Koju banku da odaberem?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

life_oh_life

#26 Re: Koju banku da odaberem?

Post by life_oh_life »

Citizen-X wrote:
life_oh_life wrote: Pretpostavljam da si zainteresovan za podjelu zarade? :lol: :lol: :lol:
Pola-pola... :lol:
Ma skroman sam ja recimo tri'es' posto od par miliona i nije tako lose :mrgreen: :mrgreen:
Samo sto bih ja tad "profit" ostavio da cami u - Bank De Suisse :mrgreen: - i zelenasim do kraja zivota :mrgreen:
Zaboravio sam da ti cestitam na novom poslu :mrgreen:
Javi ako ti bude trebala "vatrena" podrska u obavljanju istog :mrgreen: :mrgreen:
Vidim, vidim, skromnosti ne manjka... :lol:
Ok, u skoro vrijeme ide izrada plana-valja taktiku razradit. Javi mi ako bude genijalnih ideja.
Hvalaaaaaaaa (Daj Boze da bude hajra na ovom poslu... :lol: Baksuz sam ja)
Sindibad

#27 Re: Koju banku da odaberem?

Post by Sindibad »

Moj prijedlog je union banka, imaju jednu poslovnicu,jedan bankomat,prava domaca banka i bices mirna i zadovoljna, kupujmo domace :D :D :D
valter.ba

#28 Re: Koju banku da odaberem?

Post by valter.ba »

Unicredit Zagrebacka Banka, K A T A S T R O F A!!!
Sve je sminka a uzimaju te lopatom. Najgore od svega je sto mi je ona u UNITIC- u najbliza a tamo ako su dvije persone ispred tebe u redu rezervisi pola sata minimum. Onaj uglancani lik sa fancy naocalama je toliko nadobudan i spor da bi mu Gustav pozavidio. Danas sam zatvorio oba racuna i znate sta - to zadovoljstvo me kostalo 20 KM. Halal !
Drzao sam lijepu svotu deviza ali sam isao u minus,nema kamate na neorocene pologe :x .
Zato samo Rafa Zirafa :D :D :D i ne trazi dalje!
Dust

#29 Re: Koju banku da odaberem?

Post by Dust »

Hypo ili Vakufska a moze i ona turska, zbog guzve.
Vjeruj mi isplati se :-D .
Giordano

#30 Re: Koju banku da odaberem?

Post by Giordano »

Dust wrote:Hypo ili Vakufska a moze i ona turska, zbog guzve.
Vjeruj mi isplati se :-D .
:roll:

Moj savjet ti je da uzmes dvobanku! :lol: :lol: :lol:

:roll:
dottore

#31 Re: Koju banku da odaberem?

Post by dottore »

ABS Erste Bamka ;-)
dadoka84

#32 Re: Koju banku da odaberem?

Post by dadoka84 »

Ja imam racune otvorene u Raiffeisen i u Pro credit.
Pro credit je u svakom slucaju jeftiniji, nema naknada za racun i mjesecno odrzavanje. Takođe imam kod njih i
ebanking (internet bankarstvo) i za sad sam zadovoljan. A kartica prolazi i na internetu. Jedino sto su strasno nepovoljni kad su krediti u pitanju.
Raiffeisen je ok, ali je malo problem sto imaju mnogo klijenata pa su cesto guzve, a desilo mi se jednom i da
kartica nece da prodje na pos.
BBI banka... Stari kredit uzimao
Trebalo mu 20 kKM i sad. Prvo je trebao platiti i otvoriti racun, preusmjeriti platu i par papira donijeti.
Četrdeset uvjerenja, kopija obrazaca pm na kvadrat kasnije kazu da treba uplatiti i 5000 KM da bi mu isplatili kredit.
Stari posudi pare uplati na racun, onda su postavljali pitanja otkud mu tih 5kKM. Zvali moju mamu na razgovor,
raspitivali se o njoj i njenoj plati. Da bi na kraju rekli nazalost ne mozemo vam odobriti kredit.
Stari je poludio pokupio sve pare s racuna te isti zatvorio. Toliko o BBI.
Juce gledam u merkatoru zenu kako se pati sa intessa karticom. No response nakon 3-4 minute cekanja. Na kraju su eurici radili :-D
Post Reply