Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LG = Beko.. Lg se sklapa u beko tvornici u turskoj - kompanija se zove Lg-Beko
ako imaš centralno ili plin ne trebaš inverter.. bez ikakve potrebe ćeš dati pare.. ja imam beko.. starci imaju dvije.. i sve za deset.. možeš bacati pare na perverzije tipa toshiba, york itd.. ali to je za poslovne svrhe.. za kuću dovoljan - beko.. i imaš 5 godina garancije..
ima hrpa sličnih tema kako vidim, ali se svaka brzo raspline.
A možda ne bi bilo loše malo dublje prodiskutovati o tome - npr. koja je razlika između split i inverter tehnologije, tj kakva je to prednost oinvertera da ga svi preporučuju iako je skoro duplo skuplji, onda - od silnih tehničkih karakteristika kojima nas zasipaju u reklamnim materijalima, na šta treba obratiti pažnju, koje su bitne a koje su tu samo radi šminkanja...
U "Robotu"-"Bira"-povoljna cijena tri godine garancija,povoljno održavanje,imam je fercera odlično,nisam siguran u kvalitet robe na koju daju kratku garanciju,LG, Samsung-kratka garancija a i pitanje je koja je to klasa koju izvoze nama,garancija 1-2 godine.Razmisli, ali to je moja preporuka,montažu od firme,ne od njihovih radnika privatno,oderu te a garancija na montažu jok