Koju marku automobila voze najgori vozachi ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

Koju marku automobila voze najgori vozaci ?

Opel
2
15%
VW
9
69%
BMW
0
No votes
Mercedes
0
No votes
Skoda
0
No votes
Ford
0
No votes
Citroen,Peugeot,Renault
0
No votes
Japanske marke
1
8%
Koreanske marke
1
8%

Total votes: 13

Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#1 Koju marku automobila voze najgori vozachi ?

Post by Bobi »

Vozachi VW golf 2 dizel.Jest da ih ima najvishe na cestama ali omjer broja tih auta i broja uzrokovanih udesa stavlja na prvo mjesto :-? .
admin-x
Forum administrator

Post by admin-x »

Vozači Forda i BMW-a su najgori
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=249232
zgembo adislić

Post by zgembo adislić »

Zaključujući po mojim svakodnevnim saobraćajnim frustracijama to su vozači Škoda i naravno golfova MkII
JD

Post by JD »

Pa dobro ovo je ipak malo generaliziranje.

Papak za volanom je papak bez obzira koji auto vozio, bio to Golf 2 ili Audi A8 ili nesto trece.
Sad naravno kod nas je najvise Golfova pa je odmah i veca vjerovatnoca da ce biti puno idiota bas sa tim autom.

A ja koliko sam primjetio, taxisti su medju najgorim vozacima bar ovi u Sarajevu.
VR6

Post by VR6 »

Zavisi sta mislis pod najgori.

Kad vidim Audia 80, Mercedesa 190 ili Renault Lagunu najezim se, ti se obicno vuku 40 km/h po gradu da svima vade zivce. Il se trkaju pa divljaju, ubacuju i glupiraju, rijetko ces vidjeti koga da normalno vozi od njih. Ne volim bas ni one sto se ubacuju u makazice uvijek, no inace najvise mi smetaju ovi puzevi koji se vuku ispod ogranicenja.
whow

Post by whow »

PZ 125
Ontario

#7 koju marku automobila voze najgori vozaci

Post by Ontario »

Moje misljenje je da je ovo glupo pitanje jer nemozes klasificirati vozace prema kolima koje voze . Ti ako imas para i kupis Ferari ne znaci da si najbolj , mozda najgluplji ali ne i najbolji . Dobar vozac ce podjednako dobro da se snalazi u bilo kojem modelu automobila bio on mali fico ili veliki mercedes .
whow

#8 Re: koju marku automobila voze najgori vozaci

Post by whow »

Ontario wrote:Moje misljenje je da je ovo glupo pitanje jer nemozes klasificirati vozace prema kolima koje voze . Ti ako imas para i kupis Ferari ne znaci da si najbolj , mozda najgluplji ali ne i najbolji . Dobar vozac ce podjednako dobro da se snalazi u bilo kojem modelu automobila bio on mali fico ili veliki mercedes .
Tacno je to da se vozaci ne mogu klasificirati prema automobilima koje voze ( kola vuku konji ). Ako imas para da kupis Fereri definitivno ne mozes biti glup kao sto ti tvrdis. To da ce se dobar vozac " podjednako " dobro snalazi u Fici ili Mercedesu je opet relativno.
Post Reply