Koju marku automobila voze najgori vozachi ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1 Koju marku automobila voze najgori vozachi ?
Vozachi VW golf 2 dizel.Jest da ih ima najvishe na cestama ali omjer broja tih auta i broja uzrokovanih udesa stavlja na prvo mjesto
.
- admin-x
- Forum administrator
Vozači Forda i BMW-a su najgori
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=249232
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=249232
-
zgembo adislić
Zaključujući po mojim svakodnevnim saobraćajnim frustracijama to su vozači Škoda i naravno golfova MkII
-
JD
Pa dobro ovo je ipak malo generaliziranje.
Papak za volanom je papak bez obzira koji auto vozio, bio to Golf 2 ili Audi A8 ili nesto trece.
Sad naravno kod nas je najvise Golfova pa je odmah i veca vjerovatnoca da ce biti puno idiota bas sa tim autom.
A ja koliko sam primjetio, taxisti su medju najgorim vozacima bar ovi u Sarajevu.
Papak za volanom je papak bez obzira koji auto vozio, bio to Golf 2 ili Audi A8 ili nesto trece.
Sad naravno kod nas je najvise Golfova pa je odmah i veca vjerovatnoca da ce biti puno idiota bas sa tim autom.
A ja koliko sam primjetio, taxisti su medju najgorim vozacima bar ovi u Sarajevu.
- VR6
Zavisi sta mislis pod najgori.
Kad vidim Audia 80, Mercedesa 190 ili Renault Lagunu najezim se, ti se obicno vuku 40 km/h po gradu da svima vade zivce. Il se trkaju pa divljaju, ubacuju i glupiraju, rijetko ces vidjeti koga da normalno vozi od njih. Ne volim bas ni one sto se ubacuju u makazice uvijek, no inace najvise mi smetaju ovi puzevi koji se vuku ispod ogranicenja.
Kad vidim Audia 80, Mercedesa 190 ili Renault Lagunu najezim se, ti se obicno vuku 40 km/h po gradu da svima vade zivce. Il se trkaju pa divljaju, ubacuju i glupiraju, rijetko ces vidjeti koga da normalno vozi od njih. Ne volim bas ni one sto se ubacuju u makazice uvijek, no inace najvise mi smetaju ovi puzevi koji se vuku ispod ogranicenja.
-
Ontario
#7 koju marku automobila voze najgori vozaci
Moje misljenje je da je ovo glupo pitanje jer nemozes klasificirati vozace prema kolima koje voze . Ti ako imas para i kupis Ferari ne znaci da si najbolj , mozda najgluplji ali ne i najbolji . Dobar vozac ce podjednako dobro da se snalazi u bilo kojem modelu automobila bio on mali fico ili veliki mercedes .
-
whow
#8 Re: koju marku automobila voze najgori vozaci
Tacno je to da se vozaci ne mogu klasificirati prema automobilima koje voze ( kola vuku konji ). Ako imas para da kupis Fereri definitivno ne mozes biti glup kao sto ti tvrdis. To da ce se dobar vozac " podjednako " dobro snalazi u Fici ili Mercedesu je opet relativno.Ontario wrote:Moje misljenje je da je ovo glupo pitanje jer nemozes klasificirati vozace prema kolima koje voze . Ti ako imas para i kupis Ferari ne znaci da si najbolj , mozda najgluplji ali ne i najbolji . Dobar vozac ce podjednako dobro da se snalazi u bilo kojem modelu automobila bio on mali fico ili veliki mercedes .