Imate li vi koju za preporuciti, normalne cijene
Koju kremu za ruke koristite?
Moderator: anex
- kinderlada
#1 Koju kremu za ruke koristite?
Evo kupila kremu za ruke "Kamill" soft and dry, i uzasna je......kad se namaze na ruke sve se naprave neke male mrvice. A nije najjeftnija....
-
KREMEN
#2 Re: Koju kremu za ruke koristite?
krema od leoparda je najbolja, samo da je napravis treba upecati divlju macku
i ne mrvi se 
- hana_montana
#3 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Ja koristim L'Occitane kremu za ruke sa shea butterom,jeste malo skuplja
, ja sam je zadnji put na aerodromu platila 20$ ali je najbolja krema za ruke koju sam ikad imala
,imas malo pakovanje koje kod nas cini mi se kosta oko 15 km.Postoji i varijanta sa lavandom ali meni je puno bolja ova prva 
- kinderlada
#4 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Eh hvala ti puno, taman cu sutra da idem traziti tu macku............Pomogao si mi u izboru ekstra.. 
-
norah
#5 Re: Koju kremu za ruke koristite?
"Brightening hand cream" sa limunom i krastavcem od Avona. Pravo dobra, a jeftina!
- Théa
#6 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Neutrogena the best.
idem za usne neutogena
idem za usne neutogena
- alica.k
#7 Re: Koju kremu za ruke koristite?
takodjer samo neutrogenu. od svih ostalih mi se ruke suse, cak i kad pise da su za hidrataciju...
- metar_drva
#8 Re: Koju kremu za ruke koristite?
i ja, i ja, samo neutrogena 
- ružmarin-a
#9 Re: Koju kremu za ruke koristite?
neku iz oriflame trenutno
a i neutrogenu, pa nekad tu nekad tu
neutrogena je super i pomaže i najhrapavijim rukama
a i neutrogenu, pa nekad tu nekad tu
neutrogena je super i pomaže i najhrapavijim rukama
- Irm@
#10 Re: Koju kremu za ruke koristite?
ja sam ovisnica o Dove kremema i mazama svih velicina
od prvog srednje (znaci evo sad vec sedmu godinu) koristim Dove i meni nista vishe ne treba..samo sto moram napomenuti da NIKAD ali BAS NIKAD ne mazem kremom ruke u tramvaju ili nekom drugom prevoznom sredstvu ili bilo gdje drugdje..ja ruke mazem nakon sto ih operem a ne da rastarujem bakterije fuj fuj!
od prvog srednje (znaci evo sad vec sedmu godinu) koristim Dove i meni nista vishe ne treba..samo sto moram napomenuti da NIKAD ali BAS NIKAD ne mazem kremom ruke u tramvaju ili nekom drugom prevoznom sredstvu ili bilo gdje drugdje..ja ruke mazem nakon sto ih operem a ne da rastarujem bakterije fuj fuj!
-
Slikovnica
#11 Re: Koju kremu za ruke koristite?
S glicerinom, mogu biti bilo čije, samo da fino mirišu i da su masne. Zimi mi od hladnoće ispuca koža na ruci pa nigdje bez kremice ne mogu ići. Neutrogena nije loša.
- alica.k
#12 Re: Koju kremu za ruke koristite?
ja to samo navecer pred spavanje.Irm@ wrote:ja sam ovisnica o Dove kremema i mazama svih velicina![]()
-
duboka_misao
#13 Re: Koju kremu za ruke koristite?
vazelin... 
-
kamilica.ba
#14 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Atrix-oko 3KM,48-ica oko 2KM
-
drekalica28
#15 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Atrix je najbolja, a probala sam ih mali milion.
S tim da imaš dvije varijante, Jedna je kao "normalna" a druga je malo masnija.
Probaj, a nije ni skupa.
S tim da imaš dvije varijante, Jedna je kao "normalna" a druga je malo masnija.
Probaj, a nije ni skupa.
-
pjegica
#16 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Neku Oriflame koja miriše na narcis
.
P.S. zna li neko od vas gdje se može kupiti nevenova krema? Al prava nevenova. Jednom sam je kupila, izgleda ružno, miriše još gore, ružne je konzistenicije i liči na vazelin, ali je veoma veoma veoma zdrava i od nje mi ruke budu tako nježne i manje ispucaju na hladnoći, skloni mi sve bubuljice sa lica, a koristila sam je i kao labelo za usne. Sad sam uzela neku na kojoj piše da je nevenova, malo je ljepša i mirisnija, ali mi se čini da u njoj nema ni n od nevena.
P.S. zna li neko od vas gdje se može kupiti nevenova krema? Al prava nevenova. Jednom sam je kupila, izgleda ružno, miriše još gore, ružne je konzistenicije i liči na vazelin, ali je veoma veoma veoma zdrava i od nje mi ruke budu tako nježne i manje ispucaju na hladnoći, skloni mi sve bubuljice sa lica, a koristila sam je i kao labelo za usne. Sad sam uzela neku na kojoj piše da je nevenova, malo je ljepša i mirisnija, ali mi se čini da u njoj nema ni n od nevena.
-
kamilica.ba
#17 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Ima u DM-u i CM-u,a trebalo bi da ima i u apoteci.A reci mi da nije premasna za bubuljice?
-
pjegica
#18 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Hvala na odgovoru, pogledat ću u DM-u. Ova koju sam zadnju kupila jeste premasna, ali jednom sam našla baš dobru nevenovu kremu i bila je odlična za sve. Da mi je naći opet tu, suhim bih je zlatom platila.
- Dori
#19 Re: Koju kremu za ruke koristite?
Neutrogena i 48 
- alica.k
#20 Re: Koju kremu za ruke koristite?
proizvodjac krema od pravog pravcatog nevena je herceg sead, a mozes ih nac u biljnim apotekama. meni je ta krema bas kakvu je opisa, uzasne je boje, uzasne je konzistencije, a sto smrdi to je cudo jedno, ali je zato za sve zivo dobra.pjegica wrote:Neku Oriflame koja miriše na narcis.
- dalmatinka
-
rosegirl
#22 Re: Koju kremu za ruke koristite?
ja se evo vec drugu zimu ne razdvajam od ove kreme, ima u dm-u

brzo upija
kod neutrogene mi je bio problem-sporo upija

brzo upija
kod neutrogene mi je bio problem-sporo upija
-
suspect_zero
#23 Re: Koju kremu za ruke koristite?

Dobar losion za ruke iz ove kolekcije.........inače prednost dajem losionima u odnosu na kreme, brže se upijaju, veća hidratizacija, ne ostavljaju tragove........