koju tablicu????
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
The_Flyer2002
#1 koju tablicu????
hocu da uzmem personalnu tablicu ali nisam siguran sta da stavim na nju.
ikakvi prijedlozi???
ps
ogranicen sam na 7 polja alfanumerickog sistema (slova+brojevi)
e hajde da vas cujem.
ikakvi prijedlozi???
ps
e hajde da vas cujem.
-
whow
#2 Re: koju tablicu????
Evo mog prijedloga :The_Flyer2002 wrote:hocu da uzmem personalnu tablicu ali nisam siguran sta da stavim na nju.
ikakvi prijedlozi???
ps
e hajde da vas cujem.
-MILF- Mother I Like to Fuck
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
#3 Re: koju tablicu????
25cmDUGwhow wrote:Evo mog prijedloga :The_Flyer2002 wrote:hocu da uzmem personalnu tablicu ali nisam siguran sta da stavim na nju.
ikakvi prijedlozi???
ps
e hajde da vas cujem.
-
whow
#4 Re: koju tablicu????
Nosferatu wrote:25cmDUGwhow wrote:Evo mog prijedloga :The_Flyer2002 wrote:hocu da uzmem personalnu tablicu ali nisam siguran sta da stavim na nju.
ikakvi prijedlozi???
ps
e hajde da vas cujem.
Mozda malo da odvadi ,niko mu nece vjerovati recimo: 18cmDUG
-
Any
#5 Re: koju tablicu????
The_Flyer2002 wrote:hocu da uzmem personalnu tablicu ali nisam siguran sta da stavim na nju.
ikakvi prijedlozi???
ps
e hajde da vas cujem.
dace bog
-
The_Flyer2002
ma moze i to. podmitic cu ja onog sto ih izdaje.Gargamel wrote:PAPAK1/1
A joj ne može, osam znamenki.![]()
![]()
hehe
ova je najbolja
(izabro bi onu drugu ali sam posten covjek i nevolim lagat)18cmDUG
-
nineac
Nekontam u cemu je problem da neko stavi personalnu tablicu? Samo kod nas odma ljudi pocnu nesto srati, a kad neko sredi u MUP-u preko veze nekakve tablice, npr. 777-K-888 odma svi vicu "vidi tablica"
To je po meni super sistem, a evo sto. Ja sam dao 15$ vise za personalnu tablicu i pare su otisle osnovnoj skoli koju sam ja izabrao sa liste.
Eto prijedloga, sto kod nas tako ne uvedu, "gospodine, hocete tablicu sa istim brojevima, e pa to kosta 50km", a pare odu domu za nezbrinutu djecu ili slicnoj ustanovi!
To je po meni super sistem, a evo sto. Ja sam dao 15$ vise za personalnu tablicu i pare su otisle osnovnoj skoli koju sam ja izabrao sa liste.
Eto prijedloga, sto kod nas tako ne uvedu, "gospodine, hocete tablicu sa istim brojevima, e pa to kosta 50km", a pare odu domu za nezbrinutu djecu ili slicnoj ustanovi!
-
car-x
prije par godina tip ovdje u becu, zove se Neuner, doso da sebi kupi te "kul" tablice.. i kako mu je prezime dugo (ovdje se moze uzeti maksimalno pet slova), trazio da stave 9ER (neun znaci 9, za svaki slucaju za one koji ne znaju njemacki)..
inace, ovdje tablice izgledaju ovako

dakle, najprije pokrajina (u ovom slucaju W) pa grb pokrajine, pa onda ovo sto sam odaberes (ako se odlucis za ovu varijantu, onda to kosta oko 1000 eura)..
i tako nasem gospodinu neuneru ciko u saobracajnom kaze da je 9ER zauzeto i da smisli nesto drugo.. razmisljo on, razmisljo, nazove svog advokata i ovaj mu kaze da samo broj 9 zamijeni rimskim, dakle IXER..
on sav odusevljen ode i poruci ove table..
nakon dvije hefte podigne table i namah advokatu opsuje mater..
W (grb) IXER
a wixer je nista drugo nego drkadzija..
zato, oprez..
meni je ovo nase rjesenje za tablice genijalno.. mi smo mahalaski narod, i jedva cekamo da se "nekim drugim" svetimo.. odes u TZ sa tablicama na kojima se iz slova vidi da si iz srebrenika (u vrijeme tablica sa ljiljanima bilo je to TZ 55555 GA - po ovom GA se znalo da je srebrenik) i od sto lose parkiranih auta, prvo podignu tvoje.. da ne govorimo o slicnoj situaciji sa TZ tablama u sarajevu i sa SA tablama u tz..
a uz sve to tu je i nacionalisticko prokletstvo.. odes u republiku srpsku s tablama "HAMO" i nadjes polupano auto.. odes u mostar sa tablama "ZIVKO" i nadjes zaboden saobracajni znak kroz sofersajbu..
elem (ne zelim nikog uvrijediti), meni je to cista malogradjanstina i papanluk..
inace, ovdje tablice izgledaju ovako

dakle, najprije pokrajina (u ovom slucaju W) pa grb pokrajine, pa onda ovo sto sam odaberes (ako se odlucis za ovu varijantu, onda to kosta oko 1000 eura)..
i tako nasem gospodinu neuneru ciko u saobracajnom kaze da je 9ER zauzeto i da smisli nesto drugo.. razmisljo on, razmisljo, nazove svog advokata i ovaj mu kaze da samo broj 9 zamijeni rimskim, dakle IXER..
on sav odusevljen ode i poruci ove table..
nakon dvije hefte podigne table i namah advokatu opsuje mater..
W (grb) IXER
a wixer je nista drugo nego drkadzija..
zato, oprez..
meni je ovo nase rjesenje za tablice genijalno.. mi smo mahalaski narod, i jedva cekamo da se "nekim drugim" svetimo.. odes u TZ sa tablicama na kojima se iz slova vidi da si iz srebrenika (u vrijeme tablica sa ljiljanima bilo je to TZ 55555 GA - po ovom GA se znalo da je srebrenik) i od sto lose parkiranih auta, prvo podignu tvoje.. da ne govorimo o slicnoj situaciji sa TZ tablama u sarajevu i sa SA tablama u tz..
a uz sve to tu je i nacionalisticko prokletstvo.. odes u republiku srpsku s tablama "HAMO" i nadjes polupano auto.. odes u mostar sa tablama "ZIVKO" i nadjes zaboden saobracajni znak kroz sofersajbu..
elem (ne zelim nikog uvrijediti), meni je to cista malogradjanstina i papanluk..
-
semso poplava
jasta neg je papanijada strogashin wrote:Neki dan se vozim kad dijasporac ispred mene Golf IV i niklovanim slovima nazad uradio ime (Eldar ili Elmin) aoooj papanijade
trebo je staviti Sinan ili Ljuba
-
Vozdra_123
ok onda nam reci sta si ti izabrao?nineac wrote:Nekontam u cemu je problem da neko stavi personalnu tablicu? Samo kod nas odma ljudi pocnu nesto srati, a kad neko sredi u MUP-u preko veze nekakve tablice, npr. 777-K-888 odma svi vicu "vidi tablica"
-
The_Flyer2002
evo prico sa tipom koji tamo radi kaze MOZE ovo gore navedeno. iako ima 8 polja jedno se ne racuna jer je simbol / <--- kosa crta.Gargamel wrote:PAPAK1/1
A joj ne može, osam znamenki.![]()
![]()
tako da papak1/1 moze da stane bez problema.
ali konto sam mozda nesto da pokaze odakle sam.