da ne nabrajam dalje. Hajde, posto vidim da si neiskusan, probacemo da ti pomognemo da ti kazemo kad je vrijeme da je povalis. Samo nemoj traziti od mene da ti ga ja uperim na pravo mjesto.![]()
-
PITARKA_SA
..dva prsta..registrovan wrote:..prst..danas wrote:pa da ne nabraja covjek daljePITARKA_SA wrote:..poljubac,SISA..?..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
PITARKA_SA
pa prvi ti dodje onako,cisto da probije led
osmotri situaciju oko sebe i da javi,kolegi,drugom prstu
ima'l prolaza il ne
jesam ovo srocila ko pricu za laku noc
poludila sam i ja....vidim