Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sam naslov govori sve, ja se na njih navukao pravo, skoro svaki dan ih sebi pravim. Ne mogu zamisliti gledanje filma bez niih. Cak sam preko ebay-a narucio Flavacol (to je poseban prah, zute boje, koji daje kokicama poseban slankast ukus i zuckastu boju). Cuo sam da su zdravije ove iz sto sami napravite, a i meni ukusnije ispadnu sa ovim Flavacol prahom nego one iz mikrovalne.
Ugl..interesuju me razna iskustva, nacini kako ih pravite...sve oko kokica, bujrum raspisite se
volem uhhh al posto mi je trenutno crkla mikrovalna moram skontati kako drukcije da napravim kokice s puterom a da imaju bas onako mocan ukus .. ako ko ima ideju kako da kokice s puterom imaju fin ukus i miris nek javlja
rinna0304 wrote:volem uhhh al posto mi je trenutno crkla mikrovalna moram skontati kako drukcije da napravim kokice s puterom a da imaju bas onako mocan ukus .. ako ko ima ideju kako da kokice s puterom imaju fin ukus i miris nek javlja
Pa evo upravo ovaj flavacol daje ukus kao da su na puteru pravljene, jos sam na youtube-u gledao kako ljudi sa pravim puterom prave, al jos nisam pokusao, malo je komplikovano
A zar se ne mogu jednostavno na puteru iskokat? Je l' iko probao? ..Nem mikrovalno a otakko sam probala one s puterom sanjam ih.. A uvijek pravimo s uljem je l..
A zar se ne mogu jednostavno na puteru iskokat? Je l' iko probao? ..Nem mikrovalno a otakko sam probala one s puterom sanjam ih.. A uvijek pravimo s uljem je l..
probala tj uvijek stavim puter kad pravim kokice al nije mi to to nemaju onaj miris ko one za mikrovalnu pifff
azurna_obala wrote:Volim i ne volim kokice, kako kad...inače, koliko znam povećavaju krvni pritisak, i otežavaju odlazak u WC
Kokice su izuzetno zdrave za srce i jacaju krvne zile. Jos nigdje nisam procitao da povecavaju pritisak. E sad ako se presole normalno je da pritisak ide gore ali je to od soli a ne od kokica. Ja ih spremam u serpi sa maslinovim uljem, a te sto se spremaju u mikrovalnoj su kancerogene (ima masa clanaka o njima na netu)