Od milja je zovem Jana...Mi smo na ti, a ja bi volio da sam na njoj...njena bolja polovina se nazire na snimku, dalje se zvizdi...
Moderator: anex

Ko `vo punii?L.e.g wrote:
http://nevra.ba/Salah ad-Din wrote:Ko `vo punii?L.e.g wrote:
I jel to igras Travian?
Ovo je divno, super za nase pokondirene tikve sto su popusile reklamu. A i dobro da se pocne istraga ko to nas laze i ubjedjuje da nasi izvori su zagadjeni i da nisu vrijedni nimalo. Valjda oni ko hoce da ih preuzmu, pa da povecaju kvalitetu, samim promjenom vlasnika. Pa makar ja ne dohvatio ljubavnicu mog starog, nastavite piti iz cesme, ne dajte da vas levate na jeftin nacin. Vezano za ljubavnicu od starog, odustadoh zbog bolje koke uocene na stadionu...SundanceKid wrote:
Eto pravog odgovora, vrijedi pogledati!

MA nije to to.nikimostar wrote:je ne kontam sto su ljudi kod nas opsjednuti Janom,to je najprodavanija voda iz vise razloga,stvorili su brend kod nas,jaka im je distribucija,zastupljeni su svugdje,sve to ima veze itekako...
Obisao sam dosta zemalja u europi,i nigdje nisam vidio da je neko rekao ja necu kupiti evian ili San pelegrino jer je to uvozna voda,cak sam u Engleskoj koji usput jako mrze Francuze,u pabu dobio evian,mislim glupa je to prica,ulaze se godinama u marketing,izgled flasice,distribucije,i na kraju napravis posao,logicno
i onda on meni kao "Jana je najbolja, nekako mi ima ono smek", ma daj nemoj me zayebavat.Čista voda je tekućina bez mirisa i okusa i obično je bezbojna ako se gleda u maloj količini ili sloju. U debljem sloju je obojena u plave-modre nijanse koje zavise od otopljenih i suspendiranih primjesa.