Uzeo sam Plidentu Parodont za prvu pomoć, u nadi da će se Elmex vratiti na police DM-a.
Koju pastu vi koristite, i preporučujete?

Ima li Curaprox u DM-u ? Elmex samo u DM-u ima, ali od danas nema ni u DM-u. Reče mi prodavačica da su ga zbog nečega povukli sa tržišta, valjda će se brzo vratiti. Nisam vičan eksperimentima, pogotovo sa zubima.Kataklinger wrote:Curaprox Enzycal 950 (nema SLS pa nema ni pjene ali je)
i uz Curaprox obavezno i Sensodyne Whitening (njom operem npr. svaki drugi dan).
Elmex nisam probao, nisam mogao nigdje naći. Mada mislim da sam vidio Elmex paste u Hošetu kod Markala prošle godine, al tad me nije zanimala.
Ako bude u apotekama, častim te.hanamontanaa wrote:Elmex ima u apotekama, barem je bilo prije mjesec dana .
Curaprox četkica obavezno, pasta kako kad, Lacalut ili paradontax. Sve u borbi protiv povlačenja desni
Ja sam kupila u Dini na c.vili. A mislim da bi trebalo biti u svakoj bolje snabdjevenoj apoteci.Nikolai Stavrogin wrote:Ako bude u apotekama, častim te.hanamontanaa wrote:Elmex ima u apotekama, barem je bilo prije mjesec dana .
Curaprox četkica obavezno, pasta kako kad, Lacalut ili paradontax. Sve u borbi protiv povlačenja desni![]()
Curaprox četkicu nisam koristio ali ću definitivno početi. Koja je cijena?
Meni se malo ogolilo meso sa gornje trice, ali ne primjetim neko dalje povlačenje, već 2 godine je ista situacija. Ali svejedno, stalno imam strah od daljnjeg povlačenja.
"Protiv zubnog kamenca"