Koju igru igras? :P
Moderator: Benq
- Bas_ta
#1 Koju igru igras? :P
Ja sam na chick game-u "No One Lives Forever"...prvi put da upucam nekoga... 
-
zensko
ima li ko ideju sta bi to moglo da bude?
-
adac
#10 /o\
@zensko :
Igrala si igru a sada ti ne moze sa drugim CDom ? Ako sam pogreshno prochitao,ako ne mozhesh nikako da je pokrenesh poslije instalacije,vjerovatno nisi crackovala.A ako i ovdje grijeshim,onda je neshto do drugog CDa.Jes' da kazhesh da ti je mogao kod druga.Dunno.addme2friends@msn > [email protected] , pa ti mozda uspijem pomoci.
Igrala si igru a sada ti ne moze sa drugim CDom ? Ako sam pogreshno prochitao,ako ne mozhesh nikako da je pokrenesh poslije instalacije,vjerovatno nisi crackovala.A ako i ovdje grijeshim,onda je neshto do drugog CDa.Jes' da kazhesh da ti je mogao kod druga.Dunno.addme2friends@msn > [email protected] , pa ti mozda uspijem pomoci.
-
zensko
adac, upravo tako! odigrala sam prvi level i kad sam trebala da predjem u drugi zatrazio mi je cd2 (za prvi level je regularno isao cd1) koji se ucitao ali na click ok se nista ne desava!
jednostavo nece da dodjem na level 2 i to ti je..
jednostavo nece da dodjem na level 2 i to ti je..
-
LionTX
Ja sam igrao Project Gotham Racing 2 mjesecima, dobio sve platinum medalje, nabavio sva auta, igrao preko Xbox Live pa sad malo odmaram. Sad igram uglavnom Rainbow Six 3, bas sam sinoc zavrsio nivo u Dubrovniku. Pravo je cool, ima tvrdjava poput Mincete, ali nisu bas ulice 100%.
Igram pomalo i XIII i Metal Arms: Glitch In The System, sve na Xboxu.
Igram pomalo i XIII i Metal Arms: Glitch In The System, sve na Xboxu.
-
sido
Do cega je bilo? Tek da popunimo bazu za support sa pitanjima i odgovorima 
Inace, kako sam tek ovih dana uzeo novu graficku, uzeo sam NFS: Underground, te se prisjecam bezbriznih djecijih dana igrajuci Ninja Kornjace... pozelio sam i te beat-em-up-ove, mada brzo dosade
Inace, skoro konstantno igram Warcraft III na battle.net-u, te Mortal Kombat 5 na Xboxu
Inace, kako sam tek ovih dana uzeo novu graficku, uzeo sam NFS: Underground, te se prisjecam bezbriznih djecijih dana igrajuci Ninja Kornjace... pozelio sam i te beat-em-up-ove, mada brzo dosade
Inace, skoro konstantno igram Warcraft III na battle.net-u, te Mortal Kombat 5 na Xboxu
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I ja istozensko wrote:Syberia!! Odlicna prica jos bolja grafika! Inace jako volim avanture
-
Robin_Ud
eh ne znam ovako napamet...morao bih to vidjeti izbliza,da ti mogu pomoci...samo da znas da sam strucnjak za te stvari,nema da brines,ima da sve bude okzensko wrote:nije to Robine, prijatelj mi je posudio cd a on je vec igrao..i kod njega je sve bilo ok