Ugl..interesuju me razna iskustva, nacini kako ih pravite...sve oko kokica, bujrum raspisite se

Moderator: anex
jest da nekad nervira sto se izmedju zuba ljuskice zaglave, al iscackam nekakomini2 wrote:ja ih prestala jesti, pošto mi često "zapne" u grlo i zagrcnem se
Pa evo upravo ovaj flavacol daje ukus kao da su na puteru pravljene, jos sam na youtube-u gledao kako ljudi sa pravim puterom prave, al jos nisam pokusao, malo je komplikovanorinna0304 wrote:volem uhhh al posto mi je trenutno crkla mikrovalna moram skontati kako drukcije da napravim kokice s puterom a da imaju bas onako mocan ukus .. ako ko ima ideju kako da kokice s puterom imaju fin ukus i miris nek javlja
http://www.ebay.com/itm/FLAVACOL-Theate ... 807wt_1139rinna0304 wrote:koliko kosta to
23rinna0304 wrote:hvala vidjet cu da narucimi u zadnje vrijeme kokice koje najcesce pravim su s onom vegeta ljutom paprikom i budu bas pikantne
+1šime.sparina wrote:ja volim da se gadjam kokicama
haha..to jos nisam probaodjetelina sa 3 lista wrote:+1šime.sparina wrote:ja volim da se gadjam kokicama
probalashambho wrote:Skupo ovo za narucit..
A zar se ne mogu jednostavno na puteru iskokat? Je l' iko probao?..Nem mikrovalno a otakko sam probala one s puterom sanjam ih.. A uvijek pravimo s uljem je l..
Kokice su izuzetno zdrave za srce i jacaju krvne zile. Jos nigdje nisam procitao da povecavaju pritisak. E sad ako se presole normalno je da pritisak ide gore ali je to od soli a ne od kokica. Ja ih spremam u serpi sa maslinovim uljem, a te sto se spremaju u mikrovalnoj su kancerogene (ima masa clanaka o njima na netu)azurna_obala wrote:Volim i ne volim kokice, kako kad...inače, koliko znam povećavaju krvni pritisak, i otežavaju odlazak u WC